VIDEO: Bratislavskí policajti v čase prísnych protipandemických opatrení hrali počas služby Playstation

12.07.2021 | 11:55
  8
Anonym poslal médiám aj šéfovi polície záznamy, z ktorých vyplýva, že vedúci funkcionári bratislavskej PMJ v práci nerobili len to, čo mali.

Neznáma osoba poslala médiám aj policajnému prezidentovi videá, na ktorých sú vidieť policajti z bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky, ako priamo vo svojej kancelárii hrajú v priebehu pracovného času playstation. Ako prvý videá zverejnil portál Aktuality.sk.
 
Ďalšie video údajne zachytáva silvestrovský večierok v čase, keď platili prísne protipandemické opatrenia. Jeden z policajtov na ňom hádže väčšie elektronické zariadenie pripomínajúce ohrievač do kancelárie a tvári sa, že ide o bombu. Všetci sa zabávajú a na stole vidno fľaše od vína a tvrdého alkoholu. 

Podľa človeka, ktorý videá šíri, sú na oboch videách rovnakí policajti. Zároveň to nie je prvýkrát, čo sa anonym obracia na šéfa polície s kompromitujúcim materiálom. 
 
„Na videu sú, samozrejme, zachytení zase tí istí nedotknuteľní, ktorí si myslia, že okolo nich sa točí celý svet a môžu si robiť, čo chcú. Takéto správanie funkcionárov, ktorí si z útvaru PMJ urobili doslova šenk, je absolútny vrchol úbohosti. Nehovoriac o tom, že po takýchto večierkoch slúžia aj na druhý deň ešte s alkoholom v krvi,“ citujú Aktuality.sk z podnetu. 
 
Anonymní autori sa zároveň sťažujú, že vedúci pracovníci vzhľadom na zápas na konzole nechávali čakať svojich podriadených. Až keď sa zápas skončil, venovali sa im, tvrdia.

Video: Oslava v štýle vybuchlo to?

Video: Hokej namiesto práce

Zdroj: refresher.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti