VIDEO: Ako súčasní predstavitelia Hegero-Matovičovej vlády oklamali Slovákov a podlo sa dostali k moci

12.10.2021 | 21:50
  47
Krátke video poukazuje na lži a demagógiu, na ktoré mnohí ľudia na Slovensku naleteli a umožnili najväčšej lúze v krajine ovládnuť a rozvrátiť štát.

 

Predstavitelia Smeru-SD v reakcii na neutešenú politickú, spoločenskú, ekonomickú a bezpečnostnú situáciu na Slovensku v dôsledku vládnutia Hegerovej a pred tým Matovičovej vlády, pozývajú občanov prísť vyjadriť svoj odpor voči súčasnému režimu v nedeľu 17. októbra 2021 do Rimavskej Soboty.

„Súčasná vládna koalícia zvíťazila v parlamentných voľbách na základe podvodu. Igor Matovič zámerne zavádzal a v predvolebnej kampani uviedol slovenskú verejnosť do omylu. Klamal, keď sľuboval zachovanie sociálnych štandardov vybudovaných za roky vlády strany SMER - SD. Preto sa musí súčasná vláda pratať čo najskôr kade ľahšie. Jediným legitímnym nástrojom ako skončiť toto trápenie Hegeromatovičovej vlády je referendum o skrátení volebného obdobia súčasnej vlády.Nenechajme súčasnú vládu podľahnúť falošnej predstave, že napriek historicky najnižšej dôvere sa potichu "prepečú" všetky jej zlyhania. Príďme v nedeľu do Rimavskej Soboty jasne a nahlas povedať, čo si myslíme o súčasnej vláde.“

Zdroj: YouTube / Facebook Robert Fico / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti