VIDEO: Fico odkazuje Beblavému: Choď do riti, aký si ty nový politik? Ste partia ľudí s pochybnými prepojeniami cez ESET na zahraničné spravodajské služby

09.09.2019 | 12:36
  5
Predseda strany Smer-SD Robert Fico zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom sa venoval opozičným politikom.

Fico v posledných dňoch brázdil po celom Slovensku, kde sa stretával s členskou základňou Smeru a jej predstaviteľmi.

„Ak sa bližšie pristavíme pri akomkoľvek mene spomedzi lídrov opozície, je to zlé alebo ešte horšie. A to už nehovoriac o tom, že sa cítia ako víťazi parlamentných volieb a už teraz si medzi sebou delia pozície vo vláde. Strana SMER - SD má na to, aby nielen piatykrát za sebou vyhrala parlamentné voľby, ale ak bude postupovať rozumne, môže mať opäť rozhodujúce slovo pri zostavovaní novej vlády,“ uviedol Fico na Facebooku, kde zároveň zverejnil svoje video.

 

„Ani ja, ani Pelle, ani Žiga, ani Raši, ani Blanár, ani Kamenický, ani Kaliňák, nechodíme ani potetovaný, a neberieme drogy ako Truban,“ odvážne vyhlásil Fico.

Pripomíname, že práve o Robertovi Kaliňákovi a nespomenutému bývalému ministrovi z Ficových vlád Jánovi Počiatkovi kolovali v kuloároch reči o tom, že by mohli mať niečo dočinenia s užívaním istých bielych kryštalických látok, nikdy sa to však nepotvrdilo oficiálnymi cestami.

„Neboli sme pravou rukou sociálneho netvora Kaníka, a nie sme ani deti rodičov, ktorí privatizovali, ako pán Beblavý. On sa postaví a povie „ja som nový politik“. No choď do riti, celý nový politik. Aký si ty nový politik? Bol si všade,“ pokračuje Fico.

Ako už býva zvykom, Fico nezabudol opomenúť aj „daňového, pozemkového a volebného podvodníka“ Andreja Kisku, ktorý podľa neho najradšej „ukradol všetko, čo nie je priviazané reťazou“.

„Určite nie sme ako Igor Matovič s jeho DPH podvodmi, či pán Kollár, podozrivý prakticky zo všetkého, vrátane obchodovania s drogami,“ útočí Fico. Je nutné pripomenúť, že Fico naráža aj na „kauzu“, ktorá spája Kollára a dnes už zatvorené resocializačné centrum Čistý deň, v ktorej mali zapletené prsty aj Marian Kočner a Peter Tóth.

Čo sa týka obchodovania s drogami, Fico naráža na dokument pochádzajúci z vtedajšieho Úradu na ochranu ústavy a demokracie, tzv. „pokračovateľa“ ŠtB. Dokument nie je žiadnou oficiálnou listinou, je to spravodajská informácia, ktorej pravdivostná hodnota nebola nikdy potvrdená, len existuje úradný záznam o tom, že ju niekto vypracoval.

„Toto je partia ľudí s pochybnými prepojeniami na zahraničie a na firmy. Dnes sa tu jasne hovorí, že jedna firma, ktorá podporuje opozíciu (ESET, pozn. redakcie), je priamo prepojená na zahraničné spravodajské služby,“ hovoril v závere Fico. Spojenie ESET-u a americkej tajnej služby CIA už Fico rozoberal pred pár týždňami, dokonca kvôli tomu neprišiel na tlačovú konferenciu.

Zdroj: hlavnydennik.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti