V americkom meste Filadelfia znásilnil prisťahovalec z Konga ženu v metre a pred priemyselnou kamerou. Ľudia sa len prizerali …

21.10.2021 | 15:15
  15
Bezpečnostné kamery zaznamenali prítomnosť až desiatich ľudí, z ktorých však nikto nezasiahol, ani neprivolal políciu.

Politická korektnosť, strach z toho, že ľudia budú označení ako rasisti a extrémisti, ako aj všeobecná atmosféra mediálneho lynčovania nepohodlných názorov sa začína prejavovať rozkladom elementárnych sociálnych pravidiel. Šokujúci prípad, o ktorom informovala agentúra AP, sa odohral 13. októbra v americkom meste Filadelfia.

Okolo desiatej hodiny večer bola v miestnom metre znásilnená žena. Bezpečnostné kamery zaznamenali prítomnosť až desiatich ľudí, z ktorých však nikto nezasiahol, ani neprivolal políciu. Pritom celá udalosť prebiehala takmer 40 minút a nešlo o náhly útok. Páchateľ ženu dlhšie obťažoval a tá sa bránila, než dokonal svoj ohavný čin.

Cestujúci na záznamoch dokonca vyzerajú tak, akoby si celú udalosť natáčali na svoje mobily. Podrobnosti uviedol agentúre policajný náčelník Thomas Nestel:

„Pozerali sme sa, či niekto z cestujúcich nepriložil telefón k uchu, čo by naznačovalo, že možno volá políciu, ale videli sme len ľudí, ktorí držia telefóny, ako keby nahrávali alebo fotografovali.“

Pomoc podľa denníka The Times nakoniec zavolal až zamestnanec dopravného podniku, ktorý si čin všimol pri nastupovaní do vagónu.

Čo môže byť príčinou takejto bezcitnej ľahostajnosti? Vysvetlenie sa ponúka v súvislosti s osobou páchateľa. Tým je 35-ročný černoch a bezdomovec Fiston Ngoy, ktorý podľa komentárov pochádza z Konga a už v roku 2015 čelil možnosti vyhostenia z USA. Ako svoje bydlisko uvádza filadelfskú nocľaháreň pre bezdomovcov.

V atmosfére strachu z toho, že niekto bude obvinený z rasizmu a pod dojmom prípadu Georgea Floyda, ktorý sa z drogového dílera vypracoval pod tlakom ľavicovo liberálnej propagandy až na štátneho hrdinu a ktorému stavajú v USA sochy, si ľudia zrejme radšej rozmyslia, či budú voči podobným jedincom zasahovať. Prípadný zápas, ktorý by sa mohol skončiť zranením, či dokonca smrťou páchateľa, je niečím, čoho dôsledky si dokážu účastníci domyslieť. Doživotný trest pre policajta Dereka Chauvina z Minneapolisu, ktorý zakročoval proti Floydovi, je im dostatočnou výstrahou.

Navyše Ngoy teraz, po tom ako bol zadržaný a obžalovaný zo znásilnenia tvrdí, že žena so sexom súhlasila.

Predsedníčka organizácie Projekt za ženské práva Carol Tracyová, vyjadrila svoje zdesenie, avšak ako liberálke jej zrejme nedochádza, že podobné prípady nie sú prejavom primárnej ľahostajnosti ľudí, ale skôr ich strachu zo spoločenského a mediálneho lynčovania.

Nebol by to totiž prvý prípad, keď pri znásilnení víťazí politická korektnosť nad zákonom. V júni sa na strednej škole v Loundon County (štát Virgínia, USA) odohralo znásilnenie študentky v genderovo neutrálnych sprchách, do ktorých sa dostal študent mužského pohlavia, ktorý však o sebe tvrdil, že je žena. Po spáchaní a prezradení skutku začala škola a mimovládne liberálne kliky celú záležitosť zatajovať, kamuflovať a vyvíjať nátlak na obeť, jej rodinu a spolužiakov.

Dôvod je zrejmý: tento zločin ukazuje, aké budú výsledky genderovej ideológie v praxi. Kauza sa nakoniec prevalila, liberálna členka školskej rady Beth Bartsová, ktorá presadzovala zavedenie rodovo neutrálnych spŕch musela odstúpiť a 15-ročného študenta, ktorý chodil do školy v sukni preložili na inú školu, kde sa údajne podľa portálu FOX5 dopustil ďalšieho obťažovania.

A čo to všetko bude znamenať v praxi? Bude to znamenať menšiu bezpečnosť žien a zároveň pre vládnuce liberálne elity nutnosť rozkrútiť kolotoč zavádzaní a klamstiev ešte intenzívnejšie, čo sa nakoniec nutne prejaví na obmedzení slobody prejavu.

Zdroj: christianitas.sk / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti