VIDEO: EÚ aj vďaka hlasom Uhríka a Radačovského nepresídli afrických migrantov do Európy

24.10.2019 | 19:26
  5
Vo štvrtok o tomto návrhu hlasovali v Európskom parlamente a len vďaka dvom hlasom tento šialený liberálny návrh neprešiel.

Európska Únia mala v pláne a tlačila na štáty EÚ, aby urýchlene pomohli migrantom z Afriky s presídlením do Európy. Kvôli tejto veci prišla do europarlamentu aj známa kapitánka Carola Rackete, ktorá nelegálne preváža migrantov do Európy.

Dnes o tomto návrhu hlasovali v EÚ a len vďaka dvom hlasom tento šialený liberálny návrh neprešiel a štáty EÚ, tak nebudú musieť nasilu pomáhať migrantom dostať sa do Európy.

„Neuveriteľné! Návrh nového uznesenia liberálov o zintenzívnenie presídľovania Afričanov do EÚ dnes v Europarlamente NEPREŠIEL!!! Takisto neprešiel ani zámer vytvoriť nové koridory pre imigrantov. Bolo to mimoriadne tesné a rozhodli o tom len 2 hlasy. Medzi inými rozhodol aj hlas Milana Uhríka a Miroslava Radačovského! Keby sme tam neboli, tak to prejde. Liberáli a slniečkari boli v úplnom šoku, lebo toto nikto nečakal. Jasnejší dôkaz o tom, že voliť Ľudovú stranu Naše Slovensko naozaj má zmysel už snáď ani nemôžeme poskytnúť! ZDIEĽAJTE túto konečne pozitívnu správu!“ napísal Milan Uhrík za ĽSNS na sociálnej sieti.

Zdroj: magazin1.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti