Truban vysvetľuje na Facebooku predaj 5 gramov bieleho

10.08.2019 | 10:17
  2
Už vyše týždňa líder progresívcov vysvetľuje svoj vzťah k drogám.

Na sociálnej sieti dnes líder Progresívneho Slovenska Michal Truban zverejnil status, na ktorom vysvetlil, čo myslel tým, keď písal na svojich blogoch, že ho "čaká ešte predať 5 gramov bieleho".

Podľa Trubana malo ísť o reakciu na dizajn jeho webu blackhole, kde mnoho jeho užívateľov žiadalo, aby jeho stránka mala aj biely dizajn. Podľa samotného Trubana malo ísť len o žart.

„Od včera som rozmýšľal, čo som tým vtipom myslel. Tak som si moje staré blogy otvoril a spomenul si: množstvo užívateľov (user-ov, chápete:) chcelo, aby naša stránka blackhole mala aj biely dizajn, preto som si robil srandu, že teda svojim užívateľom biele dám,“ priblížil v statuse Truban.

Truban neskôr na svojom blogu predstavil svojim používateľom nové vlastnosti webu. O tri dni neskôr im na stránke blackhole.sk predstavil nový biely dizajn spoločne aj so žltým. Truban v statuse ďalej vysvetlil, že týmto spôsobom sa so svojou komunitou na blogu bavil bežne.

Už vyše týždňa líder progresívcov vysvetľuje svoj vzťah k drogám. Najskôr sa objavil videozáznam prednášky pre vysokoškolákov z roku 2013, kde sa priznal k užívaniu drog. Truban najskôr túto tému zľahčoval, neskôr sa však priznal, že nielen fajčil marihuanu, ale vyskúšal aj LSD.

V piatok zasa vysvetľoval svoju komunikáciu, v ktorej hovoril o „5 gramoch bieleho“. Truban odmieta, že by niekedy predával drogy.

Zdroj: pravda.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti