VIDEO: Danko sa pod vplyvom alkoholu zúčastnil debaty v rádiu

14.05.2019 | 15:58
  13
Predseda parlamentu sa v relácii Braňa Závodského na rádiu Expres natoľko uvoľnil, že samotnému moderátorovi povedal, že ho má rád.

Andrej Danko sa v živom vysielaní rádia Expres verejne priznal, že nevládze diskutovať s moderátorom Braňom Závodským, lebo deň predtým "dosť popil".

Predseda Národnej rady SR Andrej Danko sa do utorkového (14.5.) živého vysielania rádia Expres dostavil značne omámený. K svojej indispozícii sa sám verejne priznal hneď po úvodnom privítaní moderátora Braňa Závodského. "Trošku som omámený, lebo som zapíjal večer smútok po tom hokeji," vysvetlil Danko.

Danko sa v Závodského relácii natoľko uvoľnil, že samotnému moderátorovi dokonca povedal, že ho má rád. Počas celého vysielania ťažko artikuloval a pomalšie reagoval.

Pod "zapíjaním včerajšieho hokeja" mal Danko na mysli hokejový duel Kanady a Slovenska, ktorý sa v pondelok (13.5.) odohral v Košiciach. Napriek vyrovnanému súboju slovenskí hokejisti napokon prehrali, hoci rozhodujúci gól Kanady padol len sekundu pred koncom zápasu.


Danko popiera, že by bol v relácii alebo inde pod vplyvom alkoholu

Predseda parlamentu Andrej Danko (SNS) poprel, že by bol v relácii rádia Expres alebo v práci pod vplyvom alkoholu. Povedal to na tlačovom brífingu v Národnej rade (NR) SR, kde reagoval na správy niektorých médií, o tom, že bol opitý a sám to priznal. Vyzval médiá, aby zavádzajúce správy opravili.

"Popieram, že by som bol v relácii alebo kdekoľvek inde pod vplyvom alkoholu, alebo pri výkone svojej práce, a tobôž, aby som niekedy v živote šoféroval pod vplyvom," deklaroval Danko. V relácii podľa svojich slov povedal, že je trochu omámený a nie opitý. Kritizoval snahu médii o bulvarizáciu.

"Žasnem nad tým, ako ste to niektoré média poňali," povedal. V pondelok (13. 5.) mal podľa svojich slov stretnutie s cyperským predsedom parlamentu, od rána je na nohách a je po náročnej operácii, preto v relácii Braňa Závodského povedal, že je omámený a cíti sa pod tlakom.

Tlačová beseda Andreja Danka o jeho vystúpení a výrokoch v súkromnom rádiu:

Zdroj: info.sk / YouTube Braňo Závodský Naživo / 24hod.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti