VIDEO: Harabin: Truban to dal na Bašternáka

09.08.2019 | 15:35
  5
V prípade Trubana a jeho drogového dobrodružstva nejde o úprimnosť, ale o účinnú ľútosť s pokusom zahrať na city verejnosti, uviedol vo svojom videoblogu sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin.

„Drogová mediálna hviezda a predseda pedofilnej strany to bez akejkoľvek hanby dal na Bašternáka. Najprv týždeň klamal verejnosť o akomsi jednom vyfajčenom jointe na vysokej škole, ale keď sa ukázalo, že táto nepravdivá verzia jeho drogového dobrodružstva je neudržateľná, predseda Truban, zrejme na podnet svojich mediálnych poradcov, odrazu otočil a kajúcne sa ku všetkému priznáva a ľutuje.

No a tu treba povedať, že Truban to dal na Bašternáka, pretože presne ako Bašternák, keď sa mu prišlo na podvody, chce využiť, obrazne povedané, účinnú ľútosť, aby sa vyhol trestu.

Je teda zjavné, že v prípade Trubana a jeho drogového dobrodružstva nejde o úprimnosť, ale ešte raz, o účinnú ľútosť. On totiž už nemal inú možnosť, len sa ku všetkému priznať a skúsiť zahrať na city verejnosti.

Ak si to v skratke zopakujeme, Trubanov príbeh mal asi takýto priebeh:


Drogoval, prišli mu na to, pokúsil sa verejnosť oklamať, to mu nevyšlo a ako poslednú možnosť využil, v prenesenom zmysle slova, účinnú ľútosť. Skrátka, Truban to dal na Bašternáka,“ uviedol Harabin v reakcii na drogový škandál predsedu Progresívneho Slovenska.

Truban klamal ľuďom, najprv to bola iba marihuana a teraz priznal aj LSD

Líder Progresívneho Slovenska Michal Truban vo štvrtok zverejnil na sociálnej sieti facebook video, v ktorom priznal, že užil marihuanu viackrát a pred 12 rokmi vyskúšal aj LSD. Reagoval tak na staršie video, v ktorom rozpráva o svojich skúsenostiach s drogami. Ide o prednášku z roku 2013, ktorá sa uskutočnila v priestoroch nitrianskej Univerzity Konštantína Filozofa. Truban vysokoškolákom prednášal o svojich podnikateľských začiatkoch, priznal sa vtedy aj k užívaniu drog.

Zdroj: InfoVojna / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti