VIDEO: Covid opatrenia sú fašistický prevrat pod názvom „Uzamykací krok“, ktorého scenár bol napísaný Rockefellerovou nadáciou v roku 2010

20.12.2021 | 21:15
  52
Súčasťou viac ako 50-stranového dokumentu „Scenár technológií a internacionálneho rozvoja budúcnosti“ z roku 2010 je aj kapitola s názvom „Uzamykací krok“, v ktorej sú zmienené lockdowny, obmedzenie pohybu, povinná karanténa nakazených covidom, a na záver plošná vakcinácia. Išlo o navrhnutý zoznam príprav, zavádzaných v súčasnosti vládami po celom svete.

Rockefellerova nadácia zverejnila v roku 2010 štúdiu týkajúcu sa budúcich možných scenárov, ktoré sa môžu odohrať počas nasledujúcich 10 - 15 rokov. Jeden z nich zahŕňal globálnu pandémiu.

Materiál mal pracovný názov „Scenár technológií a internacionálneho rozvoja budúcnosti“ V tomto dokumente, resp. v tomto scenári tzv. plandémie, bola prvýkrát popísaná možnosť výskytu nového respiračného vírusu, ktorý dokáže napadnúť celý svet a spôsobiť úmrtie miliónov obyvateľov planéty.

V ňom bola prvýkrát popísaná možnosť výskytu nového respiračného vírusu, ktorý dokáže zasiahnuť celý svet a spôsobiť úmrtie asi 60 miliónov obyvateľov planéty. Autori štúdie sa tiež pokúsili predpovedať dôsledky tejto situácie pre ekonomiku, medicínu a ďalšie oblasti života a ako sa 10 rokov po - v roku 2020 ukázalo, boli obdivuhodne veľmi blízko skutočnosti.

Súčasťou viac ako 50-stranového dokumentu je aj kapitola s názvom „Uzamykací krok“ (Lock step), v ktorej sú zmienené lockdowny, obmedzenie pohybu, povinná karanténa nakazených covidom, a na záver plošná vakcinácia. Išlo o navrhnutý zoznam príprav, zavádzaných v súčasnosti vládami po celom svete.

Citát zo správy z roku 2010: „Počas pandémie národní vodcovia po celom svete zvýšili svoje právomoci a zaviedli prísnejšie pravidlá a nariadenia – od povinných masiek na tvár až po kontrolu telesnej teploty pri vstupoch na verejné miesta, ako sú železničné stanice a supermarkety. Aj po skončení pandémie táto autoritatívnejšia kontrola a dohľad nad občanmi a ich činnosťami zostala a dokonca sa zintenzívnila. Aby  ochránili seba pred rozširovaním čoraz globálnejších problémov – od pandémií a nadnárodného terorizmu až po environmentálne krízy a narastajúcu chudobu – vodcovia po celom svete začali vládnuť prísnejšie.“

Príslušný dokument z dielne Rockefeller Foundation si môžete prečítať v anglickom origináli TU alebo TU.

Viac vo videu:

Pozrite si aj súvisiace VIDEO: Scenár pandémie SPARS v rokoch 2025 – 2028

Zdroj: rumble.com / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti