VIDEO: Francúzska psychiatrička a politička označila očkovaných ľudí za pokusných králikov a vysvetlila dôvod

23.08.2021 | 12:00
  5
Francúzska psychiatrička a poslankyňa Národného zhromaždenia Martine Wonner komentovala svoje vyhlásenia na adresu zaočkovaných občanov.

Poslankyňa Martine Wonner sa verejne vyjadrila ku svojim vyhláseniam na verejnosti v ktorých označila ľudí, ktorí sa dali zaočkovať za "POKUSNÝCH KRÁLIKOV". V relácii dostala priestor, aby vysvetlila svoj postoj k tejto veci.

Niečo viac o Poslankyni: Poslankyňa Martine Wonner upútala pozornosť na svoju osobu odmietavým prístupom k tomu, ako sa veci riešia nevedecky, nesystémovo a nebezpečne pre francúzsky národ. Svoje vyjadrenia predniesla na rôznych miestach a stále pokračuje. Svoj aktívny prístup k veci jej zabezpečuje popularitu medzi ľuďmi. Tá však nebola videná cez rovnaký filter jej bývalými kolegami z Macron-ovej strany LREM z ktorej ju vylúčili kvôli svojim postojom k tejto veci.

Nezaradený poslanec Matthieu Orphelin na Twitteri kritizoval "veľmi nebezpečné slová" o vakcínach. Martine Wonnerová na zhromaždení označila vakcíny s messengerovou RNA za "geneticky modifikovaný odpad" a povedala, že "jediná vakcína, ktorá funguje, je čínska, pretože je to normálna vakcína s oslabeným vírusom", ako sa uvádza vo videách zverejnených na sociálnych sieťach.

V Quimperlé so svojím právnikom Carlom Brusom, ktorý vyzýva, aby ľudia nenosili masky vonku, označila za "pokusných králikov" aj "ľudí, ktorí budú očkovaní" vakcínami s posunutou RNA, Pfizer a Moderna.

"Slovo pokusný králik je veľmi silné", ale "vôbec nie som proti vakcínam", povedala Wonner agentúre AFP. "Neodrádzam ľudí, ktorí sa chcú dať zaočkovať", ale techniky používané pri vakcínach s posunkovou RNA nie sú "testované, nie sú vyhodnotené", trvá na tom.

Pokiaľ ide o nenosenie masky, bolo to "pod holým nebom", "s vetrom" a "vonku sa nenakazíte", zdôrazňuje Martine Wonner. Bývalá poslankyňa LREM, povolaním psychiater, už vyvolala niekoľko kontroverzií, keď vyhlásila, že nosenie masky "neslúži žiadnemu účelu"..

Zdroj: y-comm.fr


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti