VIDEO: Harabin pozval Kotlebu na stretnutie o spolupráci do parlamentných volieb

10.11.2019 | 17:37
  15
Líder strany Vlasť vo svojom videoblogu zdôraznil ochotu stretnúť sa so všetkými stranami, ktorým ide vo voľbách o "normálne Slovensko".

Štefan Harabin pozval Mariana Kotlebu na stretnutie. Informoval o tom na sociálnej sieti Facebook s tým, že termín stretnutia bude vo štvrtok 14. novembra. Jeho hlavnou témou bude spolupráca Harabinovej strany Vlasť s ĽSNS v parlamentných voľbách v roku 2020, ktorú ponúkol Kotleba už dávnejšie.

Harabin je pripravený stretnúť sa so všetkými stranami, ktorým ide vo voľbách o "normálne Slovensko". "Ako prvý prejavil záujem stretnúť sa Kotleba. O jeho strane Najvyšší súd SR rozhodol, že nie je fašistická, a preto sa s ním stretnem," uviedol Harabin.

„Za normálne Slovensko s každým normálnym. Ide o budúcnosť Slovenska, ktorá je ohrozená,“ uviedol vo videu na sociálnej sieti Harabin. Podľa neho hrozí Slovensku prítomnosť zahraničných vojsk na našom území, čím zrejme narážal na nedávnu ponuku Spojených štátov amerických na opravu vojenských letísk.

Harabin tiež skritizoval stranu Progresívne Slovensko, Spolu-občiansku demokraciu, Slobodu a Solidarita (SaS) a aj stranu exprezidenta Andreja Kisku Za ľudí, ktoré chcú podľa neho zaviesť „nenormálny režim“.

V parlamentných voľbách 2020 sa podľa neho rozhodne, či Slovensko bude patriť normálnym ľuďom a nie skorumpovaným politikom.

 

Predseda ĽSNS a poslanec Národnej rady SR Marian Kotleba ponúkol Harabinovi spoločný postup do budúcoročných parlamentných volieb. Kotleba chcel od Harabina odpoveď do konca októbra.

"Zabudnime na to, čo nás rozdeľuje, a myslime v tejto chvíli na to, čo máme spoločné. Poďme do volieb spoločne a ukážme, že pre Slovensko sa aj my dokážeme spojiť," odkázal Harabinovi Kotleba s tým, že ak sa nespoja, tak "národné hlasy zostanú roztrieštené a prepadnuté".

Zdroj: SITA / cas.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti