Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou preveruje vyjadrenia slovenských lekárov kritizujúcich opatrenia ohľadne Plandémie, spochybňujúcich experimentálne injekcie proti infekcii Covid-19 a odmietajúcich oficiálny korporátno-vládny naratív o koronavíruse

20.12.2021 | 15:15
  42
Úrad preveruje lekárov profesora Doc. MUDr. Štefana Hrušovského, CSc., MUDr. Andreja Janca, MUDr. Jána Lakotu, CSc., MUDr. Petra Liptáka a MUDr. Michala Pijáka.

Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS) analyzuje podnety na piatich lekárov, ktorí spochybňujú ochorenie COVID-19 či očkovanie. ÚDZS o tom informuje na svojej stránke. "V nadväznosti na vyhodnotenie konkrétnej veci bude úrad v rámci svojej kompetencie prijímať opatrenia voči takýmto lekárom, a to v podobe ukončenia spolupráce až po návrhy na zrušenie licencie či podania na Disciplinárnu komisiu Slovenskej lekárskej komory (SLK)," spresnil úrad.

Úrad preveruje lekárov Štefana Hrušovského, Andreja Janca, Jána Lakotu, Petra Liptáka a Michala Pijáka.

ÚDZS chce iniciovať spoluprácu aj s ministerstvom spravodlivosti a generálnou prokuratúrou. "Pri plnom rešpekte k právu na slobodu prejavu je však s ohľadom na fakty neakceptovateľné, aby lekár spochybňoval existenciu ochorenia COVID-19, označoval vakcínu za podvod alebo namiesto vakcíny odporúčal lieky, ktoré nie sú pre liečbu tohto ochorenia registrované. Takéto správanie odôvodňuje pochybnosť úradu o tom, či konkrétni lekári v starostlivosti o pacientov postupujú správne," vysvetlil úrad.

Na rokovaní s novým vedením SLK minulý týždeň preto úrad tiež inicioval vzájomnú spoluprácu. V rámci nej obnoví edukačné projekty, dôraz však bude klásť na dohľady, ktoré môžu viesť k začatiu disciplinárneho konania, pozastaveniu povolenia prevádzkovať zdravotnícke zariadenie, ale aj uloženiu zákazu výkonu zdravotníckeho povolania.

S cieľom zbierania skúseností úrad začal aj rokovania s rakúskou lekárskou komorou (ÖAK), ktorá od vypuknutia pandémie spustila disciplinárne konania približne 50 lekárov z vlastných radov, ktorí spochybňujú COVID-19.

"V niekoľkých prípadoch už ÖAK pozastavila výkon povolania, v jednom prišiel lekár, ktorý vystavil sporné potvrdenie o oslobodení od nosenia rúška, o licenciu," uviedla predsedníčka úradu Renáta Bláhová.

Úrad taktiež informuje, že s účinnosťou od 1. 1. 2022 zriadil etickú komisiu. Tento poradný orgán predsedníčky úradu bude pravidelne vyhodnocovať dostupné podnety. Cieľom etického prieskumu bude podľa ÚDZS reagovať na hoaxy šírené niektorými lekármi a jasné vymedzenie sa úradu voči tejto komunikácii.

Vakcinácia a korona-opatrenia ako súčasť Plandémie

Podľa mnohých nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov stoja za súčasnou agresívnou vakcinačnou kampaňou farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát stojaceho v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Viac o problematike a súvislostiach sa dozviete v zaujímavom dokumentárnom filme TU, ktorý do značnej miery približuje a objasňuje kontext celej situácie.

Rovnako odporúčame pozrieť si aj veľmi dôležitú debatu za účasti odborníka na patentové právo Dr. Davida Martina a nemeckého právnika Dr. Reinera Fuellmicha TU. Prepis debaty TU. Témou je patentovanie prirodzene vyskytujúcej sa látky v rámci génovej sekvencie toho, čo sa neskôr stalo známe pod označením SARS-CoV-2, patent na jeho detekciu (RT-PCR), ako aj patenty na antivirálne prostriedky liečiace koronavírus. Šokujúci na tejto záležitosti je fakt, že patent na liečbu bol podaný 3 dni po tom, ako americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) podalo patent na SARS koronavírus. Patent zo dňa 28. 4. 2003, číslo 7151163, ktorý bol vydaný firme Sequoia Pharmaceuticals, má ďalší problém: bol vydaný a publikovaný pred tým, než CDC patent na koronavírus bol povolený. Takže pravdepodobnosť, že informácie mohli byť získané akýmikoľvek prostriedkami inými ako internými informáciami medzi týmito stranami, je nulová. Nie je fyzické možné patentovať vec, ktorá lieči niečo, čo predtým nebolo publikované, pretože CDC zaplatilo, aby to zostalo utajené. V tomto prípade je namieste definícia kriminálneho sprisahania, vydierania a tajnej dohody, na čo sú uvedené dôkazy. Informácie sú tak závažného charakteru, že v celom prípade ide o organizovaný zločin na základe porušenie amerického zákona proti racketeeringu a organizovanému zločinu s názvom RICO.

O dopredu plánovanej pandémii hovorí Dr. Martin aj vo videodokumente TU.

Zhrnutie problematiky súčasnej situácie si môžete vypočuť TU - v špeciálnej časti relácie na rádiu InfoVojna "Boj o planétu a mysle ľudí" pod názvom „Covid-19(84) & Plandémia v réžii globálneho kriminálneho Syndikátu a jeho poskokov“.

Pozrite si tiež rozhovor TU - s informátorkou z WHO Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá tvrdí, že pandémia je medzinárodne organizovaný zločin proti ľuďom za podpory vlád a médií.

V tejto záležitosti právnici z celého sveta chystajú žaloby na Medzinárodný trestný súd v Haagu a avizujú procesy so zodpovednými pohlavármi, ktoré sa označujú ako Norimberské procesy 2.

Bývalá zástupkyňa Slovenska pred Európskym súdom pre ľudské práva JUDr. Marica Pirošíková koncom augusta informovala, že Medzinárodný trestný súd (ICC) v Haagu prijal v tejto záležitosti sťažnosť slovenských právnikov vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov. Podnet sa týka masového testovania a aplikovania experimentálnych vakcín proti Covid-19, čo zodpovedá porušeniu Dohovoru o zákaze biologických zbraní, ktorého je Slovensko signatárom. Viac v článku TU.

Spoločné podanie Slovákov a ďalších krajín na Medzinárodný trestný súd v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín podporili preživšie obete holokaustu. Viac v článku TU.

Petíciu na podporu urýchleného rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín môžete podpísať TU.

Ochotu pridať sa k podaniu prejavuje stále viac krajín. K žalobe sa 29. septembra pridali aj dve české senátorky. Viac v článku TU.

Zástupcovia tých, čo prežili holokaust doručili list Európskej liekovej agentúre o výzve okamžite zastaviť pichanie covid injekcií ľuďom. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming o zločinoch proti ľudskosti a o podaní na súd v Haagu vo veci vakcinácie a vynucovania očkovania: „Sudcovia v nacistickom Nemecku si mysleli, že sú imúnni voči trestnému stíhaniu a že nebudú niesť zodpovednosť. Mýlili sa. Sudcovia, ktorí rozhodujú dnes, budú niesť zodpovednosť!“. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming – Medzinárodný trestný súd a potenciálne stíhania vo veci Covid-19 za vojnové zločiny za pomoci biologických zbraní. Viac v článku TU.

Dr. Mark Bailey a Dr. John Bevan-Smith publikovali dokument s názvom „Podvod COVID-19 a vojna proti ľudstvu”. Popisujú v ňom všetko, čo sa za týmto podvodom skrývá - vrátane jeho aktérov, PCR, virológie, modelovania a mnoho ďaľšieho. Viac v článku TU.

VIDEO: Rozhovor s bývalou zástupkyňou Slovenskej republiky pred Európskym súdom ľudských práv Maricou Pirošíkovou, ktorá tvrdí, že občanom sú vládnymi korona-opatreniami porušované základné ľudské práva a slobody. Viac v článku TU.

VIDEO: Namiesto právneho štátu žijeme v policajnom! Vraciame sa späť do roku 1989. Konzílium odborníkov radiacich vláde hrubo porušuje Ústavu a medzinárodné záväzky, tvrdí emeritný sudca Ústavného súdu Ján Drgonec. Viac v článku TU.

Celodenný maratón diskusií reálnych odborníkov o súčasnej situácii pod záštitou iniciatívy Hovorme spolu a bez prepojenia na farmafirmy a korporátnu mediokraciu, zo dňa 28. novembra, si môžete pozrieť TU.

VIDEO: Robert F. Kennedy Jr. - „Ľuďom presadzujúcich vakcíny nejde o verejné zdravie a demokraciu, ale o moc, jej uchopenie a nastolenie takej totality, akú ľudstvo ešte nezažilo! Našou povinnosťou je postaviť sa na odpor!“ Viac TU.

VIDEO: Molekulární genetička MUDr. Soňa Peková informuje o odtajněných dokumentech společnosti Pfizer. Viac TU.

VIDEO: Bývalý vicepresident Pfizeru varuje svět: „Vlády po celém světě vám lžou různymi způsoby, které snadno zjistíte. Byli jste vystaveni propagandě a lžím od lidí, kteří jsou v tom velmi dobře vyškoleni!“ Viac TU.

VIDEO: Reakcia europoslancov slúžiacim záujmom ľudí, slobode, demokracii a právnemu štátu na snahy agentky farmabiznisu von der Leyenovej uvaliť na občanov EÚ povinnosť pichať si covid-injekcie od farmafiriem. Viac TU.

VIDEO: Co se skutečně stalo ve Wuhanu – dokumentární film. Viac TU.

VIDEO: Dr. Robert Malone: „Než naočkujete své dítě, uvědomte si, že toto rozhodnutí je nevratné! Chci, abyste věděli vědecká fakta o této genetické vakcíně, která je založena na technologii vakcíny mRNA, kterou jsem vytvořil!“ Viac TU.

VIDEO: Nové dokumenty od Pfizeru odhalují větší škodlivost jejich vakcíny, než se nám tvrdilo Viac TU.

VIDEO: „Ti, co tlačí tuhle covidovou hysterii a tenhle covidofašismus, moc dobře vědí, co dělají. Když toto celé skončí, tak odměna kterou očekávají bude úplně jiná ... ,“ tvrdí v najnovšom rozhovore MUDr. Soňa Peková Viac TU.

Ak sa tieto zločiny preukážu na súdnom procese, tak tzv. vedci, epidemiológovia, infektológovia, mnohí predstavitelia medzinárodných organizácií, zdravotníckych organizácii, príslušníci polície a sudcovia konajúci v rozpore s ľudskými a občianskymi právami, ako aj politici z celého sveta (slovenských nevynímajúc) budú za svoju agresívnu segregačnú očkovaciu kampaň (v réžii farmaceutických firiem a osôb spojených s globálnou zločineckou skupinou) a za nimi navrhované a odsúhlasené tzv. epidemiologické opatrenia (zasahujúce do ľudských a občianskych práv) čeliť vážnym obvineniam zločinov proti ľudskosti, trestných činov apartheidu v súčinnosti so spolčovaním sa s organizovaným zločinom operujúcim v celosvetovom meradle.

VIDEO: JEN. Je to jen krátké uzavření. Je to jen 15 dní ke spomalení šíření. Jsou to jen roušky. Jsou to jen respirátory. Jsou to jen dvě dávky … STOP! Řekněme DOST!. Viac TU.

VIDEO: Vzkaz odvahy – před úsvitem je největší tma. Viac TU.

Zdroj: info.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti