VIDEO: Diskusia zástupcov európskych národných strán. Uhrík sa zmienil aj o Sorosom financovanej štúdii o pravicovom extrémizme na Slovensku

04.12.2019 | 13:45
  1
Debaty Budúcnosť národov v Európe v budove Európskeho parlamentu sa zúčastnili Milan Uhrík a politici z Grécka, Rumunska, Španielska a Veľkej Británie.

V priestoroch Európskeho parlamentu sa konala diskusia členov parlamentu na tému migrácie, liberalizmu a iných aktuálnych tém. Diskusiu moderoval britský politik Nick Griffin a za stolom s ním diskutovali Milan Uhrík a politici z Grécka, Rumunska či Španielska.

„Ani v Bruseli nie sme sami. V Europarlamente je zhruba 80 poslancov z iných štátov, ktorí majú podobné názory ako my na Slovensku. A ďalšie množstvo podobných strán pôsobí po celej Európe. Ľudí, ktorým sa otvárajú oči je jednoducho stále viac a viac, aj keď nás masmédiá neustále očierňujú. A čo je dôležité, navzájom sme pripravení konštruktívne diskutovať a spolupracovať. Budúcnosť a silu Európy vybudujeme na rovnocennej spolupráci národov, nie na nadvláde rozhýčkaných bruselských liberálov,“ komentoval diskusiu podpredseda ĽSNS Milan Uhrík.

Politici sa zhodli na tom, že nacionalizmus je jediná ideológia, ktorá ochraňuje národ. Rumunský politik sa sťažoval na to, že liberálna politika vyhnala milióny Rumunov do zahraničia a tí teraz chýbajú v krajine.

Milan Uhrík hovoril zase o tom, že ľudia často veria len informáciám z médii hlavného prúdu a tie ich označajú za fašistov či extrémistov, ale keď sa s nimi ľudia spoznajú alebo si naštudujú ich program, zmenia názor.

Po Uhríkovej reči poďakoval britský politik Griffin samotnému Marianovi Kotlebovi za jeho pronárodnú politiku a inšpiráciu pre všetkých vlastencov po celom svete.

Pozrite si celú diskusiu so slovenskými titulkami:

Pozrite si celú diskusiu s titulkami:

Zdroj: magazin1.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti