VIDEO: Danko ide zakázať kritizovanie Židov. Návrh na rovnakú ochranu Slovákov odmietol!

16.10.2018 | 18:14
  0
Podľa Dankovej definície antisemitizmu sa Židia a Izrael stanú na Slovensku prakticky nekritizovateľnými. Akákoľvek ich kritika, dokonca aj oprávnená, bude vnímaná ako prejav antisemitizmu a bude za ňu hroziť väzenie.

"Ak chcete vedieť, kto vám vládne, zistite si, koho nesmiete kritizovať.“ Podľa tohto výroku, pripisovanému francúzskemu filozofovi Voltairovi, tak nitkami slovenskej politiky ťahá evidentne niekto iný, skrývajúci sa v pozadí. Dôkazom toho je aj šokujúci návrh definície antisemitizmu, ktorú predložil na schválenie do NR SR predseda tzv. Slovenskej národnej strany Andrej Danko. Podľa Dankovej definície sa Židia a Izrael stanú prakticky nekritizovateľnými, pretože akákoľvek ich kritika (dokonca aj oprávnená) bude vnímaná ako prejav antisemitizmu a bude za ňu hroziť väzenie.

My sme si Dankov návrh definície antisemitizmu prečítali veľmi pozorne. S nemým úžasom sme sledovali, aké obrovské nadpráva má získať istá vyvolená nekritizovateľná skupina ľudí. Ústava Slovenskej republiky však hovorí jasne. Podľa článku 12 sú všetci ľudia na Slovensku slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Podľa odseku 2 toho istého článku Ústavy SR sa základné práva a slobody zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.

Preto sme sa rozhodli Dankovu definíciu antisemitizmu prepísať na rovnakú definíciu antislovakizmu, aby rovnako ako Židia boli na Slovensku chránení aj Slováci. Skopírovali sme teda znenie Dankovej definície antisemitizmu a nahradili sme v nej slovo „Žid“ slovom „Slovák“ a slovo „Izrael“ slovom „Slovenská republika“. Výsledný návrh uznesenia si môžete stiahnuť TU.

Náš návrh uznesenia o antislovakizme sme predložili na rokovanie schôdze do NR SR. Hlasovanie ukázalo pravú tvár väčšiny politikov. Antislovenský postoj liberálov zo SaS, OĽaNO či MOST-HÍD nás už vôbec neprekvapil. Čo nás prekvapilo najviac bol postoj Andreja Danka, ktorý hlasoval proti tomu, aby sa o definícii antislovakizmu čo i len diskutovalo. Kompletné výsledky hlasovania nájdete TU.

Andrej Danko tak opäť ukázal, na ktorej strane stojí nielen on, ale aj celá SNS. Že stojí na strane tých, ktorí túžia po peniazoch, po moci a po svetovláde. A v nekonečnej túžbe zapáčiť sa im je ochotný urobiť hocičo. Danko a jeho SNS neurobili v NR SR ešte nič pre ochranu Slovákov, zato sa však stihli už niekoľkokrát postaviť na stranu Židov a ochrany islamu. Nezabudnite a šírte túto pravdu ďalej, nech sa čo najviac ľuďom otvoria oči! 

Ing. Milan Uhrík, PhD., poslanec NR SR a podpredseda ĽS Naše Slovensko

Zdroj: naseslovensko.net


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti