VIDEO: Harabin podal trestné oznámenie na Kisku. Líder strany Vlasť označil exprezidenta za hlavu pozemkovej mafie v Tatrách

15.02.2020 | 08:10
  11
Bývalý sudca Najvyššieho súdu SR následne spomenul dvoch politikov, ktorí sa vo veci boja proti korupcii angažujú asi najviac, no tento prípad neriešia.

Volebný líder strany Vlasť podal v piatok 14. februára opätovné trestné oznámenie na predsedu strany Za ľudí Andreja Kisku. Prvýkrát tak podľa svojich slov spravil už v januári 2018.

Mali konať bezpečnostné zložky? 

Polícia vtedy nezačala s trestným stíhaním. "Je pravda, že v tom čase mal Kiska imunitu," (pozn. prezident Slovenskej republiky) "no trestné stíhanie vo veci a vo vzťahu k ostatným páchateľom sa malo už dávno začať," tvrdí Harabin.

Strana Vlasť má v tomto jasno

Bývalý sudca Najvyššieho súdu SR následne spomenul dvoch politikov, ktorí sa vo veci boja proti korupcii angažujú asi najviac, no tento prípad neriešia. Následne nadväzuje na stranu Vlasť a hovorí, že "je kontinuálna v nastolení poriadku, práva a spravodlivosti."

Prípady konania polície

"Tu je celý rad podkladov na základe ktorých môže byť okamžite začaté trestné stíhanie," vyjadril sa Harabin. Následne spomenul meno aj prítomného Rudolfa Vaskyho, ktorý bol podľa jeho slov vzatý do väzby pre neexistujúci trestný čin výtržníctva. "Sólymosovi z toho len urobili priestupok. Takto nevyzerá právo, poriadok a spravodlivosť pre všetkých," ozrejmuje. 
 
V nasledujúcom videu dozviete aj to, prečo vyzýva volebný líder Vlasti doktora Radačovského k verejnému predstúpeniu pred kamery v tejto veci:

Ďalšie videá:

Zdroj: netky.sk / YouTube / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:

 



Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti