VIDEO: „Čaputová šíri lži, nič som účelovo nezostrihal. A mám aj dôkaz,“ reaguje Blaha na prezidentkine popieranie reality, keď pred voľbami oklamala celý národ, že odmietne prítomnosť cudzích vojsk na Slovensku

07.02.2022 | 20:35
  15
Bývalá podpredsedníčka Progresívneho Slovenska Zuzana Čaputová sa v predvolebnej diskusii dňa 27. marca 2019 dušovala, že vojenskú dohodu s USA by v žiadnom prípade nepodpísala, pretože by to podľa jej názoru ohrozilo suverenitu Slovenska.

Video z predvolebnej debaty začalo na sociálnych sietiach kolovať koncom minulého týždňa. Úryvok z prezidentskej diskusie neskôr zverejnil aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Prezidentka Zuzana Čaputová sa voči jeho videu ohradila a Blahu obvinila z manipulácie a účelovo zostrihanom videu.

Blaha v pondelok podvečer zverejnil na sociálnej sieti videoblog, v ktorom poprel, že by došlo k účelovému zostrihaniu debaty.

„Pani prezidentka zjavne nerozumie tomu, aký spáchala volebný podvod a ako zrádza Slovensko v prípade Obrannej dohody s USA. A tak som sa rozhodol vysvetliť jej to úplne polopate. Nič som účelovo nezostrihal, vážená pani Čaputová - tu je dôkaz. To len Vy ako vždy klamete,“ uviedol Blaha.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti