VIDEO: Bývalý sudca Radačovský o Severoatlantickej aliancii a potrebe vystúpenia z NATO

20.05.2019 | 19:20
  9
Kandidát na europoslanca za ĽS Naše Slovensko sa v dvoch predvolebných videách verejne vyjadril k Severoatlantickej aliancii.

Miroslav Radačovský o NATO:

„Ako žiak základnej školy a neskôr aj žiak strednej školy si veľmi dobre pamätám na nádherné celosvetové hnutia mladých ľudí, počnúc Amerikou, končiac Francúzskom a podobne, hlásajúcich mier a lásku medzi všetkými národmi sveta. Išlo o miliónové zástupy mladých ľudí, ale aj starších, protestujúcich proti vojnám a zbrojeniu, za prítomnosti už dnes legendárnych umelcov, spevákov protestsongov. Spomínam na krásnu pieseň Imagine od Johna Lennona, ale aj od Vladimíra Vysockého a mnoho iných spevákov. Nehovoriac o tom, že už aj jedno z desiatich božích prikázaní „nezabiješ!“ určuje smer, akým sa má človek v živote uberať. V súčasnosti sa akosi tieto hnutia vytratili, čo mi je veľmi ľúto. Z toho dôvodu a nie iného som preto vyjadril svoj názor na organizáciu NATO v pripojenom videu a kto má záujem, môže ho zdieľať.“

Radačovský o potrebe vystúpenia z NATO:

Miroslav Radačovský sa stal verejne známym, keď sa minulý rok ako sudca zaoberal sporom medzi zubárom Jánom Francom a prezidentom Andrejom Kiskom.

Zdroj: YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti