VIDEO: Harabin obvinil Kolíkovú z priamej zodpovednosti za tragické úmrtie generála Lučanského

18.01.2021 | 20:22
  28
Bývalý minister spravodlivosti hovorí o vážnych zlyhaniach v prípade tragédie policajného exprezidenta Milana Lučanského.

Bývalý minister spravodlivosti hovorí o vážnych zlyhaniach v prípade tragédie Milana Lučanského a obvinil ministerku spravodlivosti zo zahmlievania a zodpovednosti za tragédiu bývalého policajného prezidenta generála Milana Lučanského. Odvoláva sa pri tom na článok ďalšieho exministra spravodlivosti Jána Čarnogurského. Ten sa v tejto súvislosti opýtal, ako mohol byť generál Lučanský umiestnený na cele osamote? Keby bol na cele s ďalším spoluväzňom, pokus o samovraždu by podľa Čarnogurského nebol možný.

Harabin dodáva, že s členmi vyšetrovacej komisie ako je šéf ĽSNS Marian Kotleba a europoslanec Miroslav Radačovský, ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) zodpovednosti unikne. Nazabudol tiež pripomenuť neslávne Kolíkovej vystúpenie v komediálnom seriáli RTVS Pupma, kde sa podľa Harabina ministerka vyjadrila k hodnote ľudského života Lučanského ako posledná prériová hyena.

Pozrite si videoblog bývaléhu šéfa Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina:

 

Zdroj: InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti