VIDEO: Fico preveril v teréne nezmyselnosť a hlúposť nariadení Hegero-Matovičovej vlády

07.12.2021 | 09:25
  21
Predseda strany Smer-SD Robert Fico a podpredseda strany Erik Kaliňák si vyskúšali hlúposť Hegero-Matovičovských opatrení na vlastnej koži.

Robert Fico a Erik Kaliňák sa spolu vybrali preskúmať, čo v praxi znamenajú proticovidové opatrenia tejto vlády. Ako spotrebitelia navštívili viaceré prevádzky nielen na Slovensku, ale aj v prihraničnej maďarskej Rajke, aby ilustrovali podľa Fica priamo v teréne „nezmyselnosť protipandemických opatrení súčasnej hegero-matovičovej vlády“.

V športovom obchode šéf Smeru ilustroval, že si môže podľa nariadenia kúpiť iba tenisky (obuv), ale už nie oblečenie, ktoré bolo vystavené za páskou pár metrov vedľa.

Potom si to Fico si s mladým Kaliňákom zamierili do veľkého zahraničného (západného) hypermarketu, kde môže zákazník nakúpiť čokoľvek, od spodnej bielizne až po kožuchy, ako uviedol a ilustroval vo videu šéf Smeru.

„Koho to Matovič s Hegerom podporujú?“ spýtal sa.

Vzápätí si odskočili do Rusoviec, kde sú všetky gastro prevádzky zatvorené – „z dôvodu rozhodnutia hegeromatovičových opatrení“.

V Maďarsku to, čo je na Slovensku zatvorené, je všetko otvorené

Erik Kaliňák si potom v susednej Rajke pá kilometrov od Rusoviec dal bez rúška v kaviarni kávičku a oznámil, že všetko, čo je na Slovensku zakázané a zatvorené, je v susednom Maďarsku dovolené a otvorené.

Podľa Fica  vidieť ako opatrenia vládnej koalície umožňujú šíriť covid a poškodzujú slovenských podnikateľov a súčasne velebia zahraničné reťazce. „Tomu sa hovorí ekonomická velezrada“, rezolútne uviedol Fico a dodal buď nech všetko zatvoria, alebo všetko  – obchody, reštaurácie, fitcentrá… nechajú dýchať.

Lebo nijaký kompromis podľa neho medzi úplným a dôsledným lockdownom a otvorením všetkého neexistuje.

Fico by preto išiel poľskou a maďarskou cestou, ktorá zohľadňuje národno-štátnej záujmy a nelikviduje živobytie ľudí. Matovič, choromyseľný pán, ktorý je skutočným vodcom vládnej koalície podľa Fica opatrenia len predstiera a nepremýšľa, čo svojou hlúposťou spôsobuje a koho záujmy vlastne chráni.

Viac vo videu:

Zdroj: skspravy.sk (1), (2) / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti