VIDEO: Celodenný maratón diskusií odborníkov pod záštitou iniciatívy Hovorme spolu. „Aj ateisti sa môžu len modliť, aby ďalší vývoj nepotvrdil ani malý zlomok toho, o čom hovoria,“ hodnotil debatu MUDr. Mesík

29.11.2021 | 12:45
  271
Ak modlitby nezaberú, sú nielen Slovensko a Česko, ale celá EUrópa a USA v ... No, povedzme v tragickej situácii, komentuje vyjadrenia reálnych odborníkov analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík.

„Mnohí viete, že včera bežal celodenný maratón diskusií odborníkov v rámci iniciatívy "Hovorme spolu" - vysielanie je reakciou na rozhodnutie vedenia "verejnoprávnej" - rozumej korupčno-plagiátorskej vláde plne podriadenej - STV, ktorá (za jasotu slovenských "demokratov") vo verejnoprávnom vysielaní uprednostnila výnosnú firemnú propagandu pred otvorenou odbornou diskusiou. Majú radi cenzúru a propagandu - čo sa za komunizmu naučili, za vlády OĽANO-SAS-Sú rodina akoby našli!

Diskusia mala od rána do večera množstvo panelov, v jednom (venovanom téme "Opatrenia" od 11:15 do 112:15 hod) som mal možnosť hovoriť aj ja, ale chcem hlavne upriamiť pozornosť každého, komu ešte zostala aspoň troška schopnosti uvažovať na blok "Očkovanie" (nastavený v linku) a osobitne vstupy prof. Turánka a MUDr. Lakotu. Mnohé z toho, o čom hovoria ste už možno počuli, ale tu to nájdete v zhustenej a zimomriavky naháňajúcej podobe.

Aj ateisti sa môžu len modliť, aby ďalší vývoj nepotvrdil ani malý zlomok toho, o čom hovoria. Ak modlitby nezaberú, sú nielen Slovensko a Česko, ale celá EUrópa a USA v... No, povedzme v tragickej situácii,“ napísal na sociálnej sieti MUDr. Mesík.

Celá viac ako 6-hodinová debata iniciatívy Hovorme spolu (2. časť):

Predchádzajúca viac ako 7-hodinová debata  (1. časť):

Zdroj: YouTube Hovorme Spolu / Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti