VIDEO: Fico vyzval Matoviča, aby podal demisiu, pretože nie je pripravený zvládať krízové situácie: „Ak tu nebudete, bude tu podstatne menej chaosu a amaterizmu!“

16.12.2020 | 21:50
  47
Po oznámení podmienok zákazu vychádzania a lockdownu je podľa bývalého premiéra v spoločnosti ešte väčší chaos ako predtým.

Predseda opozičnej strany Smer-SD Robert Fico vyzval premiéra SR Igora Matoviča (OĽANO), aby podal demisiu. Uviedol to na sociálnej sieti po stredajšom oznámení podmienok zákazu vychádzania a lockdownu.

"Chcel by som preto požiadať predsedu vlády Igora Matoviča: Je evidentné, že to nezvládate, že nie ste pripravený na takúto funkciu. Že nie ste pripravený zvládať krízové situácie," povedal Fico.

"Najlepšie pre túto krajinu urobíte, ak podáte demisiu. Prosím, hoďte uterák do ringu. To bude najlepší darček pre ľudí pod vianočným stromčekom," poznamenal Fico s tým, že premiér nie je na túto pozíciu pripravený a nedokáže zvládať krízové situácie.

Po oznámení podmienok zákazu vychádzania a lockdownu je podľa neho v spoločnosti ešte väčší chaos ako predtým.

"Či tu budete alebo nebudete, je úplne jedno. Domnievam sa, že ak tu nebudete, bude podstatne menej chaosu, neporiadku a amaterizmu," odkázal Fico premiérovi. 

"Všetci sme dnes čakali na kľúčové rozhodnutia a opatrenia, ktoré budú platiť počas Vianoc. Namiesto toho sme svedkami ešte väčšieho chaosu, amaterizmu a totálneho rozkladu vlády,“ vyhlásil expremiér Robert Fico.

Zdroj: hnonline.sk / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti