VIDEO: Fico prorokuje, že na povrch vyjdú ešte väčšie ozrutnosti a obludnosti, ktoré pácha súčasný režim

14.09.2021 | 11:50
  6
Bývalý trojnásobný premiér Robert Fico (Smer-SD) vo svojom videoblogu komentuje zásah policajnej inšpekcie proti podozrivej zločineckej skupine v NAKA, ktorá s požehnaním z najvyšších miest manipulovala trestné konania v spolupráci s kajúcnikmi z mafiánskej skupiny Takáčovci.

Zatýkanie elitných vyšetrovateľov aj dočasného šéfa inšpekcie je niečo, čo sme na Slovensku ešte nemali. Je to niečo, čo nás posúva medzi mafiánske krajiny južnej Ameriky, Balkánu či kedysi Talianska. Kritickým okom sa na to pozrel aj šéf Smeru-SD Robert Fico.

Návšteva pápeža Františka bola prekrytá ďalším dielom ságy Vojna v polícii. O tom, že ide naozaj o akúsi vojnu dnes už, okrem ministra vnútra a niektorých koaličných politikov, nepochybuje nikto. Ani Robert Fico, ktorý zverejnil video, kde poukazuje na ľudí ako Matovič, Lipšic či Mikulec, ktorých podriadení, podľa neho, manipulujú s trestnými konaniami a páchajú zločiny.

Na tie zverstvá sa už niektorí policajti nemôžu pozerať

„To, čo sa stalo v tieni návštevy svätého otca je neuveriteľné. Ak by pápež František vedel, akí ľudia sa mu klaňajú z úradu vlády a z prezidentského paláca, ľudia, ktorí organizujú a schvaľujú zločiny, a ktorí o nich vedia, tak by sa asi otočil na podpätku a z tejto krajiny by zutekal,“ hovorí v úvode videa Fico, ktorý aj s jeho stranou už mesiace tvrdia, že ľudia ako je Matovič, Lipšic a Mikulec krivia spravodlivosť, že pracujú s udavačmi, ktorých podplácajú.

„Dostávajú nevinných ľudí, predovšetkým nominantov Smeru-SD do väzby len preto, aby ukázali, že existuje nejaká agenda boja proti mafii a proti korupcii,“ konštatuje šéf Smeru-SD.

„Nielen my sme predložili mnohé dôkazy, ktoré to potvrdzujú, ale sú tu ďalšie a ďalšie rozhodnutia rôznych orgánov, ktoré poukazujú na manipuláciou s trestnými konaniami a na zločiny, ktoré páchajú ľudia okolo Matoviča, Lipšica a Mikulca, predovšetkým ich podriadení,“ hovorí ďalej trojnásobný premiér.

„Tie zverstvá sú už také, samozrejme, nie o všetko sa dá hovoriť verejne, že sa na ne už nemôžu pozerať ani iní policajti, ktorí sedia v tom istom rezorte Ministerstva vnútra, a dnes sa rozhodli proti týmto zločincom zasiahnuť. To, čo vyjde pravdepodobne na povrch bude ozrutné a aj obludné,“ myslí si Robert Fico.

„Zrazu je tu predseda výboru pre bezpečnosť a obranu za OĽaNO, ktorý chce zvolať rýchlo bezpečnostný výbor aby chránil Matoviča Lipšica a Mikulca. Zrazu vidíme vyjadrenia ministra Mikulca, ktorý útočí na prokuratúru. To naozaj neviem, čo si dovoľuje,“ nechápe šéf Smeru-SD.

Bude treba, aby na túto situáciu reagovala celá Národná rada

„Vidíme zbesilé vyhlásenia Remišovej, alebo dokonca protiútok, ktorý spúšťa Denník N. Toto je ale už neskoro. Pýtam sa týchto ľudí: A kde ste boli doteraz, keď bol zabitý generál Lučanský? Kde ste boli, keď boli braní do väzby nevinní ľudia ako Tibor Gašpar alebo Dušan Kováčik? A ďalší a ďalší…,“ pokladá zaujímavú otázku Fico, podľa ktorého o niekoľko dní budeme vedieť viac.

„Bude treba, aby na túto situáciu reagovala celá Národná rada, lebo tá je najvyšší orgán tohto štátu. A bude musieť jasne povedať, vo vzťahu k slovenskej polícii, vo vzťahu k Špeciálnej prokuratúre, ale aj vo vzťahu k NAKA: Dámy a páni, stačilo týchto zločinov. Dosť!,“ konštatuje poslanec parlamentu a šéf Smeru-SD. „Budeme musieť nájsť nejakú cestu ako vrátiť spravodlivosť tým ľuďom, ktorí dnes, ako nevinní, sedia vo väzbe,“ hovorí na záver videa Robert Fico.

Zdroj: hlavnydennik.sk / YouTube

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti