VIDEO: Čo sa stane ak Greta nemá pri sebe svoj manuál alebo ako George Soros a Bill Gates podporujú klimatickú alarmistku Thunbergovú

28.09.2019 | 13:54
  3
Globalistický establishment používa Thunbergovú ako nástroj na podporu svojej agendy aj za cenu, že zneužíva mladé dievča s aspergerovým syndrómom.

16-ročná klimatická aktivistka Greta Thunbergová je pretláčaná celosvetovým establishmentom potom, čo prehovorila pred americkým Kongresom, stretla sa s pápežom a bola hlavnou ikonou tohto víkendového protestu proti zmene klímy.

Ako sa táto dospievajúce dievča stala tak dominantnou postavou v otázke ochrany klímy? Žena, ktorá sprevádza Thunbergovú na väčšine verejných podujatí, je nemecká klimatická aktivistka Luisa-Marie Neubauerová.

Portál EuropeReloaded.com uviedol: „Thunbergová čoskoro získala aj svojho vlastného kouča – známu aktivistku Luisu-Marii Neubauerová. Aká je pravdepodobnosť, že mladé dievča, ktoré začne školský štrajk pri švédskom parlamente, prinúti žiakov z celého sveta, aby sa k nej pripojili a bojovali proti zmene klímy? A ako často majú 16-ročné deti svojho vlastného kouča? „

Ukázalo sa, že Neubauerová je „vyslankyňa mládeže“ nadácia „ONE“, medzinárodnej lobistickej organizácie financovanej Georgeom Sorosom, Billom Gatesp, a Melindou Gatesovou, Bonom a ďalšími.

V príspevku na Twitteri z roku 2018 Neubauerová napísala: „Výhody, že som veľvyslancom mládeže ONE: Stretávate sa s úžasnými aktivistami ONE po celom svete.“

Podľa webovej stránky organizácie: „ONE vznikla v rozhovoroch medzi Billom Gatesom a Bonom na začiatku roka 2000 kvôli potrebe lepšie informovať Američanov o extrémnej chudobe po celom svete“.

„Spoločne s Melindou Gatesovou, Bobbym Shriver, Georgeom Sorosom, Edem Scottom, Bobom Geldofom a Jamie Drummond vytvorili organizáciu zameranú na boj proti chudobe nazvanú DATA, ktorá sa zamerala na nasadzovanie celebrít a ďalších vplyvných jednotlivcov, aby naliehali na svetových vodcov, aby prijali konkrétne kroky v problémoch s vývojom, “ píše sa na webe.

Rovnako ako aktivista bojujúci proti zbraniam David Hogg, globalistický establishment používa ako nástroj Thunbergovú a ukazuje ju vo verejnom centre pozornosti, aby podporil svoju agendu, aj keď to znamená, že zneužíva teenagera s aspergerovým syndrómom.

Pozrite si zaskočenú reakciu Grety Thunbergovej, keď navedela odpovedať na otázku o jej posolstve a pýtajúceho odkázala radšej na spolu besedujúcich klimatických alarmistov:

Pre porovnanie ešte raz - Thunbergová s papierom a bez papiera:

Thunbergová a jej ďalšia bábkovodička, ktorá novinárovi prekazila plán urobiť s ňou rozhovor

Marc Reisinger z francúzskeho spravodajského portálu Causeur sa začiatkom apríla tohto roku chcel porozprávať s Gretou Thunbergovou a spoznať jej skutočnú hĺbku vedomostí ohľadne ochrany klímy.

„Uvedomil som si, že oni (aktivisti) nevedia skutočnú príčinu problému, keď protestujú proti globálnemu otepľovaniu,“ hovorí novinár o ekologických aktivistoch bojujúcich proti klimatickej zmene. Reisinger sa rozhodol Gretu Thunbergovú osloviť priamo v švédskom Štokholme, kde mladá aktivistka každý piatok štrajkuje pred budovou parlamentu.

Thunbergová diskutovala v uliciach Štokholmu o klimatickej zmene so skupinou mladých Francúzov, keď ju Marc Reisinger oslovil. „Videl som ťa v Bruseli, bolo tam veľa ľudí ... Počul som, že hovoríš študentom, aby študovali klímu. Rád by som s tebou urobil rozhovor na túto tému ak súhlasíš,“ hovorí vo videu.

Greta Thunbergová ostýchavo prikývne. Na videu však vidieť, ako aktivistka pocítila diskomfort, možno strach, následne si stiahla vlnenú čiapku a v tom momente sa pred kamerou objavila žena stredného veku, ktorá stiahla Gretu preč a Reisingerovi s úsmevom povedala, že ju to mrzí, ale momentálne majú niečo iné na práci.

 

Zdroj: magazin1.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti