VIDEO: Hovädo v službách polície napadlo na protivládnom proteste starú ženu a bez hanby priznalo, že sa za svoje konanie nehanbí

04.09.2021 | 17:10
  88
Pobúrená žena vo videu reaguje na psychopatické správanie príslušníka Policajného zboru SR s číslom 294968, ktorý počas protestov na výročie sviatku Dňa ústavy napadol staršiu ženu.

Na proteste proti vláde 1.septembra 2021 v Bratislave sa udialo niekoľko zákrokov ťažkoodencov a polície, s ktorými nie každý súhlasí a dokonca ani niektorí priami zasahujúci policajti. Ide napríklad strelenie do hrdla mužovi, ktorý len stál blízko policajtov gumovým projektilom, ktorý sa mu zaryl hlboko pod kožu či strelenie do hlavy staršej ženy.

Každý deň sa objavujú nové videá a kým polícia tvrdí, že dav bol agresívny, účastníci zase tvrdia, že polícia svojim konaním vyvolávala agresiu. Protestujúci blokovali cesty a práve vtedy sa toho udialo najviac. Na videu môžeme vidieť, ako žena kričí na policajta, prečo napadol staršiu ženy, no z videa nie je dobre vidieť, o čo konkrétne išlo a ako policajt zakročil. Žena si však natáča policajta z blízka a ten jej odpovedá, že sa za svoje konanie nehanbí.

Ľudia majú plné zuby zločincov sediacich vo vláde a protestujú proti súčasnému režimu

Súčasné bezprecedentné a arogantné správanie sa Hegerovej vlády vyvoláva v spoločnosti nebývalé napätie. Slováci stále častejšie protestujú proti segregácii neočkovaných a súčasným vládnym korona-opatreniam, ako aj proti vakcinačnej propagande zo strany médií.

Ľudia sú znepokojení aj v súvislosti s neexistujúcou verejnou debatou o očkovaní, keď médiá a tzv. odborníci namiesto objektívneho informovania o viacerých názoroch na vakcíny, plnia jednostranným informovaním agendu farmaceutických firiem a vlády, ktorých snahou je napriek veľkému odporu slovenskej verejnosti zaočkovať celú populáciu experimentálnymi vakcínami.

Hegerova garnitúra po protiústavných a segregačných opatreniach na hraniciach prostredníctvom svojich koaličných poslancov schválila koncom júla Lengvarského novelu zákona, ktorá umožňuje segregáciu neočkovaných. Prostredníctom novej legislatívy umožňuje súčasný režim Mikasovmu Úradu verejného zdravotníctva SR prihliadať pri tvorbe nových protipandemických opatrení na digitálny COVID preukaz.

Ďalším sprievodným javom vládnutia súčasného režimu je spolupráca s mafiou, čoho dôkazom sú bezprecedentné manipulovania trestných konaní v mediálne známych kauzách s pomocou kajúcnikov z prostredia zločineckej mafiánskej skupiny - Takáčovci. Prezident Policajného zboru Peter Kovařík sa do histórie zapísal ako prvý aktívne pôsobiaci šéf slovenskej polície, ktorý je obvinený počas výkonu svojej funkcie. Dôvodom je, že mal zmariť policajný zásah proti týmto kajúcnikom.

Uznesenie Krajskej prokuratúry v Bratislave o obvinení policajného prezidenta Kovaříka z marenia spravodlivosti a zneužitia právomoci verejného činiteľa si môžete prečítať TU.

Obvineniu predchádzala svedecká výpoveď vyšetrovateľky Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR Diany Santusovej, ktorá velila zásahu v kauze manipulovania trestných konaní proti falošným svedkom, kým ho nestopli na Kovaříkov pokyn. Santusová adresovala v tejto súvislosti ústavným činiteľom list, popisujúci praktiky polície vedenej ministrom vnútra Romanom Mikulcom (OĽaNO) a policajným prezidentom Kovaříkom. Viac v článku TU.

Kovařík vo funkcii šéfa slovenskej polície v apríli tohto roku vo svojom voľnom čase nezákonne zakročil proti občanovi bez rúška. Viac v článku TU.

Po tlaku verejnosti aj vo vnútri polície a napriek snahe korporátnych médií vykresliť Kovaříka občanom ako nie páchateľa, ale ako obeť (konkrétny článok na túto tému napísal šéfredaktor dezinformačného webu Aktuality.sk Peter Bárdy, ktorého manželkou je hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR Denisa Bárdyová), policajný prezident oznámil svoj odchod z funkcie k 15. septembru.

Generálna prokuratúra SR najnovšie v kauze exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského píše na takmer 80 stranách o nezákonných praktikách vyšetrovateľov v NAKA a Lipšica a spol. na Úrade špeciálnej prokuratúry, ktorá je kritizovaná za to, že plní politické objednávky súčasnej garnitúry proti opozícii a nevídaným spôsobom porušuje zákony a Ústavu SR. Viac v článku TU.

O proteste na sviatok Dňa Ústavy Slovenskej republiky sa viac dočítate TU.

O šokujúcej streľbe policajných ťažkoodencov do vlastných spoluobčanov protestujúcich proti zločincom vo vláde sa dočítate TU.

Zdroj: magazin1.sk / InfoVojna / YouTube

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti