VIDEO: Holanďan sa vrátil z dovolenky a zistil, že jeho budovu zabralo 40 migrantov, ktorí ho z nej vyhadzujú

23.08.2019 | 12:29
  9
Reportáž ďalej ukazuje skupinu nahnevaných afrických migrantov, ktorí sú agresívni tak voči majiteľovi, tak voči televíznemu štábu.

Podnikateľ z Amsterdamu po návrate z dovolenky zistil, že jeho nehnuteľnosť obsadilo štyridsať, poväčšine odmietnutých žiadateľov o azyl, ktorí mu prikázali, aby odišiel.

Podľa správy AT5 bol podnikateľ Salih Ozcan „vyhostený migrantami zo svojich vlastných priestorov“ po návrate z dovolenky. Potom, čo Ozcan získal svoj majetok späť od zlého nájomcu, ktorý ho používal v januári na pestovanie marihuany, Ozcan toto miesto zrekonštruoval a plánoval ho využiť pre svoju automobilovú spoločnosť.

Ozcan sa pred televíznym štábom zmienil o hromade odpadkov pri vchode a povedal, že vďaka tomu do jeho nehnuteľnosti lezú krysy. Reportáž ďalej ukazuje skupinu nahnevaných afrických migrantov, ktorí sú agresívni tak voči majiteľovi, tak voči televíznemu štábu. Migranti hrozili, že zavolajú políciu, ak majiteľ okamžite neopustí budovu.

„Musím opustiť svoju vlastnú budovu?“ Pýtal sa nahnevaný Ozcan.

Muž sa potom rozhodol miesto opustiť, aby konflikt ďalej neeskaloval. Polícia sa k prípadu výslovne nevyjadrila a uviedla, že k tejto záležitosti nebude pristupovať ako k naliehavej, na odchod majú migranti šesť týždňov.

Zdroj: magazin1.sk / summit.news


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti