VIDEO: Baránek o situácii na Slovensku: Vládne tu bezkoncepčnosť, antisociálny, genocídny systém a cynický sadizmus, ktorý vytvorila Matovičova vláda a premiér s obsedantno-kompulzívnou poruchou

27.01.2021 | 21:35
  55
Situácia na Slovensku sa počas pandémie koronakrízy dostala do kritickej fázy. Vláda hľadá riešenia, s ktorými sa ale veľká časť populácie nestotožňuje.

Politický analytik a majiteľ prieskumen agentúry Polis Ján Baránek sa o situácii na Slovensku vyjadril v metropolitnej TV Bratislava. Podľa jeho názoru tu vládne bezkoncepčnosť, antisociálny, genocídny systém a cynický sadizmus, ktorý vytvorila vláda na čele s premiérom trpiaceho obsedantno-kompulzívnou poruchou riešiaceho problémy krajiny celoplošným testovaním.

Baránek v súvislosti s opatreniami Matovičovej vlády smerom k občanom upozornil, že nie je normálne, aby jej pôsobenie a možné víťazstvo nad koronavírusom malo za následok množstvo mŕtvych ľudí, rozbité rodiny a zničené životy. Poukázal tiež na zvýšený počet samovrážd.

„Jeden z najznámejších a najlepších slovenských psychiatrov mi potvrdil, že sa mu vracajú do ambulancie pacienti vyliečení s depresií. Niečo podobné ako post-traumatická poruch. A tá vláda to nerieši. Vláda rieši, či bude plošné testovanie a ako vyhovieť Matovičovi,“ vyhlásil Baránek a poukázal na Matovičovu posadnutosť.

Zdroj: YouTube TV BRATISLAVA - metropolitná TV / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti