VIDEO: Darth Prymula a jeho vojaci na ministerstve - Temná strana sily prehovorila: Musíme jednat rychle a mnohdy překotně

15.10.2020 | 08:30
  11
Opravdu víme, co děláme a proč to děláme, vyhlásil vo svojom depresívne ladenom prejave český minister zdravotníctva Roman Prymula.

Český minister zdravotníctva Roman Prymula v utorkovom prejave apeloval na obyvateľov, aby mu pomohli zvládnuť epidémiu koronavírusu, ktorá sa v Česku nevyvíja priaznivo. Prostredníctvom televíznych obrazoviek poprosil ľudí, aby verili vládnym opatreniam a dodržiavali ich, pretože bez toho "vírus neporazíme".

Dodal, že "nás čakajú naozaj tri zložité a neveselé týždne".

Celý prejav si môžete prečítať TU.

Rockefellerova nadácia v roku 2010: Vypukne pandémia, ktorú svet nepoznal

Rockefellerova nadácia 2010 - Scenáre budúcnosti technológie a medzinárodného rozvoja:

"V roku 2012 vypukne pandémia, ktorú svet nepoznal. Na rozdiel od vírusu H1N1 z roku 2009 bol tento nový kmeň chrípky extrémne smrtiaci. Vírus infikuje takmer 20 percent svetovej populácie a len za sedem mesiacv zabije 8 miliónov ľudí ... "

"Pandémia bude mať smrtiaci dopad na ekonomiku: medzinárodná mobilita ľudí aj tovaru sa zastaví, oslabia sa priemyselné odvetvia, ako je cestovný ruch a rozbije globálne dodávateľské reťazce. Dokonca aj tie lokálne, zvyčajne rušné obchody a kancelárske budovy, zostanú mesiace prázdne, bez zamestnancov i zákazníkov. "

"Počas pandémie politickí vodcovia na celom svete posilnia svoju moc a zavedú nepriedušné pravidlá a obmedzenia - od povinného nosenia tvárových masiek a rúšok - po kontrolu telesnej teploty pri vstupoch do verejných priestorov, ako sú vlakové stanice a supermarkety."

"Až pandémie zmizne, autoritatívna kontrola a dohľad nad občanmi a ich činnosťami zostane a dokonca sa zosilní. Zámienkou bude ochrana pred šírením ďalšej pandémie a medzinárodného terorizmu, hrozba ekologickej krízy a rastúca chudoba - vodcovia na celom svete pevnejšie uchopia moc." (Zdroj: Rockefellerova nadácia 2010)

Zdroj: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti