VIDEO: Denník SME prináša video s Traubnerovou pacientkou o jeho sexuálnych úchylkách

08.07.2020 | 16:20
  11
Realita opäť ukazuje, že ak ide o niekoho, kto nesmie byť kritizovaný, okamžite sa zmobilizujú zálohy takzvaných „osobností“ útočiacich nie na obvineného, ale na obeť.

Aktuálna výpoveď epileptickej pacientky pre SME potvrdzuje, že Pavel Traubner ju sexuálne zneužíval, čím zničila mýtus o lekárovej nedotknuteľnosti.

Niektorí herci si začali automaticky Traubnera zastávať – ich argumentácia sa zhoduje v štýle: aj ja som sa musel v spodnej bielizni prechádzať po jeho ordinácii – mám podať žalobu? Problém je, že doktor Traubner 18-ročnej epileptičke nazeral do nohavičiek a pýtal sa na jej sexuálny život, ktorý komentoval. Toto sa nestalo len raz, ale Pavel Traubner takto postupoval na každom ďalšom vyšetrení: musela si zvliecť podprsenku, strpieť nazeranie do spodného prádla a komentáre k jej intímnemu životu. Či je takýto postup bežnou praxou neurologických vyšetrení by mali posúdiť renomovaní špecialisti z odboru, nie jeho priatelia a pacienti.

Realita opäť ukazuje, že ak ide o niekoho, kto nesmie byť kritizovaný, okamžite sa zmobilizujú zálohy takzvaných „osobností“ útočiacich nie na obvineného, ale na obeť. Tento prípad je len špičkou ľadovca pokryteckej spoločnosti vytvárajúcej zdanie o ctnostiach „nedotknuteľných“ prezentovaných na mnohých spoločenských udalostiach slovenskej „smotánky“.

Zdroj: zemavek.sk

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti