V USA sa rodí škandál, ktorý môže otriasť celým svetom

04.12.2020 | 11:59
  2
Na volebných podvodoch v prospech Bidena a Demokratickej strany sa mala podieľať nielen CIA, ale aj množstvo svetových spravodajských služieb.

Väčšina ruských médií podobne ako tých západných šíri falošné správy. Podľa nich sa americký prezident Donald Trump v snahe vyhnúť označeniu „diktátor pripravujúci štátny prevrat“ rozhodol uznať prehru vo voľbách. Že začal so svojou administratívou proces odovzdania moci. A nezostane mu nič iné, len sa zbaliť. Svojimi obvineniami z nečestných volieb už vraj všetkých unavil.

Panuje preto všeobecné presvedčenie, že sa tak stane napriek volebným nejasnostiam. A Joe Biden bude budúcim prezidentom USA. Jeho najbližší pomocníci zasa novými ministrami. Netreba ale zabudnúť na staré a múdre príslovie „Nehovor hop, kým nepreskočíš“. Nie náhodou existuje takmer vo všetkých jazykoch.

Aká je skutočná situácia?

Kvôli upokojeniu nálad Trump naozaj odporučil šéfke administratívy Emily Murphyovej dodržať „počiatočné postupy“ súvisiace s odovzdaním moci. Jeho snahou bolo nepoštvať neprajníkov v štátnom aparáte proti sebe. Zároveň ale potvrdil svoje presvedčenie v konečné víťazstvo.

„Kroky administratívy ale nemajú nič spoločné s pokračovaním našich súdnych sporov týkajúcich sa tých najskorumpovanejších volieb v histórii americkej politiky. Pohybujeme sa plnou rýchlosťou,“ napísal na Twitteri Trump.

Prezident uviedol, že to bol práve on, kto presvedčil administratívu, aby prestala bojkotovať demokratov, pretože očakáva víťazstvo. „Budeme pokračovať v boji a verím, že zvíťazíme. Prečo? Pretože nikdy neuznáme falošné lístky a sčítavací systém Dominion“.

Trump je presvedčený, že Najvyšší súd bude zdesený dôkazmi o masívnom volebnom porušovaní. Veľa sa očakáva od žaloby právničky Sydney Powellovej. Tá sa zamerala na odhalenie podvodného elektronického volebného systému Dominion. Použili ho v takmer 30 štátoch USA. Údajne ukradol milióny hlasov Trumpovi a ďalším republikánskym kandidátom v prospech Bidena a demokratov.

Systém mali vyvinúť priatelia „filantropa“ Georga Sorosa. Powell, ktorá pripravuje žalobu, sa už stala terčom bezprecedentného obťažovania a hrozieb zo strany globalistov a ľavičiarov.

Biden sa „preriekol“

Vtipné je, že obvinenia republikánov zo sfalšovania volieb potvrdil i „médiami zvolený nový prezident“ Biden. Vo verejnom prejave pred televíznymi kamerami doslova povedal: „Vytvorili sme počas Obamovej vlády najrozsiahlejšiu a najkomplexnejšiu organizáciu volebných podvodov v histórii americkej politiky“.

V porovnaní s Bidenom sa tak legendárny sovietsky vodca Leonid Brežnev na sklonku svojej kariéry javí ako zdravý človek a intelektuál. Človek by neveril vlastným ušiam. Pobavilo to i Trumpovho hlavného právnika Rudyho Giulianiho.

Spiknutie CIA?

Nezlomná Powell sľubuje, že jej dôkazy budú šokujúce. Víťazom sa tak má stať Trump a všetky ďalšie práce na odhaľovaní demokratických volebných podvodov budú zbytočné. Všetko je také vážne, že musela dokonca opustiť Trumpov právny tím. Snahou je nevystaviť prezidenta útokom. Chce totiž preukázať, že americká CIA a množstvo spojeneckých krajín spolu s ich spravodajskými službami pôsobili na strane demokratov. Dokonca i Venezuela. Jedna z prvých gratulácií Bidenovi k „víťazstvu“ prišla práve odtiaľ.

Powell sa rozhodla bojovať do konca. Dokonca riskovať i svoj život v mene „demokracie a republiky, ktorú ničia ľavičiari zvnútra a zahraniční aktéri s pochybnou povesťou zvonka“. So slzami v očiach tvrdí, že jej snahou je „obnoviť víziu Ameriky ako správneho miesta pre život, slobodu a hľadania šťastia“. Sociálne siete ju preto blokujú a Trumpových právnikov zasa démonizujú globalisti.

Powell vyhlásila, že nie je členkou Trumpovho právneho tímu. „Nikdy som nepodpísala dohodu o honorároch a ani neposlala prezidentovi faktúry za výdavky. Mojím jediným zámerom bolo odhaliť všetky podvody,“ uviedla.

„Dôkazy, ktoré som zhromaždila, že softvérový nástroj Dominion bol použitý na prenos miliónov hlasov od prezidenta Trumpa a ďalších republikánskych kandidátov na Bidena a ďalších demokratických kandidátov, sú ohromujúce. Pokračujeme v príprave žaloby. Plánujeme ju podať tento týždeň. Bude to epické,“ prízvukuje.

Federálny súd sa tým podľa nej má zaoberať preto, lebo problém sa týka celej krajiny.

Stopy vedú do Nemecka

Čo presne má Powell pripravené, je zatiaľ záhadou. Novinári amerických televízií, ktoré nepatri globalistom a snažia sa o objektivitu, ako Newsmax, NTD, OAN, EYE Opener, sa jej na to neustále pýtajú. Získali iba čiastočné odpovede.

Podozrenia z masívnych volebných podvodov viedli k serveru španielskej spoločnosti Scytl vo Frankfurte nad Mohanom v Nemecku. Ten ovládala CIA. Vojenská kontrarozviedka amerického ministerstva obrany RUMO zorganizovala raziu na frankfurtskú kanceláriu CIA. Zmocnili sa servera, na ktorom majú byť dôkazy, že hlavná špionážna agentúra USA pomáhala sfalšovať 78 miliónov hlasov. Teraz je údajne tento server na bezpečnom mieste v USA.

Je príznačné, že Britská spravodajská služba MI6 a pravdepodobne aj Nemecko vedeli o akcii CIA. Trumpovi ale nič nepovedali v snahe zbaviť sa ho. Elektronické hlasovanie malo byť sfalšované v celých USA i zo zahraničia. A to nielen v nerozhodných štátoch. V samotných USA sa na ňom okrem ľavičiarov mali priamo podieľať špeciálne vyškolení zamestnanci spoločnosti Dominion. Sídlo mali mať v Kanade. Mali používať venezuelský softvér, čínske financovanie a úzke prepojenie na vedenie Demokratickej strany, hnutie Antifa a Georga Sorosa.

Falšovanie nespočívalo len v zasahovaní do volebných procesov. Ale aj v automatickom prepísaní 35-tisíc hlasov od každého republikánskeho kandidáta v prospech demokratických. Výsledkom bolo, že prezident Trump v skutočnosti nezískal 73 miliónov hlasov. Demokrati mu rôznymi spôsobmi ukradli 7 miliónov hlasov. Touto lúpežou utrpeli aj republikánski kandidáti do Senátu a Snemovne reprezentantov Kongresu USA.

Prečo podvod zlyhal

Celá táto operácia mohla zostať nepovšimnutá. Rekordné osobné hlasovanie sympatizantov Trumpa ale „porušilo“ podvodný algoritmus. Prinútilo prevádzkovateľov podvodného systému robiť chyby. Čo vo výsledkoch spôsobilo podozrenie.

S najväčšou pravdepodobnosťou boli voľby upravené rovnakým spôsobom i v niektorých európskych krajinách, Latinskej Amerike a v Kanade. V USA sa to za posledných 15 rokov tiež už stalo. Ale väčšinou lokálne. Na Floride, v Kalifornii a v primárkach Demokratickej strany v roku 2016. Vtedy zvíťazil senátor Bernie Sanders, ale prezidentskou kandidátkou sa stala Hillary Clintonová.

Existujú tiež dôkazy, že týmto spôsobom i Barack Obama úspešne „porazil“ republikánskeho prezidentského kandidáta Mitta Romneyho. Demokrati tiež podvádzali proti Trumpovi v roku 2016. Ale skromnejšie. Keďže si mysleli, že to bude stačiť.

Takže Biden neklamal, keď sa preriekol o „najrozsiahlejšej a najkomplexnejšej organizácii volebných podvodov na svete“.

Ako to dopadne

Ak sa preukáže aspoň tretina tohto všetkého, dôjde k grandióznemu škandálu. Ten už nebudú môcť ututlať ani skutoční šíritelia „konšpiračných správ“, ktorí si hovoria seriózne médiá.

Najvyšší súd USA môže navždy pochovať slobodu a demokraciu vo svojej krajine. Alebo prisúdi opätovné víťazstvo Trumpovi. Dozvieme sa to veľmi skoro.

Je tiež kuriózne, že sa tentoraz vôbec nehovorí o zásahoch Ruska. Hoci možno predpokladať, že ak Trump demokratov tvrdo pritlačí k múru, niečo už vymyslia.

Autor: Sergej Latyšev

Zdroj: tsargrad.tv
Preklad: hlavnydennik.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti