VIDEO: Čaputovej poradkyňa tvrdí, že utečencov by sme zvládli a snaha brániť migrácii je mýtus

11.06.2019 | 18:01
  31
Zuzane Čaputovej bude v paláci radiť poradný orgán pre menšiny, zložený zo zástupcov maďarskej, rómskej a rusínskej menšiny. Za ostatné menšiny je členkou tohto poradného orgánu sociologička Elena Gallová Kríglerová.

Povedz mi, s kým sa priatelíš, poviem Ti, kto si.

Na základe výberu poradcov, vieme, že Čaputová bude presne tým, v čo dúfali jej voliči. Prezidentkou menšín. Len škoda, že medzi menšiny sa už neráta zvyšok Slovenska. Ktorý čírou náhodou tvorí obrovskú väčšinu.

V polovici 19.storočia Maďari v Uhorsku tvorili menej ako 50% obyvateľstva. Aby sa dosiahla zmena tohto stavu, začala nemilosrdná maďarizácia, ktorá mala viesť k vymazaniu nemaďarských etník. Uhorsko sa stalo nepriateľom väčšiny obyvateľov útvaru s tisícročnou históriou. Vieme ako to dopadlo. Nemaďarské etniká sa po prvej svetovej vojne vzbúrili a z genocídneho kráľovstva ostala len hromada popola a mokré sny o revízii Trianonu.

Zuzana Čaputová a jej podporovatelia sú v rovnakej pozícii ako svojho času uhorská vláda. Tiež chcú zlikvidovať odpor a vyvrátiť kultúrne tradície a sociálne vzory, ktoré sa tvorili stáročia. Zatiaľ však nemajú toľko moci, aby mohli zahájiť frontálny útok. Ak si myslíte, že ide o bezvýznamnú tému, pozrite sa na počet Slovákov v Maďarsku. Po viac ako 150 rokoch nátlaku ostalo počas dramatických historických zmien zo státisicového obyvateľstva s koreňmi až vo Veľkomoravskej ríši 15-20 tisíc ľudí.

Tento príspevok nie je o Maďaroch, protimaďarské príspevky budeme mazať. Je to len ilustratívny príklad. Je však dôležitý kvôli uvedomeniu si, že extrémna politika máva extrémne následky.

Ak nám na Slovensku záleží, treba otupiť hrot progresívnej propagandy a politiky. A ak sa to nepodarí, dôsledky budu pre naše deti tragické.

Celý rozhovor s poradkyňou novej slovenskej prezidentky Elenou Gallovou Kríglerovou si môžete prečítať TU alebo vypočuť v podcaste portálu Aktuality:

 

Zdroj: Facebook Slobodný výber / aktuality.sk / YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti