VIDEO: Dr. Bukovský vyzval ľudí prejaviť svoj občiansky postoj a zabrániť tomu, aby sa zo Slovenska stala neslobodná krajina: „Musíme konať a pokúsiť sa zastaviť valec súčasnej vládnej moci!“

25.07.2021 | 21:59
  14
Tyriania sa vždy rodí pomocou štátu ako inštitúcie, upozorňuje vo svojom videoblogu MUDr. Igor Bukovský, PhD. a poukazuje na paralelu s obdobím, keď v Európe nastúpil nacizmus a fašizmus.

Vláda predložila svojim hlasovacím panáčikom do NR SR novelu zákona o zdraví, ktorou má dôjsť k uzákoneniu segregácie občanov Slovenskej republiky. Nevídané!

Čo na tom, že Ústava, zákony aj EU legislatíva nepripúšťajú žiadnu diskrimináciu na základe rasy, pohlavia, veku, názorov ba ani zdravia.

Podľa novely zákona o zdraví bude možné „zvýhodňovať“ ľudí, ktorí do svojho tela prijali niektorú z experimentálne testovaných vakcín proti ochoreniu, ktoré ako jediné v histórií obsahuje rok svojho vzniku.

Dlhoročné názory a podnety, aby v systéme zdravotného poistenia alebo platenej dovolenky boli zvýhodnení tí, ktorí sa starajú o svoje zdravie, teda nie sú vlastnou vinou nositeľmi najčastejších rizikových faktorov, boli donedávna označované za protiústavné.

A teraz je zrazu možné prijať obyčajný, teda „neústavný zákon“, ktorým sa povolí protiústavnosť „zvýhodňovania“ na základe zdravotného aspektu.

Musíme konať a pokúsiť sa zastaviť valec súčasnej vládnej moci.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Dr. Igor Bukovský: Život a svet


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti