Trump spustil útok. V Nemecku vraj zatkli ľudí spojených s falšovaním prezidentských volieb

13.11.2020 | 12:41
  12
Vo svojom svojom videoblogu to uviedol ruský profesor Igor Panarin. Doktor politických vied, strategický analytik, popredný svetový expert na informačnú a hybridnú vojnu, autor viac ako 20 kníh.

Podľa ruského profesora Igora Panarina práve ľudia nového amerického ministra obrany zatkli pred niekoľkými dňami v nemeckom Frankfurte nad Mohanom v pobočke CIA osoby, ktoré mali pre Bidena zabezpečiť podvodný softvér.

Americký prezident Donald Trump prešiel do útoku. Vo svojom pravidelnom videoblogu o tom hovorí ruský profesor Igor Panarin. Doktor politických vied, strategický analytik, popredný svetový expert na informačnú a hybridnú vojnu, autor viac ako 20 kníh.

Správa o odvolaní amerického ministra obrany Marka Espera je ešte veľmi čerstvá. Moja predpoveď bola, že Trumpov útok začne už 9. novembra. Predpoveď sa ukázala ako úplne správna. Pasca na jeho protikandidáta Joe Bidena sklapla,“ vysvetľuje Panarin.

Esper sa počas americkej „farebnej revolúcie“ ukázal ako mimoriadne nespoľahlivý. Keď sa 6. júna uskutočnil „útok na Biely dom“, jednoducho zlyhal. V kritickom okamihu hral podľa Panarina na obe strany.

Espera nahradí cieľavedomý profesionál Christopher Miller, doterajší šéf Národného protiteroristického centra. Zdá sa, že to boli práve jeho ľudia, ktorí 7. novembra 2020 vo Frankfurte nad Mohanom v pobočke CIA zatkli osoby, ktoré mali pre Bidena zabezpečiť podvodný softvér.

Ďalším krokom je podľa Panarina rezignácia riaditeľa CIA. Mohlo by sa tak stať už v najbližších dňoch. Tímy pracujú na prepočítaní hlasov i na identifikácii sfalšovaných dokumentov. V Arizone a v mnohých ďalších štátoch sa teraz začne s usilovnou prácou. Nepôjde to však bez silovej podpory, pretože existujú „Sorosove bojové jednotky“ Antifa a Black Lives Matter.

„Preto teraz Trump potrebuje spoľahlivú námornú pechotu, vojenské spravodajstvo a hlavne dôveryhodného profesionála na čele ministerstva obrany, ktorý mu poskytne v kľúčovom okamihu vojenskú podporu,“ uzavrel Panarin.

Zdroj: hlavnydennik.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti