Vážená pani Remišová, vynechajte ma z vášho nechutného boja o nadvládu nad Slovákmi!

10.11.2019 | 16:41
  9
„Veľkí ľudia diskutujú o nápadoch, priemerní o udalostiach a malí ľudia debatujú o ľuďoch.“ ~ Eleonor Roosevelt.

Osobne nemám záujem prostredníctvom médií sledovať špinavý politický boj na území mojej vlasti, v ktorom niekoľko desiatok ľudí, vrátane Vás, dospelo k záveru, že jedine oni a nikto iný sú vyvolení, pravdepodobne vyššou mocou na to, aby vládli Slovákom. Práve som čítal knihu p. Banáša „Idioti v politike“ a neskôr sledoval starší televízny seriál „Nemocnica na okraji mesta“, kde ma opätovne pobavil výrok nebohého pána Kopeckého „Kdyby hloupost nadnášela, tak se tady budete vznášet jako holubička“, keď mi môj známy telefonicky oznámil, že v dnešnej relácii „O 5 minút 12“ na RTVS v nechutnom boji o vládu v našej vlasti, ste sa zaoberali aj tzv. pozemkovou mafiou pod Tatrami, kde ste spomínali aj sudcu, ktorý danú problematiku riešil – pripomínam, nie vo svojom mene, ale v mene Slovenskej republiky

Vážená pani Remišová, chcel by som Vás poprosiť, mňa osobne ako bývalého sudcu zo súčasného odporného a nechutného boja o nadvládu nad Slovákmi, vynechajte. Ja sa neuchádzam o žiaden politický post, nie som členom žiadnej politickej strany, nemám záujem byť poslancom v národnom parlamente, ministrom ani predsedom vlády. Ja sa necítim byť predurčený vládnuť Slovensku, ani nemám záujem o finančné príspevky štátu za preferenčné hlasy. Zaoberajte sa, nielen Vy, ale aj všetci ostatní, svojimi Gorilami, Kočnerovými nahrávkami, odposluchmi bytov, vylievaním špiny na kohokoľvek, ale mňa, prosím, z toho vynechajte. 

Na jednu vec Vás však musím, pani Remišová, v dobrom upozorniť. Ja som v Poprade ako sudca pôsobil dlhé roky. Je teda logické, že viac ako iní, keď nie najviac, veľa viem, veľa vecí poznám, mnohými faktami disponujem, poznám mnoho ľudí a to viac ako ktokoľvek iný na Slovensku. Možno, že je pre mnoho ľudí a možno aj pre Vás veľmi dobré, že sa nezapájam žiadnym spôsobom do špinavých praktík politického boja na Slovensku a nezaoberám sa „zvláštnymi“ pozemkovo-právnymi vzťahmi pod Tatrami, ktoré, verte mi, perfektne ovládam.  

A na záver Vám chcem v dobrom odporučiť jednu vec a myslím to smrteľne vážne. Nikdy na nikoho som nezaútočil prvý, nikdy nikoho som prvý neurazil ani nedehonestoval. Nikdy sa však, a to mi verte, dehonestovať a urážať ani nedám. Dám Vám preto skutočne otcovskú radu. Je potrebné byť ticho, tichúčko až potichúčko, lebo sa môže stať, že prestanem čítať knihy, sledovať staršie televízne seriály, a občanom, ktorým chcete vládnuť, sa otvoria oči a Vaše preferencie môžu klesnúť až pod úroveň Vášho bývalého šéfa.

Verím, že za dobrú otcovskú radu mi poďakujete a keď raz, možno, budete ministerkou vnútra, môžeme sa o problematike pozemkov pod Tatrami bližšie porozprávať, pokiaľ Vám to však Vaši stranícki šéfovia dovolia. 

S neskonalou úctou   

bývalý sudca, súčasný slovenský nezávislý europoslanec JUDr. Miroslav Radačovský

V Bruseli, dňa 10.11.2019

 

Zdroj: Facebook JUDr. Miroslav Radačovský, nezávislý poslanec EP


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti