VIDEO: Austrálske sestry, ktorým zapchávali ústa, formujú skupinu informátorov, aby odhalili, čo sa skutočne deje v nemocnicach v súvislosti s poškodeniami po vakcínach proti Covidu-19

27.10.2021 | 18:00
  63
Zdravotné sestry z Austrálie zdieľali rôzne príbehy so zaočkovanými, s ktorými sa stretli počas vykonávania svojich povolaní.

V texte sme zvýraznili správy dvoch zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa vo svojej praxi stretávajú s väčším množstvom klientov, pacientov. Jedna pracuje v call centre a prijíma hlásenia o nežiadúcich účinkoch a druhá pracovala ako vakcinačná sestra.

Text v oranžovom sú poznámky Odbornej komisie, ktorý sa nenachádza v originálnom článku.

Článok: 

Autor: Brian Shilhavy
Editor: Health Impact News

Reignite Democracy Australia, ktorú založila novinárka Monica Smitová, priamočiara kritička autoritárskych karantén v Austrálii, ktorá bola minulý týždeň prepustená z väzby na slobodu, založila skupinu s názvom „Zdravotné sestry prehovorili“, v ktorej zdravotné sestry, ktorým zapchávajú ústa, hovoria pravdu o tom, čo sa v súčasnosti deje v nemocniciach s ľuďmi, ktorí utrpeli poškodenia očkovaním.

Tieto príbehy uverejňujú aj na svojom telegramovom kanáli Telegram channel. (pozn. komisie – vyzerá, že tento kanál bol zrušený)

Toto je anonymný informačný kanál pre zdravotné sestry a zdravotníckych pracovníkov v Austrálii. Podelíme sa o overené skúsenosti od pracovníkov v prvej línii, ktorí na vlastné oči vidia škody spôsobené očkovaním proti COVID-19.

 

Tieto podania preveril kolektív zdravotníkov. Niektoré detaily môžu byť vynechané, vaša identita bude chránená. AHPRA zapchávala ústa, vyvinula nátlak a vyhrážala sa každému, kto sa ozve – zachráňme zopár životov.

 

Tento kanál je venovaný všetkým pracovníkom v prvej línii na celom svete. Toto je Austrália. Je to pre vás.

Tu sú niektoré z ich príbehov, ktoré boli práve uverejnené.


Ahojte,

Som komunitná zdravotná sestra v ——, Qld.

Vidím a starám sa o nepriaznivo postihnutých klientov, ktorí dostali očkovaciu látku a doslova zomierajú. Naša paliatívna starostlivosť narastá exponenciálnym tempom, ľuďom sa diagnostikujú konečné stavy a rýchlo umierajú. My (komunitné sestry) sa denne stretávame s 2–3 paliatívnymi klientami, čo je obrovský nárast z pôvodných 1–2 za týždeň (pozn. – z 1-2 klientov za týždeň sa ich počet zvýšil na 14-21, čo je približne 9-krát viac než v minulosti). Ostatných paliatívnyh klientov, ktorí ešte neboli očkovaní, ktorých rodina presvedčila na očkovanie, zomierajú skôr ako sa očakávalo.

Všímame  si, že u tých, čo boli očkovaní, sa klinicky „slabé“ okruhy zhoršujú. Zdá sa, že sa tak deje v intervale 3, 5 a potom 12 týždňov. Ani jedno takéto zhoršenie sa však nespája s vakcínou proti C19.

Jeden 70-ročný muž mal roky veľmi stabilnú remisiu (remisia –  stav, ktorým sa označuje zmiernenie až vymiznutie príznakov choroby) s leukémiou. Do troch týždňov po očkovaní sa mu počet bielych krviniek znížil, takže dostal neutropéniu. Odrazu sa do 24 hodín vyvinula bilateral cellulitis oboch nôh až po stehná. O 9 týždňov neskôr zomrel.

U očkovaných pacientov s reumatickou artritídou nastáva súvisiaca konzistencia vzplanutí. Bez zjavného dôvodu dostávajú všetky druhy kožných infekcií. Neustále sa preto revidujú ordinované lieky a zvyšuje sa analgézia (znecitlivovanie).

U troch klientov s hojacimi sa venóznymi vredmi, čo absolvovali vakcináciu, sa o 3 týždne neskôr vyvinula kompletná sepsa (otrava krvi)  s ťažkým napadnutím baktériami.

Ľudia so srdcovými chorobami, ktorí boli roky klinicky stabilní na liekoch, zrazu takýto prestali byť. Vidíme arytmie, nestabilný krvný tlak, kolaps, pády, zvýšené hospitalizácie.

Rakoviny: Vidieť masívny nárast rakoviny kože. Pribúdajú veľmi rýchlo a agresívne.

Záver: U očkovaných klientov, s predispozíciou na niektoré problémy s pamäťou, sa zvyšujú čiastočné záchvaty kedy sú zmätení so sprievodnou amnéziou a zvýšením STML.

U očkovaných kolegov sme si všimli zvyšujúce sa čerpanie práceneschopnosti.

S pozdravom
Veronica
Komunita Zdravotných sestier


Správca triedenia, pohotovostné oddelenie.

Ahojte,

Pracujem na pohotovosti ako administratívny pracovník pre triedenie pacientov a poviem vám, že dôvod, prečo si nedám  túto vakcínu, je ten, že každý tretí alebo štvrtý pacient prichádza s nežiaducou reakciou.

Niektorí sa sťažujú, že im srdce tak silno bije akoby im išlo z hrudníka vyskočiť. Stretla som sa so zmenami videnia, necitlivosťou, kožnými problémami, celulitis u mladých mužov a žien s diagnostikovanou perikarditídou, myokarditídou, zrazeninami, nádormi, dokonca aj moji kolegovia mali obrnu tvárového nervu a veľa iného.

Čo ma na tom všetkom udivuje je, že to nikto nevidí! Mladým pacientom bolo povedané že je to len úzkosť, triediace sestry klopili oči hovoriac veci ako „nemôžu jednoducho zostať doma a zobrať si panadol“!

To najlepšie zo všetkého, naše dvakrát očkované sestry boli pozitívne testované na Covid a bola u nich potvrdená choroba, ale ony hovoria: „Som aspoň zaočkovaná, mohla som byť na tom oveľa horšie“, je nás 5 neočkovaných úradníčok v prvej línii a prešli sme cez túto pandémiu, no teraz sme nebezpečenstvom pre ostatných zamestnancov.

NEUVERITEĽNÉ! Teraz sme dostali list, v ktorom sa hovorí: žiadna vakcína – žiadna práca,  máme prácu do tridsiateho. Tiež by som chcela doplniť, pribúdanie pacientov z domovov dôchodcov, príde mi to absurdné, pády, závraty spravidla tesne po pichnutí. Nie som lekárka, ale vidím, čo  deje, je to veľmi smutné.


Ahojte,

Som fyzioterapeut so 40-ročnou súkromnou praxou – už desaťročia sa stretávam s niektorými klientami a ich rodinami kvôli rôznym veciam.

Vo štvrtok som prijal štyroch opichaných. Všetci mali rovnaký súbor symptómov.

Ich pôvodné zranenie, o ktoré som sa príležitostne staral – vždy raz za niekoľko rokov už niekoľko posledných dekád – sa vrátilo a je neznesiteľne bolestivé. Okrem toho všetci štyria mali všade boleli – členky, zápästia, kolená, boky, chrbát … a všetkých silne bolela hlava.

Nespájajú to s vakcínou.

Prítomnosť týchto nových bolestí pozorujem posledných pár týždňov.

Avšak vo štvrtok, keď všetci štyria prišli v ten istý deň s rovnakými príznakmi, teraz už VIEM, že je to vzorec bolesti pre očkovaných.

Dnes večer som išiel von s kamarátkou sestričkou, ktorá bola očkovaná a tie isté vecí sa dejú aj jej. Bolesti krku, rúk a zápästí, opuch nôh a chodidiel a stále hovorila, že sa cíti stará a jej telo sa kazí … Je o 15 rokov mladšia ako ja no sotva dokráčala domov z večere.

Títo ľudia sú moji priatelia a dlhodobí klienti – je ťažké sledovať, ako trpia.

(Reakcia na #0003)
25. 9. 2021
Fyzioterapeuti zo súkromnej praxe

Ahojte,

Tiež sme skupina súkromných fyzioterapeutov s podobným zameraním a vidíme tento druh prejavov u tých, ktorí boli zaočkovaní.

Bolesti hlavy ako základná črta. Okrem toho zaznamenávame zmenu sfarbenie nôh (purpurovo-červené), opuchnuté kĺby (jeden mladý pacient s Crohnovou chorobou sa rozhodol pre barlu), opuchnuté a stiahnuté lýtka, opakujúce sa staré poranenia ako aj nové ťažkosti a bolesti kĺbov.

Teraz pri suchom vpichovaní, naše akupunktúrne ihly „plávajú“ v tkanive, pretože je tu prítomných toľko všakovakých zápalov svalov. Pacienti sa zdráhajú hlásiť tieto príznaky, pretože im lekári povedali, že „injekcie sú bezpečné“!


Študujúca sestra, na vidieku.

Ahojte,

Študujem za zdravotnú sestru a pracujem vo vidieckej nemocnici.

Prišlo k nám do nemocnice niekoľko ľudí čo uvádzali bolesti po celom tele. Na mojej poslednej smene bolo 9 pacientov, ktorí mi pošepkali, že si sú istí, že ich stav je spôsobený vakcínou proti COVID, ktorú dostali, no boja sa to povedať registrovanej sestre, zo strachu, že budú ostrakizovaní. Vakcínu si dali, pretože aj všetci ostatní si ju dali, radšej ako by sa rozhodli pre lekárske ošetrenie.

Videla som mnoho zdravotných sestier a lekárov, čo sa na sesterskej izbe smejú z týchto ľudí. Nazývajú týchto pacientov anti-vaxermi a želajú si, aby ich mohli vyhodiť a vziať skutočných pacientov v núdzi. Povedala som o tom svojmu študentskému vedúcemu a sestry o tom prestali hovoriť, keď som tam, ale mám pocit, že tie rozhovory stále prebiehajú za mojím chrbtom.


Registrovaná sestra, domov dôchodcov, NOVÝ JUŽNÝ WALES.

Ahojte,

Som (bola som) registrovaná sestra v domove dôchodcov v NOVOM JUŽNOM WALESe. Kvôli tomu, že som odmietla injekciu som bola pred vyše týždňom prepustená z práce.

Zariadenie je klinikou covid, kde masy ľudí dostávali Pfizer.

V deň, keď mali prebytok očkovacích látok, ponúkli zamestnancom očkovanie, s ktorým veľa z nich nebolo stotožnených, ale aj tak ho podstúpili, pretože vedenie tam v ten deň bolo a hovorili veci ako „no tak, len si to daj, nebuď smiešny, ak nemôžeš veriť vede, čomu môžeš veriť“, jedna zamestnankyňa dvakrát odmietla, tretíkrát bola dotlačená vziať to (všetko v ten istý deň). Vnímala som to ako čistú šikanovanu a nátlak, podriadila sa a pichli ju.

Nasledujúci deň zomrel jeden z rezidentov (nikto nemihol ani okom) do troch dní po vpichu zomreli ďalší dvaja rezidenti.

V priebehu nasledujúcich troch týždňov sme stratili celkovo 6 rezidentov, ktorým sa celkovo výrazne pohoršilo a to nehovorím o mnohých ďalších rezidentoch, ktorí celkovo upadali a necítili sa dobre.

Na druhej vakcinačnej klinike, v priebehu prvého týždňa, bolo päť ľudí, ktorí skončili v nemocnici a potom zomreli, dýchavičnosť, srdcové problémy, u iných sa v mieste vpichu objavili vyrážky, neschopnosť zdvihnúť ruku, pričom pôsobili ako by boli v delíriu. Nasledujúci týždeň na to zomrelo ďalších 5 rezidentov.

Do troch mesiacov od vystavenia sa účinkom injekcii, sme mali 14 úmrtí u zaočkovaných rezidentov.

V opatrovateľskom dome s 90 rezidentmi väčšina zamestnancov označuje takéto množstvo úmrtí ako neslýchané, no keď sa ich pýtali na súvis s injekciami, mnohí popierali, že by tam malo byť.

V priebehu troch mesiacov som sledovala personál, ktorému boli injekcie aplikované, veľa z nich bolo práceneschopných, niekoľko zamestnancov skončilo v nemocnici, jeden kvôli srdcovým problémom, ďalšia mala pľuzgierovité vyrážky po celom tele a bola dvakrát hospitalizovaná, hromadné správy o bolestiach hlavy trvajúcich niekoľko dní až týždňov, závraty, celkovo k tomu hlásili, že sa od tej doby sa necítia dobre. Strach v očiach personálu je niečo, na čo nikdy nezabudnem. Ostatní zamestnanci sa cítili úplne porazení, pretože by mohli prísť o prácu a tak sa museli podriadiť očkovaniu, niektorí pri mne plakali, ako veľmi sa cítia porazení. V súvislosti s týmto myslím na veľa vecí, dal by sa napísať román.

Viem, že v priebehu týždňa a pol, čo tam mnohí neboli, sa zápasilo s ťažkosťami ako naplniť smeny, čo malo žalostný vplyv na všetkých, rezidentov a zamestnancov. Jediní, ktorých to neovplyvnilo bol manažment.

Milujem byť zdravotnou sestrou, ale v súčasnej situácii to jednoducho robiť nemôžem. Už to nezodpovedá tomu, čo považujem za zdravie. Je to smutné a zničujúce obdobie.


Registrovaná sestra, pohotovosť. NOVÝ JUŽNÝ WALES.

Som registrovaná sestra z NOVÉHO JUŽNĚHO WALESu,

Mám mladú kolegyňu, tiež zdravotnú sestru, ktorá nechcela vakcínu.

Zaočkovali ju na základe toho, že to bolo prikázané. Po prvom očkovaní pociťovala pálivú bolesť v paži. Neutíchajúcu bolesť. Po druhej vakcíne bola celý týždeň na lôžku. Nemohla sa rovno posadiť. Bola tak prechladnutá, neschopná pohybu a cítila neustálu bolesť na hrudníku.

Po týždni na lôžku sa vrátila do práce s bolesťou na hrudi. Skončilo to tak, že bola hospitalizovaná s myokarditídou.
Má niečo po dvadsiatke. Pred očkovaním bola zdravá a nemala žiadne zdravotné problémy. Teraz má srdcové problémy a možno bude potrebovať lieky do konca života.

Každý deň vidíme pohotovosť plnú pacientov s mozgovými príhodami, pľúcnymi embóliami, srdcovými arytmiami, myokarditídou, endokarditídou. Ich počet exponenciálne rastie. Pacient za pacientom s pľúcnymi emboliami, srdcovými príhodami. Najmä u pacientov, ktorí boli predtým zdraví. Lekári však odmietajú súvislosť s vakcínami.


40 rokov registrovaná sestra.  Paliatívna starostlivosť.
AHPRA overená

Ahojte,

Som zdravotná sestra s 40 ročnou praxou, v súčasnej dobe pracujem už 8,5 roka v oblasti  paliatívnej starostlivosti v ——-.

Pozorujem u pacientov rozvoj zvyšujúcich sa účinkov paliatívneho ožiarenia, ktoré sa bežne predpisuje na zníženie rôznych ťažkostí vyplývajúcich z rakoviny. Naši pacienti sa zhoršujú čoraz rýchlejšie. Sprievodným javom sú rastúce slabosti, dýchavičnosť (? PE), zášklby tváre (obrna alebo mozgová príhoda), neuropatia v rukách alebo nohách.

Niektoré druhy rakoviny, ktoré boli diagnostikované len nedávno, zrejme metastázujú veľmi rýchlo. Toto treba starostlivo posúdiť. My ako sestry hovoríme že tí, ktorí chodia na ožarovanie sú vo veľkom ohrození; je to rozsudok smrti, ktorý urýchľuje zhoršovanie smerom k smrti. Ako paliatívni pacienti, ich zhoršujúci stav sa považuje za očakávaný, no my to vnímame ako alarumúci stav.

Mám veľa kolegov, ktorí sa nechali zaočkovať v dôsledku, že sa veľmi báli, že prídu o prácu a príjmy. Ďalšia kolegyňa po tom, čo dostala prvú vakcínu Pfizer, nemohla pracovať z dôvodu encefalitídy a zostalo jej veľmi zle. Má problémy s bolesťami hlavy a závratmi.

Dostala som príkaz odísť k 30. septembru z práce pre ktorú som zanietená a cítim, že je cenná. Hoci mám 61 rokov, dúfala som, že budem pokračovať vo svojej práci ďalších 5 rokov, cítim sa veľmi smutná z toho, že som nútená odísť.

Myslím si, že žiarenie asi zvýrazňuje účinky očkovania, konkrétne grafénové zložky.

Pozdravujem.


Menej kvalifikovaná sestra, Brisbane, QLD.

Ahojte, menej kvalifikovaná zdravotná sestra z Brisbane…

Pracujem v súkromnom zdravotníctve, takže často nevidím hlavnú príčinu prejavov na jednotke prvej pomoci, pretože k nám zvyčajne presúvajú (pacientov) z verejných nemocníc až neskôr.

Nedávno som ošetrovala muža po šesťdesiatke, ktorý sa dal zavakcínovať… 3 mesiace predtým absolvoval výmenu kolenného kĺbu (úplné vyliečený).

Opäť prišiel do nemocnice kvôli silnému krvácaniu a potreboval chirurgický zákrok … po zákroku mu veľmi krvácalo z kolena… potom dostal vakcinačný kokteil.. nakoniec ho o týždeň neskôr opäť ošetrovali na rehabilitácii… povedal mi, že sa to stalo po očkovaní, ale chirurg to nenahlásil ani nespojil s očkovacou látkou.

Ďalšia staršia dáma sa po očkovaní prejavovala  ako veľmi nekľudná .. nemohla poriadne chodiť, nakoniec som asistovala pri aplikovaní podpory predlaktia (dlaha, sadra) … je na Lyrice 150 dvakrát denne pre problémy nervov … často sa sťažovala na bolesti hlavy a chronické bolesti ucha .. nakoniec ju po dlhotrvajúcej rehabilitacii prepustili domov..

Nevezmem si vakcínu, takže asi budúci mesiac budem nezamestnaná … Jeden z našich lekárov je už veľmi nasrdený na toto drakonické svinstvo .. jeho slová .. je plne očkovaný a zúri, že stále nosíme masky.


Špeciálny masážny terapeut, QLD.

Časť 1 z 2.

Ahojte,

Som špeciálny terapeut pôsobiaci vo Wellness Clinic v exkluzívnom prímorskom meste v —— Qld, Austrália.

Za posledných 12 mesiacov väčšina mojich pravidelných klientov absolvovali obe očkovania – buď  AZ alebo Pfizer  – a ja som spozoroval a pocítil zmeny v ich telách. Dodám tiež, že zmeny sa udiali nielen v ich telách, ale aj v ich osobnostiach.

Za posledné 2 mesiace som ich tiež počúval, ako mi hovoria o svojich náhlych zdravotných problémoch, ktoré sa im dejú. Bolo to pre mňa také znepokojujúce, že zatváram svoje podnikanie a venujem čas tomu, aby som sa uzdravil fyzicky aj psychicky.

Ich telá sa za posledných 12 mesiacov zmenili. Nie sú pohyblivé, pružné. Je to, akoby sa obrátili na olovo. Mám troch klientov, všetkých dôchodcov a golfistov, ktorí majú teraz natrhnutý supraspinatus (jeden zo svalov zodpovedných za pohyb v ramennom kĺbe) na ľavej strane zo švihania golfovou palicou.

(1) Jeden klient, muž na dôchodku, ktorý bol minulý týždeň štyrikrát prevezený do nemocnice –  nemohol močiť ani sa vyprázdniť. Lekári mu povedali, že má obličkové kamene. Hmmm … Tiež mal veľkú pálivú, svrbivú vyrážku na celom chrbte. Povedal, že to bolo bolestivé, keď mu žena dala „metho“ (lokálne anestetikum) na chrbát, aby zmiernila bolesť, pretože nič iné nefungovalo.

(2) Jedna pani na dôchodku mi prezradila, že sa jej na zadnej strane kolena tvorí cysta a keď sa osprchuje, tak cysta praskne a krv z nej nekontrolovateľne valila. Stalo sa to dvakrát za niekoľko týždňov. Išla k doktorovi, povedal, že to bola popliterálna cysta. Navštívila ďalšieho lekára, ktorý povedal, že ide o karcinóm. Keď ku mne prišla ako k tretiemu, jej noha bola celá opuchnutá a veľmi ju bolela.

(3) Iná pani lekárku informovala, že jej po chrbte prebieha akoby elektrizujúca bolesť. Nedokázala to celkom vysvetliť. Nikdy predtým nič podobné nemala a teraz ju bolí krk a hlava. Pri pohmate krku som cítil vzadu pulzujúci pocit. Necítila to. Vrátil som sa tam ešte dvakrát a cítil som to. Ona nie..

Pokračovanie…

Časť 2 z 2.

… (4) Pani na dôchodku mi povedala, že ju pokožka na hrudi páli a svrbí a že ju to veľmi bolelo. Spýtal som sa jej, či sa môžem pozrieť. Pokrýva to veľkú oblasť medzi prsiami a pod líniou podprsenky. Hovorí, že je to každým dňom horšie. Bolo to veľmi červené a odreté.

(5) Ďalšia pravidelná klientka má fľaky po celej spodnej časti chrbta na ľavej strane. Nevedela o tom. Odfotil som to a ukázal jej. Povedala, že si na to miesto v noci dávala elektrický ohrievač, aby ju zahrial. Išla k lekárovi a na kožnej klinike nevedeli, čo to je. Vrátila sa za mnou o 5 týždňov neskôr-  značky sú stále tam.
Pripájam obrázky (upravené), aby ste si ich mohli pozrieť. a zoznam pokračuje …

Týchto klientov som pravidelne masírovával počas posledných 2-3 rokov a považujem to za mimoriadne znepokojujúce. Toto sa nestalo bezprostredne po vakcinácii, ale v priebehu nasledujúcich 3, 4, 5 mesiacov, takže (vakcíny) s tým nespájajú. Nemôžem im nič povedať, pretože sa zmenili aj ako osobnosti – kedysi boli priateľskí. Sú agresívnejší a hovoria na vás, nie s vami a bránia tieto vakcíny.

Ten muž, ktorého som spomenul vyššie, mi dokonca povedal, že ak bude budúci rok posilňovacia dávka, dá si ju. Keď toto celý deň počujete od svojich klientov, od každého klienta, nie od 1 alebo 2, tak je to potom znepokojujúce pre všetkých ľudí, ktorí dostali túto vakcínu. Už to nie sú tí istí ľudia, na žiadnej úrovni. Ako som už uviedol vyššie, toto ma traumatizovalo do tej miery, že v dohľadnej dobe nemôžem pokračovať vo svojej vášni a tak sa zameriavam na to, aby som sa uzdravil psychicky, mentálne a duchovne. Všetci sa opatrujte a buďte v bezpečí.


Rádiológ, súkromná prax, vidiek.

Ahojte,

Pracujem ako operátor sonografu pre súkromnú (vidiecku) prax. Väčšinou vidím ambulantných pacientov, ale príležitostne i pacientov z pohotovosti.
Pracujem tri dni v týždni a odhadujem, že vidím cca aspoň jedného pacienta za smenu s následkami, ktoré priamo súvisia s vakcínou. Niekoľko príkladov:
89-ročná žena – hematróza ľavého ramena v mieste vpichu jeden týždeň po očkovaní.
Žiadne riedidlá krvi. Zdravá.

72-ročná žena (svokra)
Veľmi zdravá, fit. Žiadne zdravotné problémy.
Úplne ohluchla na obe uši na určité obdobie – niekoľkých dní. Mala vakcínu pred 10 mesiacmi. Nenašla sa žiadna príčina.

56 -ročný Muž
Ultrazvuk semenníkov ukázal epididýmu týždeň po vakcinácii. (pravdepodobne myslel epididytímu – zápal nadsemenníkov)

Veľa nevysvetliteľných bolestí brucha, hlavy, ramien a neschopnosť používať ruku do ktorej dostali očkovanie.
Dúfam, že to pomôže.
S pozdravom. ——


Registrovaná sestra 39 rokov.

Ahojte,

Som registrovaná sestra s takmer 40-ročnými skúsenosťami.

Starali sme sa o jedného z prvých pacientov s krvnou zrazeninou z AZ.

Muž, 45 rokov. 8 dní po prvej dávke AZ sa sťažoval na hrozné bolesti žalúdka. Išiel na pohotovosť.

Skeny ukázali masívnu krvnú zrazeninu v čreve.
Trvalo 3-4 dni, kým ho mohli operovať, keďže jeho zrazeniny boli všade.

Zrazenina bola nakoniec odstránená s takmer 2 metrami nekrotického čreva.

Z JIS  prišiel k nám na oddelenie. Krásny muž, bol celý čierno-modrý z modrín. Bol na antikoagulačnej infúzii s liekom, o ktorom som nikdy nepočula (nemôžem si spomenúť ako sa nazýval).

Bol prevezený na naše hematologické oddelenie a nebolo isté, čo sa mu stalo.

Včera sme prijali pacienta na pohotovosť na 10 hodín. Úplne náhodou mi povedal, že nemôže uveriť počtu mladých ľudí, ktorí prichádzajú s vedľajšími účinkami vakcíny. Spýtala som sa ho, odkiaľ to vie, a on povedal, že počuje rozhovory.
Spýtala som sa na vedľajšie účinky a on povedal, že bolesti na hrudníku, problémy s dýchaním!

Ošetrená žena pacientka, plne očkovaná s problémami pankreasu, ale mala čoraz väčšiu slabosť v nohách ?? Všetky neurologické testy sú NAD. Už nevládze čokoľvek zodvihnúť a bolo jej povedané, že je to preto, že bola na JIS a bola dekondicionovaná (Proces fyziologických zmien po období nečinnosti, spánku alebo imobility)???

Nie som si taká istá….

Bezpochyby prídem o prácu na konci októbra, pretože táto vakcína nie je pre mňa!


Registrovaná sestra, pohotovosť, Melbourne, štát Viktória

Ahojte,

Som registrovaná sestra pohotovostného oddelenia so sídlom v Melbourne -východ a mám podobné skúsenosti ako ostatní informátori.

Mladí, zdraví muži, dvadsiatnici a trisdsiatnici, sú každý deň prijímaní kvôli bolesti na hrudníku po očkovaní. Patológia je zvyčajne celkom normálna (troponín a d-Dimer) a lekári to odpisujú ako psychologickú príčinu alebo nesúvisiacu s vakcínou. Aj keď pripúšťajú, že to pravdepodobne súvisí s vakcínou, nikdy sa to neuvádza. Nikdy.

Ošetrovala som mladú, zdravú ženu, ktorá sa cítila donútená dať si to kvôli svojej práci v zdravotníctve, ktorá odvtedy trpela silnými bolesťami hlavy a zdá sa, že nič nepomáha. Poslali ju domov, a v podstate môže len dúfať, že sa to nakoniec vyrieši. Lekári to nehlásili.

Prišiel ďalší pacient s niekoľkými krvnými pľuzgiermi a petechiami na rukách. Diagnostikovali mu ITP, čo je známy nepriaznivý účinok vakcíny Pfizer. Jeho krvné doštičky doslova zmizli. Lekári si nemysleli, že to súvisí s vakcínou, ktorú mal pred 3 dňami, a preto to nebolo hlásené.

Ak by sa rešpektovala veda, ľudia by boli riadne sledovaní a napríklad by sa skúmala príčina bolesti na hrudníku, ale nedeje sa tak.

Žiadna z týchto vecí nebola objavená počas údajne dôkladných a úplných klinických štúdií. Žiadny z pacientov nebol informovaný o možnosti týchto účinkov, čo znamená, že nemohli poskytnúť riadny informovaný súhlas.

Teraz nás chcú prinútiť dať si to alebo prísť o prácu? Kto vie, aké ďalšie problémy budú v budúcnosti odhalené?

Pokiaľ ide o vekovú demografiu, nevykonáva sa žiadna analýza rizika/benefitu. Mnoho odborníkov tvrdí, že mladých dospelých viac ohrozuje vakcína ako vírus. Neuskutočnili sa žiadne formálne štúdie, o ktorých viem, ale mám podozrenie, že je to pravda. A pre deti to platí určite. Vláda chce teraz vakcínovať všetky deti napriek tomu, že riziko poškodenia covidom je takmer nulové a riziko z vakcíny je pomerne vysoké.

Lekárska starostlivosť má byť založená na priaznivej analýze rizika a benefitu, no v tomto prípade to tak nie je.

Lekárska oblasť onedlho príde o personál, ktorý je schopný samostatne myslieť a postaviť sa za seba, a zdravotná starostlivosť o pacientov bude kvôli tomu oveľa horšia.


Registrovaná sestra, nemocnica v Brisbane, Queensland
Overené AHPRA

Ahojte,

Som zdravotná sestra v jednej z veľkých nemocníc v Brisbane. V apríli som si dala prvý Pfizer – odvtedy trpím perikarditídou, znecitlivením a mravčením v oboch rukách, prestala som menštruovať, zvýšila sa mi hladina inzulínu.

Nedám si druhý.

Žiadny Covid v našej nemocnici. Zaznamenali sme mnoho nežiadúcich reakcií na očkovaciu látku proti Covidu. Hlavne krvné zrazeniny, mŕtvice, srdcové problémy.


Ošetrovateľský pomocník, Geriatria, Nový Južný Wales.
Overené AHPRA

Pracujem ako AIN (oštrovateľská pomocníčka) v domove dôchodcov na vidieku v Novom Južnom Walse.

Jedna z mojich kolegýň, tridsiatnička, odišla domov chorá deň po svojej druhej dávke Pfizeru. Zbelela, prišlo jej zle a omdlela. Bolo to v marci a odvtedy (teraz je september) sa už nevrátila do práce. Po mnohých návštevách lekára jej diagnostikovali myokarditídu, hovorí, že takmer nič nevládze urobiť. Predtým bola v poriadku a zdravá, štíhla, fyzicky aktívna a mala dobré stravovanie. Kedykoľvek o tom hovoria ostatní zamestnanci, hovoria: oh, musela mať predtým niečo iné, určite to nie je z vakcíny.

Dvaja obyvatelia zomreli do 2 až 3 týždňov po prvých dávkach Astra-Zenecy, avšak predtým boli celkovo v zlom stave.

Obyvatelia nesmú opúšťať zariadenie a nikto ich nesmie vidieť, iba zo súcitných dôvodov (v zásade, ak je niekomu skutočne zle). To spôsobuje, že niektorí ľudia sú na tom psychicky naozaj zle. V našom meste nebol od roku 2020 ani jeden prípad Covidu za celý priebeh pandémie.

Bolo nám povedané, že máme „na výber“, či si dáme injekciu proti chrípke a covidu, alebo tu už nemôžeme pracovať. Ďalšia kolegyňa mala 40 -ročnú prax v pohotovostnom ošetrovateľstve a odmietla očkovanie proti chrípke. Bola vystavená sedeniu pri dverách, kde testovala prítomnosť covidu asi šesť mesiacov (aj keď nebola chrípková sezóna), kým sa nevzdala a nedala výpoveď. Počas celej svojej kariéry si nedala očkovanie proti chrípke.


Registrovaná sestra, prijíma telefonáty na klinike, vedľajšie účinky vakcíny proti COVIDu, Viktória.

Overené AHPRA

Ahojte,

Som registrovaná zdravotná sestra v Melbourne s takmer 33-ročnou praxou.

V súčasnosti mám úlohu klinického vybavovača hovorov pre ľudí, ktorí majú vedľajšie účinky vakcín proti vírusu covid.

Nežiaduce udalosti, ktoré mi boli hlásené, sú mimoriadne znepokojujúce z hľadiska typov reakcií a ich frekvencie.

Okrem obvyklých očakávaných vedľajších účinkov bolesti, atď. počas prvých dvoch dní, niektoré z reakcií, ktoré mi boli hlásené viackrát, zahŕňajú

*oneskorené anafylaktické reakcie zahŕňajúce ťažkosti s dýchaním, opuch tváre a jazyka, zvyčajne vyrážka, ale nie vždy, s nástupom zvyčajne dva dni po očkovaní, ale vyskytujú sa aj štyri dni po očkovaní.

* ťažoba na hrudníku, bodavé bolesti na hrudníku, búšenie srdca a dýchavičnosť sú mi hlásené niekoľkokrát denne každý deň, zvyčajne u mladých ľudí (mužov a žien) po 1. a 2. dávke Pfizeru.

* búšenie srdca je veľmi často hlásené vo všetkých vekových skupinách (zvyčajne Pfizer)

* pretrvávajúca dýchavičnosť 6 a viac týždňov po očkovaní bez vysvetlenia

* neobvyklé vyrážky, ktoré sa objavujú niekoľko dní až týždňov po očkovaní

* nevysvetliteľné podliatiny, ktoré sa objavujú niekoľko dní až týždňov po očkovaní očkovacou látkou Pfizer aj AZ (bežne hlásené rozsiahle podliatiny na nohách)

* opuchnuté, bolestivé kŕčové žily

* trvalé bolesti hlavy niekoľko týždňov po očkovaní, niekedy silné, ale zvyčajne len nepríjemne trvalé

* silné vaginálne krvácanie u žien po menopauze (od polovice do konca 50-tich rokov) a menštruačné poruchy/ nepravidelnosti u mladších žien

* krv z nosa po produkte Pfizer je hlásená mimoriadne často

* pálivá bolesť v končatinách, v niekoľkých prípadoch je bolesť taká silná, že človek nemôže chodiť

* necitlivosť a mravčenie v rukách a nohách je veľmi často hlásená až 6 týždňov po očkovaní očkovacou látkou Pfizer aj AZ

* bolesť a opuch nôh/ chodidiel (príznaky silne naznačujúce HŽT, ale nemôžem to sledovať ďalej)

* závažné vertigo a tinnitus (Pfizer)

* necitlivosť na jednej strane tváre (to je prekvapivo bežné)

* nekontrolovateľné svalové zášklby/ kŕče

* extrémna letargia, ktorá pretrváva niekoľko mesiacov po očkovaní.

* exacerbácia starých zranení, ako sú predtým zlomené alebo vyvrtnuté kĺby opäť začnú robiť problémy alebo staré jazvy opäť sčervenajú a zapália sa

* starší Austrálčania, ktorí mali očkovaciu látku Astrazeneca a boli v poriadku, ale potom dostali očkovaciu látku proti chrípke a odvtedy sa cítia veľmi zle. Domnievam sa, že medzi týmito dvoma, ak sa podajú iba týždne po sebe, existuje vzájomná korelácia, ktorá spôsobuje výrazný pokles zdravia starších ľudí

* ľudia, ktorí majú stabilné autoimunitné ochorenie, ale potom, čo sú očkovaní, sa ich príznaky výrazne zhoršujú alebo iní ľudia bez predchádzajúcej anamnézy imunitných porúch, mám podozrenie, že po očkovaní sa u nich vyvinula imunitná porucha

Som si istá, že tieto očkovacie látky spôsobujú imunitné, neurologické a poruchy zrážania krvi, čo má za následok značné poškodenie neprijateľne veľkého počtu ľudí.

Poznám konkrétnejšie prípady, ale kvôli anonymite ich tu nezverejním. Viem o prijatí na JIS po očkovaní Pfizerom u 3 rôznych ľudí, ako aj úmrtí starších obyvateľov domova dôchodcov do 24 hodín po očkovaní.

Som znepokojená a frustrovaná z toho, že lekárska profesia buď nevie, že sa tieto vedľajšie účinky vyskytujú, alebo v mnohých prípadoch nie je pripravená priznať, že sú v skutočnosti dôsledkom očkovacích látok proti vírusu covid (často z medicínskeho hľadiska šikanujúcich a pripisujúcich to úzkosti), pričom títo úbohí postihnutí ľudia zúfalo hľadajú pomoc a odpovede, ktoré vo väčšine prípadov pravdepodobne nedostanú. Pokúsila som sa tento problém nastoliť viackrát, ale bolo to zbytočné.


Registrovaná sestra/ sestra na odd. kritickej starlostlivosti. vidiek, Nový Južný Wales.

Ahojte,

Mimochodom,super nápad! Je pre nás príliš ťažké ozvať sa a udržať si prácu.

Sledovala som, ako mnoho mojich kolegov trpí vedľajšími účinkami. Bola som tiež jednou z nich! Keď o tom hovoríte, na povrch vyjde toľko príbehov a niektorí z nás majú dodnes problémy.

Na svojom pracovisku na vidieckom pohotovostnom oddelení sa občas stávam vedúcou tímu. Zasypali nás pacienti po očkovaní trpiaci vedľajšími účinkami. Krátkodobými, ako je bolesť na hrudníku u 20-40 ročných ľudí až bolesť brucha. Potom vážnejšie dlhodobé – mŕtvice, srdcové infarkty, guillain barre a pľúcna embólia.

Tie sestry v mojom okolí, ktoré si ešte nedali vakcínu, sú zhrozené!! My, ktorí sme mali reakciu … už nikdy viac!

Uvádza sa veľmi málo informácií a keďže viem, ako sa počas mnohých rokov na univerzite vykonáva riadna klinická štúdia … toto spustenie je hrozný omyl!

Chápem, že z COVIDu môžete byť dosť chorý (aj keď som to počas svojej ošetrovateľskej kariéry nikdy nevidela), ale verím, že toto očkovanie nie je o nič lepšie! Musíme sa vrátiť k rysovacej doske a priznať si porážku, namiesto toho, aby sme tlačili vpred.

Politici, ktorí to riadia bez lekárskych znalostí, by sa mali hanbiť!


Registrovaná sestra. Odd. paliatívnej starostlivosti, Melbourne. Viktória

Overené AHPRA

Som registrovaná sestra, pracujúca na oddelení paliatívnej starostlivosti vo veľkej nemocnici v Melbourne.

Nikdy sme nemali pacienta s Covidom, pretože zostali na akútnych oddeleniach, keďže musíme chrániť svojich pacientov, ktorí nie sú chorí na covid.

Mali sme však niekoľko pacientov, ktorí prišli na naše oddelenie a následne zomreli s náhlym nástupom neobvyklých symptómov. Samozrejme, nebola zaznamenaná žiadna súvislosť s vakcínou, absolútne žiadna.

Jeden sedemdesiatnik dostal druhú dávku AZ a o niekoľko dní neskôr náhle dostal záchvat a skolaboval. Bol prevezený do nemocnice, na JIS, vykonali niekoľko vyšetrení CT, MRI a ďalšie vyšetrenia a bol niekoľko týždňov intubovaný. Zakaždým, keď bol extubovaný, dostával záchvaty, napriek tomu, že dostával vysoké dávky antikonvulzív (lieky proti záchvatu). Lekársky tím rozhodol, že môže mať autoimunitnú encefalitídu (= autoimunitný zápal mozgu), hoci EEG a prekrvenie to presvedčivo nepotvrdili.

(1). Muž z tejto vekovej skupiny má zrazu autoimunitné ochorenie? Nakoniec bolo prijaté rozhodnutie o jeho paliácii, keď bol prevezený na naše oddelenie. Nejako sa stabilizoval na našom oddelení, ale bol pripútaný na lôžko a rozhodne nebol sám sebou. Tu je problém. Po celú dobu jeho lekárskej histórie boli diagnózy dokumentované ako „autoimunitná encefalitída vs. poranenie očkovaním po AZ“. V jednej fáze týždenného stretnutia som sa skutočne spýtala, či bude prípadom pre patológov, pretože nie je jasné, aká bude jeho príčina smrti.

Divne sa na mňa pozreli, moje obavy boli zamietnuté a bolo mi povedané, že nie, je jasné, že trpí autoimunitnou encefalitídou. Potom bol vyššie uvedený komentár odstránený a jeho diagnóza zostala autoimunitná encefalitída. Odvtedy som sa začala hlbšie zaoberať históriou každého pacienta.

(2). Žena, 65 rokov a zdravá, bola k nám prevezená po tom, čo sa zrazu z neznámych dôvodov doma zrútila. JIS, intubovaná, opäť záchvaty z neznámych dôvodov. Vykonali všetky testy dostupné pod slnkom (celotelové MRI, CT, EEG, autoimunitné testy atď.). Lekársky tím nedokázal nájsť príčinu jej vážneho zhoršenia stavu. Bolo prijaté rozhodnutie o paliácii. Prevezená k nám a potom po pár týždňoch zomrela. Minimálne tento bol prípad pre patológov, pretože príčina smrti bola nejasná.

Previezli k nám niekoľko ďalších pacientov, väčšinou s nejakým záchvatom, ktorý viedol ku kolapsu, alebo mŕtvicou, ktorá viedla k ďalším mozgovým príhodám a kolapsom. Niekedy sa musí človek trochu pohrabať, aby našiel informácie o nedávnom očkovaní vakcínou proti Covidu!

Skutočne mi robí starosti každá jedna osoba, ktorá si dala alebo si dá túto injekciu! Prosím nedávajte si ju!


Fyzioterapeut, súkromná prax.

Ahojte,

Ďakujeme, že ste nám poskytli bezpečné miesto, kde sa môžeme ozvať. Som fyzioterapeut v súkromnej praxi a predtým som mal zmluvu s geriatriou.

Videl som niekoľko úmrtí v zariadeniach starostlivosti v rozsahu 12 až 24 hodín po vakcinácii u ľudí, ktorí boli predtým stabilní. Zakaždým bol celý súbor úplne odstránený zo systému, a všetky poznámky zamestnancov súvisiace s vakcínou boli odstránené pred vrátením súboru.

Dokonca som si o tomto uchoval dôkaz od prvého okamihu, keď som to videl, keďže som nemohol uveriť tomu, čo som videl, pretože vzhľadom na to, ako sú prísni, nedochádza k žiadnym úpravám vedenia záznamov za ŽIADNYCH iných okolností. Toto nebol bežný protokol, keď v zariadeniach došlo k úmrtiu.

V súkromnej praxi som videl a počul o mnohých vedľajších účinkoch-podobných všetkým, ktoré sú uvedené na iných účtoch (pretrvávajúce silné bolesti hlavy, zvýšené vzplanutia predchádzajúcich zranení, vzplanutia autoimunitných porúch).

Pravdepodobne najhoršie na tom boli dvaja pacienti s Parkinsonsom, s ktorými som sa stretával už niekoľko rokov a napriek iným zdravotným problémom boli po celý čas symptomaticky stabilní. Po druhej dávke mali znefunkčňujúci nárast epizód striasania od zimy a bolesti dolných končatín. Ich špecialista odmietol, že by to malo akúkoľvek súvislosť s vakcínou, takže to ďalej nespochybňovali.

Ďalší klient prišiel na termín a hlásil, že bol 3 týždne úplne pripútaný na lôžko s extrémnymi závratmi, nechutenstvom a únavou po prvej vakcíne (AZ). V deň, keď sme sa stretli, bol stále bez dychu a veľmi unavený. Bežne bol zdravý a aktívny, bez predchádzajúcej anamnézy zdravotných problémov. Opäť, keď kontaktoval praktického lekára v súvislosti s problémami po vakcíne, bol informovaný, že to, čo zažil, zodpovedá „miernym“ symptómom COVIDu a to sa dalo pri vakcíne očakávať. Keď som sa spýtal, či si mieni dať druhú dávku, povedal mi, že sa veľmi bojí, pretože mu všeobecný lekár povedal, že chytiť COVID bude oveľa horšie, ako to, čo v súčasnosti prežíva, takže rozhodne potreboval zaistiť, aby sa vrátil po druhú dávku.


Registrovaná sestra, odd. kardiológie, väčšia nemocnica
27/09/2021 Overené AHPRA

Ahojte,

Pracujem na rušnom kardiologickom oddelení.

Celkovo v lekárskych poznámkach si lekári nedávajú dohromady súvislosti a dokonca ani nepovažujú vakcínu za dôvod ochorenia. Či je to zámer alebo nie, neviem.

Videl som mladých dospelých, ktorí prišli na oddelenie na monitorovanie srdca po tom, čo skolabovali po vakcíne.

(1). Pani s autoimunitným ochorením prišla po vakcíne s perikardiálnym výtokom(nahromadenie extra tekutiny v priestore okolo srdca).

(2). Jedna pani mala bolesti na hrudníku niekoľko týždňov po druhej dávke astrazenecy, mala myokarditídu. Bolo je veľmi zle, keď bola na oddelení, mala horúčky a celú tvár mala opuchnutú, očné viečka také opuchnuté, že ich ledva otvárala a oči mala úplne sklenené.

(3). Ďalším bol mladý muž, zdravý, pretože po vakcíne mal na jednej strane tváre vážnu celulitis a jeho ucho bolo trojnásobnej veľkosti.

(4). Ďalší dvadsiatnik dostal svoj prvý pfizer a deň nato bol febrilný (dostal horúčky) a po TOE bola diagnostikovaná infekčná endokarditída. Tiež sa u neho vyvinulo akútne poškodenie obličiek až do potreby dialýzy. Všetky vyšetrenia obličiek sa vrátili do normálu, ale napriek tomu jeho obličky zlyhávali. V jeho poznámkach, keď bol na pohotovosti, bolo spomenuté, že to začalo po vakcíne, ale potom na oddelení po tom, čo ho preskúmali viacerí špecialisti (infekčné choroby, obličky, srdce), ani raz nebola spomínaná vakcína.

Vo svojej oblasti považujem za znepokojujúce to, že sa to ani nepovažuje za potenciálnu príčinu. Aj keď problémy začínajú po vakcíne.


Registrovaná sestra, ambulancia komunitného všeobecného lekára, bývalá vakcinátorka. Overené AHPRA

Časť 1 z 2.

Ahojte,

Som registrovaná sestra, ktorá pracovala na klinike praktických lekárov a je vinná z toho, že som vakcinovala proti covidu.

Vyslovila som obavy pri viacerých príležitostiach a už som v tom nemohla pokračovať, keď som začala vidieť, čo sa deje. Počas tejto doby som videla a počula veci, ktoré ma priviedli k presvedčeniu, že vakcíny nie sú bezpečné.

Počula som veľa ľudí, ktorí hovorili, že sú nesústredení a majú závraty už niekoľko dní. Nedokážem spočítať, koľkokrát som počula „nesústredený“. Starší ľudia sa vracajú a hovoria, že strácajú rovnováhu a trpia pádmi, keď sa im to predtým nestávalo.

Tiež som ľudí počula hovoriť o strate kontroly nad močovým mechúrom, zápaloch artritídy, ekzémoch a kožných vyrážkach, podivných pľuzgieroch, cukrovka sa vymkla kontrole, o nehojacich sa ranách a zvýšenej bolesti zo starých zranení. Istý muž uviedol, že má problémy so zrakom a myslel si, že na mesiac takmer oslepol, ale namiesto lekára sa obrátil na optometristu a ten povedal, že to oznámil na poskytnutý odkaz na hlásenia, ale ten povedal, že ho „viac-menej nebrali do úvahy“.

Poslala som sanitkou muža s anafylaktickou reakciou, nekontrolovateľným chvením a mravčením okolo úst, neschopného chodiť. Mala som 40 ročného klienta, ktorý pol hodiny po vakcíne plakal a tvrdil, že sa necíti dobre, mal závraty, bolesti hlavy, búšenie srdca a nervozitu. Neveril, že to bola úzkosť, ako hovorili.

Odvtedy som si uvedomila, že tam bol starší muž, ktorý sa nevrátil na druhú dávku, a ja som to oznámila na linku hlásenia. Pamätám si, že deň po injekcii vošiel späť do miestnosti a bol úzkostný, so sklenenými očami, povedal, že mu bolo zle a tej noci spadol. Urobila som mu vyšetrenia a jeho EKG nebolo v poriadku, ponúkla som mu, aby išiel sanitkou, ale on odmietol. Zmeškal svoju druhú dávku. Nečudovala by som sa, keby bol zomrel.

Videla som muža s rakovinou, ako to s ním po vakcíne išlo veľmi rýchlo z kopca. Počula som, ako mi pacienti hovoria, že im rodina povedala, že musia dostať injekciu, inak nezaplatia za ventilátor. Pacientka mi tiež povedala, že jej starý sused jej povedal, že si myslí, že sa tou vakcínou dal zabiť a odvtedy už nie je sám sebou.

Pokračovanie…

Počula som o sestre, ktorá bola pod tlakom, aby si dala vakcínu, pričom mala cukrovku pod kontrolu, teraz je na inzulíne. Iná sestra, ktorú poznám, to tiež nechcela, vraví, že má zahmlený mozog a stratu pamäte a náhly nástup menopauzy. Priznáva tiež, že vída pacientov na inej klinike, na ktorej pracuje, ako to s nimi ide z kopca.

Mám kamarátku sestričku, ktorá má dvoch rodinných príslušníkov, jedného s belovou obrnou a druhého s myokarditídou. Pozná tiež zdravého 30-ročného muža, ktorý dostal infarkt.

60-ročná suseda mojej sestry je v kóme po druhej dávke. Jej svokra stále omdlieva a jej svokor prejavuje agresiu.

Môj švagor tiež pozná chlapa v kóme a niekoho iného s krvnými zrazeninami v čreve.

Moja švagriná mala obličkové kamene deň po druhej dávke.

Ďalšou vecou, ​​ktorú som si všimla, sú zmeny osobnosti u pacientov a ľudí, ktorých poznám alebo s ktorými som pracovala, kde sa zdá, že mnohí z nich sú agresívni, nemajú empatiu a logiku.

Pri porovnávaní svojich zistení s inými sestrami sme si všetci všimli podobné vzorce, pri ktorých sme sa zhodli, že komorbidity sa zjavne zhoršujú a úmrtnosť sa zrýchľuje.

Sme veľmi znepokojení a je nám až zle, najmä z toho, že to chcú dať našim deťom, ktoré budú podstupovať oveľa vyššie riziko pri vakcíne ako pri víruse.

Nesúhlasíme s povinným očkovaním, domnievame sa, že prípady zranení a úmrtí nie sú dostatočne hlásené a vakcíny nie sú bezpečné a sú neetické a mali by byť okamžite zastavené.


Registrovaná sestra, väčšia nemocnica.
27/09/21, overené AHPRA

Pracujem na rehabilitačnom oddelení

Viem o troch pacientoch, ktorí mali cievnu mozgovú príhodu 7-8 dní po vakcíne.

(1). 1 pacient s bellovou obrnou.

(2). 1 pacient s Guillain-Barrého syndrómom.

(3). 1 muž zažil nereagujúcu (nereaguje na podnety, napr. bezvedomie, úmrtie alebo umiera) epizódu po svojej druhej dávke. Diagnostikovaný hypodelíriom a zápalom pľúc! Zatiaľ 3 týždne v nemocnici a aký majland to stojí? Nič nie je zdokumentované v poznámkach/dokumentácii. Rodina povedala, že to nemá nič spoločné s vakcínou.

Tiež registrujem možné „šírenie“ vakcín..

Ochrnutie, pásový opar spôsobujúci encefalitídu, veľa pádov.

Veľa pľúcnych embólií, no nemám si ako overiť vakcinačný status.

Je zaujímavé, že federálna vláda sa nedávno pokúšala zmeniť a doplniť zákon o Národnom systéme invalidného poistenia. Bolo by zaujímavé vidieť štatistiky ich nových aplikácií.

A čo sa stalo s chrípkou ?? Zmizla?


Hlásené REGISTROVANOU SESTROU z regiónu Nového Južného Walesu:

(1). 62-ročný s krvnou zrazeninou na pľúcach po AstraZenece – prijatý na JIS

(2). 35-ročný s vážnymi bolesťami hlavy a krvnou zrazeninou v mozgu – prijatý na JIS 2 týždne – poslaný domov a v rámci sledovania poslaný na magnetickú rezonanciu každé 2 týždne

(3). 27-ročný muž- perikarditída po Pfizeri

(4). 19-ročná žena- zástava srdca 3 dni po pfizeri (zosnulá) …a veľa ďalších.

Vakcinačný status sa konzistentne nevyžaduje (ako údaj) alebo nie je dokumentovaný v e-lekárskej dokumentácii, zdravotný tím ho nezisťuje a nedopĺňa, ani neskôr neberie do úvahy. Lekársky tím sa obáva AHPRA-y a o svoje kariéry, ak prehovoria.

Nie kvôli tomu sme sa prihlásili (ako zdravotný personál)!


Registrovaná sestra. 46 ročná prax.

27/09/2021. Overené AHPRA
Časť 1/2.

Ahojte,

Som praktizujúca registrovaná sestra 46 rokov na odd. akútnej peri/pooperačnej starostlivosti.

Už nevykonávam prax. Nasleduje správa o blízkej kolegyni, zdravotnej sestre. Zažila: Pfizer č.1 – „bolesť hlavy z pekla“. Pfizer č.2 – v noci sa prebudila úplne paralyzovaná na 4-6 hodín (čas odhadom, keďže nevedno, kedy sa prebudila). Nemohla pohnúť žiadnym svalom, zakašľať, prehovoriť, zhlboka sa nadýchnuť alebo šťuchnúť do manžela, aby zavolal záchranku, kým to neprešlo. Mohla iba otvoriť oči a klipkať nimi…v jednom momente si priala, aby zomrela, tak príšerne sa cítila.

Po návrate do služby, keď sa oveľa neskôr zotavila, písomne nahlásila incident, aby si vypočula podobné účinky spolu s ďalšími 6 sestrami vo svojej nemocnici. Dátum 2.6. 2021. odvtedy uplynulo 10 týždňov, no doposiaľ nebola predvolaná na vypočutie osobne, ako je bežný protokol.

Čo sa deje? Musíme sa všetci pýtať seba a svojich nadriadených?

Hippokratova prísaha – neublížiť? Sú mozgy zdravotníkov mŕtve? Je to ovládanie mysle? Nikto určite nemohol tie peniaze tak veľmi potrebovať. To je len jeden príklad…

Pokračovanie…

27/09/2021. Overené AHPRA
Časť 2/2.

Ahojte,

Č. 2, toto je neformálne od nevesty obete vakcíny:

80-ročná nezávislá dáma, žiadne komorbidity, v DSS. Rodina vyslovene zakázala- tvárou v tvár dvom zamestnancom, aby dostala injekciu (nemôžem to nazvať vakcínou, keďže to ňou nie je). Armáda nabehla, aby opichala rezidentov. Keď prišli k tejto 80-ročnej žene, sestra DSS v službe povedala armádnej sestre, že uvedená žena nemá dostať injekciu. Ignorovala sestru a aj tak jej ju dala (az)- to bolo vo štvrtok.

V piatok sa príbuzná prišla pozrieť na svoju svokru, ktorá bola telefonicky informovaná o prečine. Našla ju v neobvykle nadnesenom stave – akoby bola na nejakej droge – neobvyklým pre túto tichú ženu.

V sobotu žena, ktorej dali injekciu, požiadala sestru, aby ju vzala naspäť do jej izby, pretože sa necíti dobre. Podľa príbuzného, ​​ktorému bolo povedané nasledujúce, keď kráčala po chodbe, skolabovala a okamžite zomrela. To bol druhý deň po prvej az.

Ošetrujúci lekár odmietol podpísať úmrtný list, pretože sa domnieval, že jeho teraz už zosnulá pacientka NEzomrela na zástavu srdca, ako predpokladal personál. Zosnulú poslali na patológiu vo veľkom meste v okolí. Patológ iba prezrel telo, usúdil, že ide o infarkt a odmietol vykonať úplnú pitvu. Pani bola odvtedy spálená, takže žiadne telo, ktoré by bolo možné exhumovať? Všetci vieme, ako nazvať takýto incident!

Život by nikdy nemal byť taký lacný!

Čo je veľa, to je veľa. Toto musí byť zastavené.

Všetci vieme, že v číslach je sila. Zdá sa, že každý je neschopný konať v súvislosti s touto kritickou a existenčnou krízou, ktorá sa nám tu rozvíja.

V skutočnosti to ohrozuje samotné prežitie ľudstva.

Bezdetná Gladys by si mala prečítať tieto „svedectvá“. Je tiež niečím dieťaťom! Nevedomá vina sa množí. Zodpovední ľudia, vrátane zdravotníkov, ktorí ignorujú to, čo musia opäť vidieť, nemôžu už snáď naďalej vyhlasovať „nevedel som“? Rozpútajte Norimberg!


M.D.registrovaná sestra

Staršia klinická ošetrovateľská špecialistka, Metropolitná nemocnica, Nový Južný Wales.
27/09/21.

Ahojte,
Som vrchná sestra (CNS2) v metropolitnej nemocnici, Nový Južný Wales.

Zvyčajne pracujem na kardiológii.

Moja dlhá kariéra sa končí tento týždeň, po desaťročiach v akútnom sektore.

Videla som veľa pacientov na pohotovosti aj na kardiológii s vedľajšími účinkami po vakcíne.

Tieto sú MIMORIADNE podceňované  a zriedka hlásené. Povedal som príbuzným, aby si urobili vlastné hlásenia o vedľajších účinkoch, pretože nahlasovanie v akútnom sektore NEPREBIEHA.

Lekári zriedkavo pripisujú vakcíne rôzne stavy, ale keď si vezmete anamnézu, je veľmi ľahké uvedomiť si súvislosti.

Srdcové záchvaty (všetky vekové kategórie), akútna myokarditída / perikarditída, DRASTICKÉ zhoršenie EF (ejekčná frakcia – index čerpacej sily srdca), t.j. zhoršenie srdcového zlyhania.

Registrujem, že mnohí majú mozgovú príhodu a iné neurologické komplikácie.

Diabetes sa stal u niektorých oveľa nestabilnejším a ťažko zvládnuteľným s veľmi labilnými hodnotami cukru v krvi.

Videla som kolegov s gastrointestinálnymi vedľajšími účinkami, opakujúcimi sa zápalmi pľúc.

Mnoho nevakcinovaných, vrátane mňa, malo príznaky z prenosu spike proteínu (šírenie).

 

Gastrointestinálna bolesť (silná), bolesti hlavy, migrény, poruchy spánku.

Videla som bizarné zmeny v patológii, obrovské poklesy hemoglobínu a odchylky v biochémii (Na, funkcia obličiek).

Vyslali ma na geriatriu a po spustení očkovania v zariadeniach som zaznamenala MNOHO akútnych zhoršení a zvýšenie úmrtnosti nad normálne hodnoty.

Strata reči, strata pohyblivosti, infekcie hrudníka.

Moja švagriná pracuje na komunitnej geriatrii a videla tiež MNOHO VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOV. Zlyhanie obličiek, záchvaty, akútna strata pohyblivosti s následnými pádmi.

Mnohým starším ľuďom, o ktorých sa starala a dobre ich poznala, bola smrť urýchlená alebo sa museli presťahovať do ústavnej starostlivosti, pretože to teraz doma nedokážu zvládnuť.

Ďakujem, že ste nám pomohli dostať naše príbehy von.


Registrovaná sestra, 40 r. prax, Nový Južný Wales.
27/09/21. Overené AHPRA

Ahojte,

Som registrovaná sestra, s viac ako 40-ročnými skúsenosťami, väčšinou vo verejnom sektore.

Momentálne som zamestnaná príležitostne.

Minulý týždeň som dostala list z odboru zdravotníctva Nového Južného Walesu, v ktorom sa uvádza, že do 30. septembra „musím mať“ svoje prvé „očkovanie“, aby som mohla naďalej pracovať.

Ak nie, nebudem môcť pre nich pracovať a dostanem neplatené voľno.

Všetky sestry na mojom oddelení (okrem tehotnej) súhlasili s „vakcínou“, aj keď niektoré boli na smrť proti tomu.

Jedna sestra zaznamenala stratu citlivosti oboch nôh pod kolenami, čo nakoniec prešlo.

Ďalší zamestnanec (duchovný) dostal malú mozgovú príhodu a skončil na pohotovosti.

Žiadna z týchto epizód nebola hlásená ako zranenie z očkovania.

Jeden lekár dokonca povedal, že to rozhodne nesúvisí s vakcínou.

Teraz budem nútená nepracovať, pretože nechcem „vakcínu“.

Verím, že odbor zdravotníctva Nového Južného Walesu bude od 30. septembra v úzkych, keď odídu veľmi skúsení zamestnanci.


Som registrovaná sestra pracujúca pre veľkú verejnú nemocnicu v Melbourne.

Významné množstvo našich pacientov si dalo vakcínu proti vírusu covid a privážajú nám ich z pohotovosti s bolesťou na hrudi, dýchavičnosťou, neurologickými príznakmi, bolesťami hlavy a horúčkami. U týchto pacientov sa zistilo, že majú potvrdené malé cievne mozgové príhody (TIA), pľúcne embólie, neurologické poruchy, silné bolesti hlavy a narušenú patológiu, ktoré obzvlášť často vedú k akútnemu ochoreniu obličiek.

Najznepokojujúcejšou skutočnosťou je, že väčšina týchto pacientov je vo veku 20 až 70 rokov. Jedna tridsiatnička mala telesnú teplotu 40 stupňov a odvtedy sa zistilo, že má viaceré bilaterálne pľúcne embólie.

Od lekárov neexistuje žiadna dokumentácia ani diskusia, ktorá by spájala symptómy týchto pacientov s ich nedávnym očkovaním proti covid. Títo pacienti boli zdraví a plne funkční ľudia pred očkovaním.

V dôsledku akútneho zhoršenia musíme tiež pacientov podrobiť paliatívnej starostlivosti nepríjemným tempom. Väčšina týchto pacientov zomiera na zlyhanie dýchania alebo trpí rozsiahlou mozgovou príhodou.

Všetky sestry v mojej klinickej oblasti boli teraz očkované, okrem mňa. Niektoré mi povedali, že ich k tomu prinútilo vedenie.

Už odpočítavam dni, kým ma vyhodia, pretože som nechcela vakcínu.

Naše súčasné personálne obsadenie je hrozné, nerada si pomyslím na to, aké zlé to bude po 15. októbri, keď budú neočkované sestry nemilosrdne prepustené zo zamestnania. Cítim s pacientmi, ktorí sa prepadnú pomedzi medzery nášho už aj tak stresovaného systému zdravotníctva.


Registrovaná pôrodná asistentka, Západná Austrália

28/09/2021
Overené AHPRA

Ahojte, veľmi vám ďakujem za prácu, ktorú robíte.

Som registrovaná pôrodná asistentka v Západnej Austrálii a kým som v stredu 21. septembra nedala výpoveď, pracovala som v najväčšej nemocnici v regióne juhozápadu. Keď RANZCOG (Kráľovská austrálska a novozélandská VŠ pôrodníkov a gynekológov) a ACM (Australská VŠ pre pôrodné sestry) vydali pokyny, ktoré tvrdili, že vax c19 je bezpečná pri gravidite, nemocnica nám dala pokyn tvrdo to propagovať.

Na nemocničnej klinike viem o dvoch ženách, ktoré dostali prvé dávky a následne prišli o svoje deti;

1.dávka v 34. týždni a 2 dňoch, smrť plodu in utero v 36. týždni

1.dávka 28+2, smrť plodu in utero 29 týždňov

Viem o ďalších ženách v komunite, ktoré neboli tehotné ani 20 týždňov, ako mi oznámili pôrodné asistentky, ktoré pracujú s pôrodníkmi všeobecnej praxe;

1.dávka 12+6, potrat 13ty týždeň

1.dávka 17+5, potrat 18 týždeň

1.dávka 12 týždeň, potrat 12+2

Uvedomujem si, že korelácia neznamená príčinnú súvislosť, ale rozhodne by sa mala vyšetriť. Bol hlásený iba jeden z vyššie uvedených prípadov. Obávam sa, že mnohé nebudú a budú zaradené do štatistiky straty tehotenstva 1:4.

Nie je to niečo, na čo sa pýtame (vakcinačný status), keď ženy prídu do nemocnice so spontánnym potratom, takže mnohé prípady môžu prepadnúť a nebyť zaznamenané.

Spomenula som to lekárovi a oni nevideli žiadnu súvislosť. Ľutujem, že opúšťam prácu, ktorú milujem, ale toto nie je zdravie. Toto je niečo úplne iné.


Registrovaná pôrodná asistentka, malá vidiecka nemocnica.
28/09/21. Overené AHPRA

Ahojte,

Som pôrodná asistentka v malej vidieckej nemocnici.

Nedávno sme prijali, ženu, ktorej dieťa, žiaľ, zomrelo in utero a následne sa narodilo mŕtve. Bola v treťom trimestri a druhú dávku Pfizeru si dala len 3 dni predtým, ako prestala cítiť pohyby dieťaťa.

Keď som sa pýtala svojej nadriadenej, či to bude nahlásené ako vedľajší účinok, porozprávala sa s lekárom a on povedal, že nie, pretože neexistujú žiadne dôkazy o ich súvislosti.

Neviem si pomôcť … čo ak ani nikto iný neohlási podobné udalosti, pretože si všetci myslia, že neexistujú žiadne dôkazy?

Zdroj: Odborná komisia / healthimpactnews.com


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti