VIDEO: Davos v katakombách alebo Tajné prepojenie spoluarchitekta Veľkého resetu Klausa Schwaba s Vatikánom, Sankt Gallenská mafia - jej pohlavári a ich trójsky kôň pápež František

07.12.2021 | 11:25
  5
Video je určené všetkým ľuďom, nielen katolíkom, ktorí sa chcú dozvedieť, čo sa vo Vatikáne deje s Františkom a globalistickými veľkými hráčmi nového svetového poriadku.

Čo keby som vám prezradil, že kľúčový koncilový otec 2. vatikánskeho koncilu bol zároveň aj váženým prednášajúcim v Davose v počiatkoch Svetového hospodárskeho fóra?

Čo keby som vám tiež prezradil, že okrem toho, že tento arcibiskup mal pred 40-mi rokmi veľmi blízko ku Klausovi Schwabovi, zároveň aj zorganizoval na konci 2. vatikánskeho koncilu tajné stretnutie uprostred noci pod ulicami Ríma s cieľom zosnovať plán úpadku tradičnej Katolíckej cirkvi?

Znie vám to ako búrlivá konšpiračná teória alebo dej románu od Malachiho Martina?

Nuž, je to čistá pravda. Máme nové šokujúce video s Klausom Schwabom, v ktorom to narovinu hovorí. Ak ste chceli vedieť, o čom je František, tak tu to máte. Niet divu, že v novembri poputuje do Glasgowa, aby prednášal na konferencii OSN o klimatických zmenách. A hádajte čo? Kým bude v Škótsku, František neodslúži verejnú svätú omšu.

Video je určené všetkým ľuďom, nielen katolíkom, ktorí sa chcú dozvedieť, čo sa vo Vatikáne deje s Františkom a globalistickými veľkými hráčmi nového svetového poriadku.

Tajné prepojenie Klausa Schwaba s Vatikánom

Veľký reset nie je konšpiračná teória. Práve teraz prebieha Prečo im pápež František pomáha?

Dozviete sa vo videu:

Prepis videa TU.

Sankt Gallenská mafia a jej trójsky kôň pápež František

Ide o skupinu vplyvných cirkevných hodnostárov, ktorí v roku 2013 tajne pracovali na tom, aby bol zvolený pápež František.

Viac vo videu:

Prepis videa TU.

Zdroj: lifenews.sk (1), (2) / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti