VIDEO: „Austráliu zachvátilo covidové šialenstvo. V krajine sa rodí covidová totalita, kde vláda v mene korona-hystérie obmedzuje ľudské a občianske práva!,“ hlásali poslanci poľského Sejmu pred austrálskym veľvyslanectvom

11.10.2021 | 19:20
  11
Poslanec poľského parlamentu Jakub Kulesza protestoval so svojimi kolegami pred austrálskou ambasádou za ľudské práva v Austrálii, ktorá ich v mene korona-hystérie obmedzuje na úrovni Severnej Kórey.

 

„Tak, ako nám príklad Severnej Kórey ukazuje, ako vyzerá totalita a komunizmus, tak na vlastné oči vidíme tento príklad teraz v Austrálii. Aký je rozdiel medzi totalitou v kvázi demokracii? Pretože to, čo sa deje v Austrálii sa demokraciou nazvať nedá. Celý svet vidí, čo sa v Austrálii odohráva. Austrália sa nakazila covidovým šialenstvom. Ale nie jej obyvatelia sa ním nakazili, ale ich vláda,“ vyhlásil člen poľskej konzervatívnej strany KORWiN Jakub Kulesza, ktorý poukáazal na brutálne perzekúcie austrálskej polície útočiacej na ľudí protestujúcich proti korona-teroru vlády okliešťujúcej ľudské a občianske práva tamojších obyvateľov.

Kulesza označil lockdowny nariadené austrálskou vládou za totalitu. Poukázal tiež na to, že nárast infekcie koronavírusu v krajine dokazuje nezmyselnosť zavedených obmedzení.

Viac vo videu:

Celé video v originále TU.

Zdroj: rp.pl / Facebook / YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti