VIDEO: Ako starosta obce Dobrá Niva vykonával nezákonný nátlak v podobe rúškovej šikany a okresný policajný riaditeľ asistoval tejto nezákonnosti

26.10.2021 | 10:30
  7
Šokujúce konanie niektorých predstaviteľov samosprávy a štátnej polície sú nielen precedensom, ale aj mementom pre ďalšie generácie, čo s ľudskými bytosťami dokáže urobiť systém, ktorý namiesto uplatňovania zákonov a ochrany slobody, sa vydá na cestu diktatúry a totality pod zámienkou infekcie Covid-19.

Poslaknyňa Ing. Marta Sýkorová sa odmietla na zasadnutí obecného zastupiteľstva šikanóznym nariadeniam o prekrytí dýchacíchc ciest po výzve starostu obce Ing. Milana Jakubíka. (Za jej úradovania získala obec Dobrá Niva titul obec roka. A taktiež došlo k zrekonštruovaniu obecnej školy v hodnote viac ako 11 000 000 Sk, ktoré vybavila z grantov ministerstva.)

Viac vo videu (riaditeľ OR PZ SR Zvolen Ing. Peter Mlynárik, sedí oproti poslankyni p. Ing. Marte Sýkorovej, bývalej starostky obce Dobrá Niva)

Jednalo sa o podobný nezákonný atak nátlaku na poslanca, ako v prípade Ing. Petra Košíka, poslanca MsZ vo Zvolene. Viac o tejto šikane v článku a videu TU.

V tomto prípade to je o to zarážajúcejšie, že zločinu nátlaku (na nasadenie respirátora) sa dopúšťa vysoký policajný úradník, ktorý v pozícii riaditeľa okresného riaditeľstva PZ by mal dodržiavať Ústavu a zákony.  

Ak ich nedodržiava on, nemôžme dodržiavanie zákona očakávať potom ani od jeho podriadených, ktorí robili výjazdy do pojednávacej miestnosti sudcu Dalibora Miľana a bezprecedentne porušovali Ústavu SR a platné zákony. 

Zdroj: YouTube (1), (2) / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti