Už o pár dní sa začne americká okupácia! Nesmieme dopustiť, aby nás zatiahli do vojny s našim bratským ruským národom. Naše deti si zaslúžia mier, nie americké vojny, vyzýva Blaha Slovákov a pozýva ich na stredajší protest pred Prezidentský pálac

25.01.2022 | 11:36
  13
Američania sa sem chystajú jadrové zbrane navoziť. A ani sa nás nebudú pýtať. Nemusia, pretože v zmluve je jasne napísané, že si sem môžu navoziť, čo len chcú, pripomína vo svojom príspevku na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

 

V priebehu februára má na slovenské územie prísť tisíce amerických vojakov - hovorí sa o troch tisíckach. A k tomu tisíc kusov vojenskej techniky. Okupácia začína.

1. Všade počúvame o vojne Ameriky s Ruskom. Situácia eskaluje. A v tejto chvíli sem napochodujú tisíce Američanov na veľké cvičenie - ako inak to má chápať ruská strana než ako provokáciu?
2. Ak v priebehu februára vládna koalícia schváli Obrannú dohodu s USA, amerických vojsk sa už nikdy nezbavíme. Prídu dočasne - a ostanú na večné veky. A my už budeme naveky - terčom.

3. Keď napochodovali americké vojská do kubánskeho Guantanáma, tiež to malo byť dočasne. A sú tam už vyše sto rokov a ďalej okupujú kubánske územie.

4. Povedzme si to na rovinu - navozia sem jadrové zbrane. Podľa Naďovej Obrannej dohody s USA tomu nič nebráni. A šéf NATO to povedal jasne - jadrové zbrane sa budú presúvať do strednej a východnej Európy.

5. Neexistuje jediný racionálny dôvod, prečo by v Obrannej dohode s USA nemohla byť taká istá klauzula, akú majú Nóri - a teda, že jadrové zbrane sa zakazujú.

6. Nórsko patrí medzi najviac proamerické štáty severskej Európy, nie sú to žiadni "ruskí agenti" ani "Putinovi trollovia" - prečo oni môžu mať zákaz jadrových zbraní v dohode a my nie?

7. Dôvod je jediný: Američania sa sem chystajú jadrové zbrane navoziť. A ani sa nás nebudú pýtať. Nemusia, pretože v zmluve je jasne napísané, že si sem môžu navoziť, čo len chcú.

8. Prakticky každý článok zmluvy začína magickou vetou - "pri plnom rešpektovaní suverenity". A vždy vzápätí nasleduje, že sa suverenity dobrovoľne vzdávame. Čaputová je smiešna, ak sa tvári, že to nevidí.

9. Pri plnom rešpektovaní suverenity odovzdávame prednostné právo trestnej zodpovednosti Američanom. A v osobitých prípadoch pri trestoch nad 3 roky si ju môžeme vziať späť.

10. Čiže kolónia môže prosíkať Američanov, či láskavo môžu naše súdy rozhodnúť, ak nejaký Američan znásilní vašu dcéru. Táto judášska vláda to v živote neurobí - všetko sa ututle.

11. A neverte lžiam, že Američania sú všetci gejovia, ktorí sem neprišli znásilňovať "slovenské devy" - v Taliansku len za posledné roky americkí vojaci znásilnili niekoľko žien. Toto tu chceme?!

12. Mimochodom, zabudnite na ochranu vášho majetku. Podľa zmluvy si Američania môžu bezodplatne zobrať akýkoľvek súkromný či verejný majetok.

13. Maroš Žilinka to vyjadril presne: "Pokiaľ ide o zabezpečenie prístupov na pozemky, vrátane tých v súkromnom vlastníctve, išlo by o nepatričné a nedovolené zásahy do ústavných práv."

14. Ženú nás do vojny s Ruskom, chystajú sem naťahať tisíce amerických vojakov už vo februári, berú nám jurisdikciu, vystavujú vás napospas americkej svojvôli a idú sem navoziť jadrové zbrane.

15. Obranná dohoda s USA je koniec slovenskej štátnosti. A každý vlastenec, ktorému záleží na Slovensku, by mal v stredu prísť pred Prezidentský palác.

Je jedno, či ste ľavičiar, alebo pravičiar, je jedno, či máte radi Rusko alebo Ameriku, je jedno, či ste taký alebo onaký - všetci musíme prísť a povedať, že chceme suverenitu a mier!

V STREDU O PIATEJ NA MIERKU - ZACHRÁŇME SLOVENSKO PRED VLASTIZRADCAMI!

Rusko nemôžete poraziť. Američanom je ukradnutý osud Ukrajincov, iba ich zneužívajú ako palicu proti Rusku

Vždy, keď s mojimi detičkami prídeme na Slavín, hovorím im jedno - vďaka sovietskym vojakom, ktorí sú tu pochovaní, máme na Slovensku mier. A to je to najdôležitejšie.

1. Hovorím im o hrdinstve ruského národa. Takmer 30 miliónov Sovietov zomrelo preto, aby sme my mohli žiť. Deti otvárajú ústa - také číslo si ani nevedia predstaviť.

2. Nemám to srdce im povedať, že nás dnes ženú do vojny proti tomu istému hrdinskému národu, ktorý nás oslobodil od fašistov. Proti národu, ktorý si tak vytrpel, aby sme mohli žiť v mieri.

3. Nemám to srdce im povedať, že mier je odrazu v ohrození, pretože tak ako pred druhou svetovou vojnou, aj dnes sa na Západe rozhodli, že sa budú rozťahovať, rozpínať a viesť vojny.

4. Našli si zámienku - Ukrajinu. Američanom je ukradnutý osud Ukrajincov, iba ich zneužívajú ako palicu proti Rusku. Už tretí rok tam nemajú ani veľvyslanca, zvysoka kašľú na tento národ.

5. Chcú bojovať s Ruskom do posledného Ukrajinca. Chcú do toho zatiahnuť aj nás. Chcú tu rozmiestňovať jadrové zbrane a robiť z nás terč. Potrebujú vojnu v Európe, aby zničili konkurenciu.

6. V Európe kvôli eskalácii konfliktu s Ruskom hrozí energetická kríza. Nie Američania, ale my si to všetko odnesieme. Rastú ceny a pociťujú to najviac chudobnejšie krajiny, ako my.

7. Načo je toto celé dobré? Fakt je také dôležité pchať nasilu Ukrajinu do NATO? Fakt je také nevyhnutné provokovať Rusko na jeho hraniciach? Už stačilo - Ukrajina do NATO nepatrí!

8. Nepoučili ste sa z Napoleona ani Hitlera. Rusko nemôžete poraziť. Putin ho postavil na nohy a vy na Rusoch jednoducho nemáte. Máte z toho komplexy, Američania, že?

9. Ruský vplyv rastie v Afrike, vyriešili Sýriu, upratali majdanistov v Bielorusku aj v Kazachstane, získavajú rešpekt po celom svete. A Američania? Tých po celom svete nenávidia za ich vojny a plienenie.

10. Biden je na rekordne nízkych číslach v dôveryhodnosti. Polovica krajiny si myslí, že trpí stareckou demenciou. Písali to v Economiste - nie je to žiaden hoax. USA sú v troskách, sú bez lídrov, sú v úpadku. Nech nám v Európe dajú pokoj.

11. Prosím, vysvetľujme našim deťom, že vojna je to najväčšie zlo, aké existuje. Vysvetľujme im, čo je to slovanská vzájomnosť. Čo to bol fašizmus a ako sa zo Západu vracia. Vysvetľujme im, že Rusko je priateľ.

12. Nesmieme dopustiť, aby nás zatiahli do vojny s našim bratským ruským národom - už stačilo, že nás Dzurinda zatiahol do amerického bombardovania bratskej Juhoslávie, už tú hanbu zo seba nikdy nezmyjeme.

13. Teraz to isté hrozí proti Rusku. Po krvavom Dzurindovi prichádza krvavá Čaputová. Spolu s mäsiarmi ako Naď či Korčok. Raz za to budú potrestaní. Vojnoví štváči. Zradcovia národa.

14. Zoberte svoje deti na Slavín alebo na najbližší cintorín vojakov Červenej armády a povedzte im - tu ležia hrdinovia, ktorí nám priniesli mier. Ďakujme ruskému národu a nikdy nedopusťme ďalšiu vojnu.

15. Naše deti si zaslúžia mier, nie americké vojny. Zaslúžia si šťastie - také, aké sme zažili dnes večer na Slavíne. Zaslúžia si detskú radosť. A nie bomby.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti