VIDEO: Čaputová s Krčmérym vystupujú v prospech vakcín zahraničných farmaceutických firiem. Harabin sa pýta, či nepodvádzajú ako v minulosti keď boli usvedčení z klamstva a podvodov

03.02.2021 | 13:00
  5
Bývalý šéf Najvyššieho súdu SR a exminister spravodlivosti Štefan Harabin vo svojom videoblogu pripomína, že Matovič a Krajčí vynaložili na vakcinačnú kampaň z našich daní 84-tisíc eur.

Ministerstvo zdravotníctva spustilo kampaň s názvom Vakcína je sloboda. S celebritami, ktoré podporujú očkovanie.

 

Miesto skoro 84 tisíc eur na propagáciu očkovania celebritami, mohli radšej nakúpiť liek Ivermektín, ktorý sa ukázal byť účinný proti Covidu.

Lídrami kampane Vakcína je sloboda sú Čaputová a profesor Krčméry.

 

Čaputová nedávno podvádzala zápisom do komory advokátov. V reklame teraz vystupuje dokonca v prospech vakcín zahraničných farmaceutických firiem, čo je pre Slovensko podobne dehonestujúce, ako pre Rusko, keď Gorbačov vystupoval v reklame na McDonalds.

Krčméryho škola je podľa viacerých médií podvodnou liahňou na tituly, resp. tituly na počkanie. Jej adeptmi sú napr. Dušan Kováčik, Ján Figeľ, Andrea Kalavská a celý rad ďalších.

Kampaň pre ministerstvo zdravotníctva stojí 84 tisíc eur. Pritom pre nemocnicu v Kežmarku, alebo vo Svidníku by táto suma bola balzamom na duší všetkých chorých a odkázaných na ich pomoc.

Miesto reklamných kampaní, by sa tieto peniaze mohli využiť aj na nákup lieku Ivermektín, ktorý sa ukázal účinný pri liečbe pacientov s Covidom a výrazne aj znižuje šírenie infekcie. Včasná liečba rýchlo vylieči pacientov a takmer okamžite zastavuje vylučovanie vírusu do okolia a tak zabraňuje aj jeho šíreniu. Jeho najväčším nedostatkom je zrejme skutočnosť, že balenie kúpime „až“ za 3 eura. Zrejme z tohto dôvodu doteraz nie je na Slovensku a miesto neho ministerstvo zdravotníctva používa neúčinný Remdezivir v cene 2100 eur, na čom niekto nechutne a hyeinisticky zarába.

Za tých 84 tisíc eur, ktoré išli na reklamu pre vakcíny, by bolo dosť balení Ivermektínu pre všetkých nakazených. Cenovo vyjde podstatne výhodnejšie ako testy a vakcíny a okamžite pomôže zachrániť životy.

Matovič a Krajčí PROTI NÁM na vakcinačnú kampaň z našich daní použili 84 tisíc eur.

Môže byť obsah reklamy šírený ústami Čaputovej a Krčméryho vierohodný? Keď v minulosti boli usvedčení z klamstva a podvodov.

Nepodvádzajú aj teraz úmyselne?

Za peniaze NÁS Všetkých, by sme mali byť vládou informovaní nielen o benefitoch tejto vakcíny ale aj o rizikách. Tie sú tak obrovské a nejasné, že aj samotní výrobcovia odmietajú niesť zodpovednosť za svoje produkty veľmi rýchlo vyrobené a nevyvíjané štandardne.

Čaputovej treba ešte pripomenúť, že podľa Ústavného zák. č. 357/2004 Z. z. o ochrane verejného záujmu pri výkone funkcií verejných funkcionárov:

Čl. 4 ods. 2 písm. f) – Verejný funkcionár sa musí pri výkone svojej funkcie zdržať všetkého, čo môže byť v rozpore s týmto ústavným zákonom. Na tento účel verejný funkcionár nesmie používať svoju osobu, svoje meno a priezvisko, svoju podobizeň, obrazovú snímku, záznam svojho hlasu alebo svoj podpis na reklamu.

Čl. 9 ods. 10 písm. e) – Pokuta sa ukladá v sume zodpovedajúcej dvanásťnásobku mesačného platu verejného funkcionára, ak verejný funkcionár poruší povinnosti podľa čl. 4.

Je úplne jedno, či ide o reklamu pre Pfizer, AstraZeneka, Modernu, Johnson et Johnson, alebo ministerstvo zdravotníctva.

Pokutu ukladá Výbor pre nezlučiteľnosť funkcií v zmysle § 58 ods. 1 písm. b) Rokovacieho poriadok parlamentu.

Kedy Výbor pre nezlučiteľnosť funkcií uloží pokutu Čaputovej?

Zdroj: stefanharabin.blog.pravda.sk / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti