VIDEO: Forisch: Nicholson mal prsty vo vražde novinára Kuciaka aj právnika Valka. Lipšic je v oboch kauzách upratovačka

27.02.2020 | 19:32
  8
Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch zverejnil 26. februára 2020 v relácii Informačná Vojna s Norbertom Lichtnerom ďalšie informácie ohľadne vraždy novinára Jána Kuciaka a právnika Ernesta Valka.

Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch sa v polovici februára na sociálnej sieti vyjadril k okolnostiam, ktoré sprevádzajú dve známe medializované vraždy. V tejto súvislosti spomenul dvoch aktérov, ktorí majú podľa neho do činenia s oboma vraždami. Prvým je Tom Nicholson - slovenský investigatívny novinár kanadskej a britskej štátnej príslušnosti a druhým je exminister vnútra a v súčasnosti advokát Daniel Lipšic.

Pripomeňme si Forischove slová:

Niekoľko jasných faktov na pripomenutie aby sme nezabudli. V prípadoch Valka a Kuciaka boli obete zavraždené doma. Vraha poznali a pustili ho do vnútra. Strelec je jedna a tá istá osoba a nie je to nikto z obvinených.

Krytie mu tiež robí jediná osoba a tú všetci poznáme je to DL. Spôsob zakrývania skutočných dôvodov vrážd, objednávateľov aj samotného vraha pomocou DL je v oboch prípadoch rovnaký, jeden sa prizná, potom udá druhého a potom povedia , že to bolo opačne .....

Toto sa nedá odsúdiť v našom právnom systéme jedine že sa spraví dohoda o vine a treste a následne sa osoba vylúči na samostatne konanie čím sa zmarí akékoľvek ďalšie konanie spravodlivého procesu.

Tiež je dôležitá osoba DL a TN, ktorý podsúvajú ihneď po vraždách alternatívy a údajne jasné dôkazy o dôvodoch vrážd.

Zaujímavé je v neposlednom rade že všetky osoby podozrivé v oboch prípadoch vrážd sú známi zločinci, ktorým za doterajšiu trestnú činnosť hrozili omnoho vyššie tresty než tie, ktoré získali dohodou o vine a treste.

Viac v článku TU.

V relácii Informačná Vojna s Norbertom Lichtnerom dňa 26. februára 2020 zverejnil Forisch ďalšie informácie ohľadne vraždy novinára Jána Kuciaka a právnika Ernesta Valka.

Vypočujte si jeho najnovšie informácie:

Zdroj: InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti