„Vakcín máme dostatok. Musíme ešte viac zintenzívniť proces očkovania,“ vyhlásila šéfka eurokomisie Von der Leyenová, ktorej manžel pôsobí ako vysokopostavený predstaviteľ farmaceutickej firmy podieľajúcej sa na vývoji vakcín proti Covid-19

25.11.2021 | 16:40
  15
Heiko von der Leyen je medicínskym riaditeľom americkej biotechnologickej spoločnosti Orgenesis špecializujúcej sa na génovú terapiu a experimentálne mRNA vakcíny, ktoré vo veľkom nakupujú orgány EÚ.

Členské krajiny EÚ musia zintenzívniť svoje úsilie zaočkovať čo najväčšie množstvo populácie v rámci boja proti pandémii koronavírusu. Vo svojom oficiálnom vyhlásení to vo štvrtok uviedla predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová.

Šéfka eurokomisie pripomenula, že očkovanie proti ochoreniu COVID-19 pomáha zachraňovať tisíce životov v Európskej únii. "Ale čelíme novej vlne a musíme ešte viac zintenzívniť proces očkovania. Dobrou správou je, že máme dostatok dávok vakcín," uviedla Von der Leyenová.

Spresnila, že do konca tohto týždňa členské štáty eurobloku dostanú ďalšiu jednu miliardu proticovidových očkovacích dávok.

"Ďalšou dôležitou správou je, že posilňovaciu dávku by ste si mali dať šesť mesiacov po pôvodnom očkovaní. Musíme udržiavať imunitu ľudí, ktorí sú už zaočkovaní," opísala situáciu. A dodala, že odborníci odporúčajú posilňovacie dávky vakcín pre všetkých dospelých Európanov, lebo tie ľudom poskytnú ešte vyššiu úroveň ochrany, ako bolo pôvodné očkovanie, a hlavne zabránia mnohým ďalším hospitalizáciám a úmrtiam.

"Musíme hlavne presvedčiť viac ľudí, aby sa dali zaočkovať. Štvrtina dospelej populácie v EÚ stále nie je plne zaočkovaná," uviedla šéfka exekutívy EÚ a pripomenula, že nezaočkovaní ľudia sú viac vystavení riziku závažných príznakov ochorenia COVID-19 ako osoby, ktoré boli zaočkované.

Manžel šéfky eurokomisie je predstaviteľom firmy špecializujúcej sa na génovú terapiu a experimentálne mRNA vakcíny, ktoré vo veľkom nakupujú orgány EÚ

Renomovaný francúzsky novinár Pierre-Alain Depauw v júli 2021 informoval, že manžel predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej, Heiko von der Leyen, je medicínskym riaditeľom americkej biotechnologickej spoločnosti Orgenesis, ktorá sa špecializuje na génovú terapiu. 

„Génové metódy liečby sa našli v experimentálnych „vakcínach“ proti COVIDu-19“ transparente naznačil Depauw v súvislosti s americkými vakcínami  mRNA Pfizer a Moderna, ktoré vo veľkom množstve nakupujú orgány EÚ.

„Ukázalo sa, že Ursula van der Leyenová, ktorá nakupuje stovky miliónov dávok vakcín, má manžela Heika, ktorý vedie biotechnologickú spoločnosť Orgenesis špecializujúcu sa na génovú terapiu. Teraz je všetko jasné “  napísal vtedy v tejto súvislosti slávny francúzsky ekonóm a podnikateľ François Ducrocq.

Ursulin manžel, medicínsky riaditeľ spoločnosti Orgenesis Heiko von der Leyen a viceprezident spoločnosti Orgenesis Vincent Wandamme predtým 11 rokov  pracovali pre britskú farmaceutickú spoločnosť GlaxoSmithKline (GSK). Pred príchodom do spoločnosti GSK pôsobil Vandamme osem rokov ako riaditeľ kvality v spoločnosti… Pfizer, informuje Active News. Mnoho ďalších zamestnancov spoločnosti Orgenesis  predtým tiež pracovalo pre spoločnosť Pfizer .

V auguste 2019 spoločnosti GlaxoSmithKline a Pfizer oznámili uzavretie dohody o zlúčení niekoľkých ich spoločností do spoločného podniku GSK Consumer Healthcare a o sedem mesiacov neskôr bol svet informovaný o „pandémii“.

Spoločnosť Orgenesis, kde pracuje manžel šéfky Európskej komisie, ako aj  spoločnosť GlaxoSmithKline, sa aktívne podieľala na vývoji vakcíny spoločnosti Pfizer a v súčasnosti vyvíja program BioChield, pričom zverejnila svoj zámer zaočkovať celé ľudstvo supervakcínou, ktorá sa zatiaľ testuje na myšiach.

Viac v článku TU.

Zdroj: info.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti