VIDEO: Hríb a jeho kamaráti - dôchodcovia o mediálnom zneužití vraždy Kuciaka na dosiahnutie vlastných cieľov

28.02.2020 | 15:20
  13
Krátky videoklip dopĺňa mozaiku komunikácie Štefana Hríba so svojimi prieteľmi, ktorú zverejnil bývalý slovenský premiér Ján Čarnogurský. Dokument sa nachádza v trestnom spise Vražda Kuciaka - Kočner a spol.

Pozrite si krátke ukážky z vystúpenia novinára Štefana Hríba a jeho hostí na festivale politickej piesne Pohoda 2018:

 

Video dopĺňa mozaiku komunikácie Štefana Hríba s jeho priateľmi, ktorú zverejnil bývalý slovenský premiér Ján Čarnogurský. Dokument sa nachádza v trestnom spise Vražda Kuciaka - Kočner a spol.

 

Záznam zo dňa 29.03.2017

(Číslo listu 13077): „Hríb a uvedený neznámy muž sa počas toho, ako Lipšic telefonoval, venovali tiež téme Kaliňák – Bašternák. Vraj to vyzerá, že to Kaliňák neustojí, vraj už nemá takmer žiadny vplyv. Tlak musí pokračovať „minimálne do očakávaného apríla“.

Ak sa vraj podarí poriadne zdvihnúť vlnu môže z nej vzísť nová sila, tak tomu vraj v histórii vždy bolo, hlas ľudu, hlas boží.

Záznam zo dňa 07.04.2017

(Číslo listu 13095) Štefan Hríb a Peter Zajac sa rozprávali ako sa naskytuje šanca, že Šorošovu univerzitu presunú z Budapešti do Bratislavy (pre politiku Viktora Orbána).

Hríb: „Viete si predstaviť, čo by sme tým získali? Zaviedol (asi Šoroš) by sem finančné toky, posilnilo by nás to, bol by tu nový priestor pre novú základňu pre progresívne zmýšľajúcich ľudí“.

Tlačiť sa vraj bude hlavne na festivale Pohoda a na prednáškach prezidenta na stredných a vysokých školách po letných prázdninách. Na jeseň sa chystajú ďalšie protesty.

Hríbova reakcia na zverejnený dokument

V piatok na zverejnenú kominikáciu reagoval aj samotný šéfredaktor magazínu .týždeň. Vo svojom článku Štefan Hríb okrem iného uviedol: „Obviniť mojich priateľov v dôchodkovom veku z pokusu o prevrat je úbohé. Čarnogurský šíri nenávisť, jeho myslenie sa posunulo k eštebáckemu videniu sveta.“

Viac v článku TU.

 

V nasledujúcom videu si môžete pozrieť "slovenského" patriota Štefana Hríba s americkou vlajkou v jeho kancelárii:

Zdroj: YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti