VIDEO: Dr. Bukovský o systematickej snahe rozložiť a zničiť hodnotový systém a morálku človeka použitím psychického alebo fyzického týrania s cieľom dosiahnuť radikálnu zmenu jeho myslenia a konania

20.08.2021 | 14:20
  8
MUDr. Igor Bukovský, PhD. vo svojom videoblogu poukazuje na fakt, že Covid-byro, jeho lokaji a mediálny spiklenci zredukovali život spoločnosti na jediný problém v podobe Covid-19.

Známy slovenský lekár Dr. Igor Bukovský poukazuje na spoločenský konflikt, ktorý vyvoláva šialenstvo v podobe agresívnej vakcinačnej propagandy. Vo svojom videu tiež hovorí o pokrivených dátach, byrokratických chybách a patokratických zámeroch.

Pripomína, že koronavírus vznikol ľudskou manipuláciou v laboratóriu posilňovaním jeho virulencie, aby sa stal nebezpečnejším. V tejto súvislosti poukazuje na emailovú komunikáciu hlavného zdravotníckeho poradcu Bieleho domu a šéfa Národného zdravotníckeho inštitútu (NIH) Dr. Anthonyho Fauciho a jeho priznanie, že manipulácia s koronavírusom je síce riziková, ale že to riziko stojí za to. Dodáva, že na základe protizákonnosti podobných experimentov na území USA sa Dr. Fauci rozhodol obísť americkú legislatívu a tieto pokusy s manipulovaním koronavírusov uskutočniť na pôde iného štátu, keď podpísal granty pre laboratórium v čínskom Wuhane.

Dr. Bukovský hovorí aj o Mencitíde - systematickej snahe rozložiť systematická snaha rozložiť a zničiť hodnotový systém a morálku človeka použitím psychického alebo fyzického týrania alebo drog s cieľom dosiahnuť radikálnu zmenu jeho myslenia a konania (Dr. Joost Meerloo v knihe Znásilnenie mysle)

"Neustály Strach a spoločenské napätie sú historicky najznámejšími nástrojmi na vyvolanie spoločenskej menticídy. Ľudia, ktorí podľahli vymývaniu mozgov a menticíde žijú ako v tranze, opakujúc slová, frázy a heslá, ktoré do nich nahral niekto iný."

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Dr. Igor Bukovský – AKV / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti