VIDEO: Extrémisti z Antifa napadli youtuberku Líviu. Aktivista Mihály označil myšlienku chrániť život nenarodeného dieťaťa za fašizmus

15.09.2019 | 14:10
  20
Mladá youtuberka Lívia, ktorá je tvárou projektu Kulturblog, bola v sobotu klásť otázky účastníkom ďalšieho pochodu. Tentoraz sa jednalo o pochod za možnosť slobodne zabiť svoje nenarodené dieťa.

„14. 9. 2019 sme sa zúčastnili pochodu za takzvané „Reprodukčné práva“, teda pochod za práva žien vykonávať potraty neobmedzene. Túto akciu organizovalo extrémistické antifašistické hnutie, teda ľudia ako je napríklad známy výtržník Róbert Mihály. Keďže išlo v podstate o feministický pochod, nečakali sme, že sa dočkáme aj fyzického napadnutia Lívie. Celú akciu nám ukončili členovia policajného zboru, ktorí nás donútili akciu opustiť,“ uvádza na svojej stránke Kulturblog.

S Líviou diskutoval aj známy mimovládkový antifa aktivista Robert Mihály, ktorý Kulturblog považuje za platformu na šírenie fašizmu a samotnú iniciatívu na ochranu života nenarodeného dieťaťa za fašizmus.

Viac vo videu:

 

Skúsenosti s Líviou s mikrofónom v ruke má už pochod za práva homosexuálov „PRIDE Košice“, kde Lívia účastníkov šokovala veľmi jednoduchou otázkou: „Koľko pohlaví existuje?“ Odpovede na túto otázku však boli skutočne plodné, avšak málokedy správne a od zverejnenia videa z tohto "hrdého" pochodu si začali neoliberáli na Líviu dávať väčší pozor.

 

Zdroj: kulturblog.sk / prehladsprav.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti