VIDEO: Bill Gates chce zaočkovať 7 miliárd ľudí

28.04.2020 | 09:30
  19
Petícia za vyšetrovanie Billa Gatesa kvôli zločinom proti ľudskosti má už vyše 440 000 podpisov.

Dňa 12.4 2020 o 21:45 vo vysielaní tém dňa na nemeckej verejnoprávnej stanici ARD vyjadril Bill Gates svoje osobné predstavy o očkovaní na celom svete: „Nakoniec dáme vakcínu siedmym miliardám ľudí. Nemôžeme si dovoliť problémy s nebezpečnými vedľajšími účinkami. Napriek tomu sa rozhodneme používať novú vakcínu na základe menšieho množstva údajov ako obvykle, aby sme mohli rýchlo napredovať. “

Je prekvapujúce, že Bill Gates hovorí o tom, kedy „znova uvoľníme kontroly“.

Je Bill Gates kráľom sveta? Môžete vidieť, ako opitý hnevom rozpráva o kontrolách a rozsiahlych továrňach na vakcíny v rámci svojich plánov.

A nijako netají tieto plány, ktoré ho nakoniec privedú k cieľu: „Z dlhodobého hľadiska sa jej výroba zvýši, aby ňou mohli byť očkovaní všetci ľudia na tejto planéte!“

Pokojne sledujte jeho tvár, jeho gestá, radosť ... Žiadne otázky týkajúce sa nebezpečenstva, vedľajších účinkov ...

Pozrite si tento rozhovor, aby ste pochopili, čo sa tu momentálne pripravuje:

Petícia za vyšetrovanie Billa Gatesa kvôli zločinom proti ľudskosti má už vyše 440 000 podpisov

Iniciatíva „We the People“, ktorá organizuje petície, určené Bielemu domu, spustila 10. apríla petíciu za začatie vyšetrovania Nadácie Billa a Melindy Gatesových, za zneužívanie medicíny a zločiny proti ľudskosti.

Celý text petície v anglickom origináli nájdete TU.

Autori petície ako dôvod podnetu na vyšetrovanie uvádzajú tieto skutočnosti:

1. Pod záštitou Billa Gatesa sa len niekoľko týždňov pred oficiálnym vypuknutím epidémie COVID-19 uskutočnilo cvičenie simulujúce svetovú pandémiu Event 201. Odvtedy narastá celosvetový tlak na vakcináciu (pričom ako je známe, Gates má svoje investície v biznise s vakcínami).

2. Gates sa verejne vyjadril o potrebe znížiť svetovú populáciu o 10 – 15%, pomocou vakcinácie.

3. Bill Gates, UNICEF a WHO už boli obvinení z úmyselnej sterilizácie kenských detí použitím skrytého antigénu HCG vo vakcínach proti tetanu.

Na to, aby sa Biely dom musel petíciou zaoberať, je zo zákona potrebné vyzbierať najmenej 100 000 podpisov v priebehu 30 dní. K dnešnému dňu túto petíciu podpísalo už 444 000 ľudí.

Zdroj: YouTube / zemavek.sk

Články súvisiace s tematikou:



Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti