VIDEO: Fico označil Hegerovu garnitúru za vládu amerických agentov v reakcii na vyhostenie ruských diplomatov

22.04.2021 | 19:49
  15
Smer-SD vyzýva vládu SR, aby okamžite informovala o dôvodoch vyhostenia diplomatov.

 

Opozičná strana Smer-SD vyzýva členov vlády, aby bezodkladne informovali slovenských občanov, na základe čoho boli vyhostení diplomati Ruskej federácie. Podpredseda strany a Národnej rady SR Juraj Blanár avizoval, že vysvetlenie budú požadovať aj na mimoriadnom rokovaní Zahraničného výboru NR SR, ktoré chcú iniciovať.

„Strana Smer-SD odmieta spôsob, ktorý dnes predviedli jednostranne nekriticky orientovaní predseda vlády s ministrom zahraničných vecí a ministrom obrany. Svoju dlhodobo prejavovanú rusofóbiu dnes naplno preukázali," skonštatoval Blanár. Poznamenal, že Európska únia doteraz napríklad neprijala žiadne spoločné stanovisko a po Česku sme jediní, kto urobil takýto unáhlený krok.

Podľa predsedu strany Roberta Fica sa potvrdilo, že slovenská vláda je vláda amerických agentov.

Viac vo videu:

Slovenská republika vyhostí troch ruských diplomatov. Opustiť územie SR musia do siedmich dní. Slovensko tak reaguje na udalosti v Českej republike. Ku kroku pristúpilo po dôkladnom vyhodnotení informácií našich spravodajských služieb. Premiér Eduard Heger (OĽANO) o tom informoval vo štvrtkovom vyhlásení.

Zdroj: dennikstandard.sk / YouTube

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti