Tradičná slovenská rodina v šokujúcom podaní volebnej kandidátky ĽSNS

02.03.2020 | 12:51
  20
Boj proti LGBT, vyznávanie tradičnej rodiny či kresťanských hodnôt - aj to je to, čím sa hrdí strana Mariana Kotlebu.

Ľudová strana Naše Slovensko Mariana Kotlebu si svoju kampaň postavila na tradićnej rodine, kresťanských hodnotách a boju proti homosexuálom. Pred niekoľkými týždňami sa na sociálnych sieťach prehnala aj "vojna" v dome vo Zvolene, v ktorom býva Danica Mikovčáková, ktorá je tiež na kandidátke ĽSNS.

Boj proti LGBT, vyznávanie tradičnej rodiny či kresťanských hodnôt - aj to je to, čím sa hrdí strana Mariana Kotlebu. Na kandidátke však má ľudí, ktorí sú odsúdení za rasizmus, napadnutie či iné výtržnosti a trestné činy. Najnovšie sa však pozornosť upriamila na Danicu Mikovčákovú, ktorá tiež kandiduje za stranu ĽSNS.

Mikovčáková s Kotlebom na predvolebnom bilborde hlásia, že sú za všetkých slušných ľudí. S manželom, ktorý je krajským šéfom ĽSNS a asistentom poslanca Beluského tiež výdatne zbroja proti bisexuálom, homosexuálom a LGBTI. Aké však bolo prekvapenie, keď sa objavili niekoľko rokov staré inzeráty, kde práve táto naoko vzorná kresťanská rodina hľadá ženy a chlapov na sexuálne radovánky.

Upozornil na to Radovan Bránik:

Text je výsledkom desiatok hodín práce viacerých osôb so súhrnom informácií overených so 100% istotou v okamihu zverejnenia. V žiadnom prípade nie je vhodné, aby ho čítali a oboznamovali sa s jeho prílohami s explicitným zobrazením intímnych partií, alebo sexuálnych aktivít osoby mladšie, ako 18 rokov a prevádzkovateľ stránky nenesie za prípadné nerešpektovanie tohto upozornenia žiadnu zodpovednosť.

Pred niekoľkými dňami sa sociálnymi médiami prehnala virálna súťaž obyvateľov domu na Sokolovskej ulici vo Zvolene. Najprv sa na balkóne jedného bytu objavila propaganda Kotlebovcov, o pár desiatok hodín všetci ostatní susedia kontrovali bannermi s nápisom "Nie v našom dome." Tie časom zasa zmizli a zelenou politickou reklamou ostali naďalej zahalené iba okná bytu nádejnej poslankyne parlamentu. Prečo? Existuje na to neuveriteľný dôvod. Obyvatelia toho bytu totiž majú naozaj čo skrývať.

Asi po prvýkrát pri mojom článku upozorňujem maloletých a slabšie povahy, aby nečítali ďalej. Tí ostatní dnes dostanú šancu voliť do slovenského parlamentu z ôsmeho miesta kandidátky ĽSNS manželku asistenta poslanca Beluského a krajského šéfa tejto strany Jána MIKOVČÁKA, ktorý nesmierne rád vyhľadáva spoločnosť Mariána KOTLEBU. Ten si ho natoľko obľúbil, že na kandidátke získala jeho manželka Danica privilegované ôsme miesto, ktoré jej takmer naisto zaručuje, že sa v nedeľu ráno prebudí ako poslankyňa NRSR. Na facebooku vystupuje pod prezývkou Daisy Deina Skaliová. Jedinečná success story zúrivých zástancov tradičnej rodiny a konzervatívnych národných hodnôt, ktorí sa na sociálnych sieťach a v politických prejavoch netaja svojim nepriateľským postojom k liberalizmu, neoliberalizmu, Európskej únii, NATO, či "LGBTIaID."

Prototyp tradičnej rodiny, kedysi obyčajní ľudia, dnes vysokopostavení funkcionári ĽSNS blízki a oddaní Mariánovi KOTLEBOVI, ktorý im dal šancu a oni sa mu snažia zavďačiť. Kto by namietal? Národ, folklór, kostol, láska, ostentatívne šťastie a vodca v pozadí.

 

Úspešné budovanie falošného mýtu však nutne potrebuje obraz nepriateľa. ĽSNS sa štandardne vyhraňuje proti fenoménom, ktoré aktuálne časť spoločnosti vníma negatívne a prostredníctvom svojich verných usilovne pracuje na tom, aby sa posilňoval strach a odpor k všetkému, čo môže stmeliť vydesených ľudí a priviesť ich pod jej ochranné krídla. Z tejto manželskej dvojice zvlášť Ján intenzívne pracuje na šírení propagandy a čo už na prvý pohľad budí pozornosť je jeho ostentatívny a zúrivý odpor k rôznym sexuálnym odchýlkam, alebo bisexuálne, čo homosexuálne orientovaným ľuďom. Ibaže - toto je predsa štandardná agenda ĽSNS a teda by to nemalo nikoho prekvapiť.

A predsa - z úst, či spod klávesnice krajského šéfa strany a jeho manželky znejú tieto útoky na inak orientované osoby prazvláštne: najviac asi preto, že nielen v tomto prípade "LGBTIaID" osoby v skutočnosti inak orientované nie sú. MIKOVČÁKOVCI svojim voličom a priaznivcom vedome a pokrytecky klamú a nie sú v tom v ĽSNS zďaleka sami.

Zdá sa vám to byť ďalšia nepotvrdená klebeta, či lživý útok na "jedinú skutočnú opozíciu?" Verím, lebo presne toto vám budú hovoriť. Neostane iné, iba postaviť vodcov ĽSNS pred hotovú vec.

Nuž, vráťme sa teda o pekných pár rokov do minulosti a poďme chvíľu pátrať po dávno zabudnutých kútoch internetu. Na viacerých českých a slovenských portáloch poďme hľadať pravdu o skutočnej povahe tejto rodiny a o ich vyšinutej predstave o tradícii. Trvá to síce desiatky hodín, ale skôr, či neskôr narazíte na stopy jednej dvojice, ktorá si kedys v snahe ukryť svoju skutočnú identitu nedávala dobrý pozor: jednu z kľúčových informácií vedúcich k pozitívnemu nálezu sme dokonca našli priamo v prispevkoch MIKOVČÁKOVEJ vo verejne prístupnej diskusii na jej profile. A potom vám zrazu spadne sánka, čítate texty, pozeráte videá a preklikávate fotografiu za fotografiou a s každým ďalším klikom si uvedomujete závratný rozpor medzi tým, na čo sa niektorí kotlebovci tvária a čím sú v skutočnosti.

A zistíte, že pán MIKOVČÁK má doma v skutočnosti "čistokrvnú" bisexuálku a že aj manžel je mierne na chlapcov: "Ahojte : sme manželský Bi pár zo Zvolena On 179/96/32 rokov, Ona 172/63/30 rokov, hľadáme Bi dievčinu, mladého a štíhleho Bi muža(ale Bi sexualita nieje podmienkou)alebo párik s Bi ženou na stretnutia( prechádzky v prírode, opaľovanie, splav, chaty, spoločné výlety, radovánky) a krásny, nežný, romantický sex a milovanie. Máme radi milovanie v trojočke alebo štvorke, radi navštívime aj swingers párty. Ja manžel som mierne Bi, manželka je Bi zo všetkým čo k tomu patrí. Náš mail je jejdawau@azet.sk."

Na týchto portáloch sú na fotografiách rozostrené tváre a niektoré z nich sú orezané inak, ako originály. Na origináloch, ktoré máme k dispozícii sú často väčšie celky a na nich sú tváre oboch účastníkov sexuálnych radovánok bez rozostrenia - vysvetlenie je jednoduché: po nadviazaní kontaktu s potenciálnym záujemcom o sex v trojici, štvorici, alebo v rámci swingers párty boli prostredníctvom mailu jejdawau@azet.sk rozosielané fotografie, ktoré už nič nezakrývajú - a z nich sa na nádejných sexuálnych partnerov díva kandidátka ĽSNS s číslom 8 Danica MIKOVČÁKOVÁ. Na identickom gauči a s doplnkami bytu úplne totožnými s tými, ktoré boli ešte pred niekoľkými minútami verejne dostupné na jej faceboookovom profile.

A tak, ak dnes vhodíte do volebnej urny lístok strany ĽSNS, posadíte do parlamentných lavíc niekoľko ľudí, ktorí sa nielenže k svojej skutočnej sexuálnej orientácii nepriznávajú, ale aby zakryli pravdu útočia na rovnako orientovaných ľudí, ktorí na rozdiel od nich našli odvahu priznať sa k svojej orientácii verejne. Ak zakrúžkujete kandidátov tejto partaje, nevolíte žiadnu skutočnú tradičnú rodinu, lež pokrytcov a klamárov, ktorí sa na ochranu skutočných hodnôt iba hrajú a o skutočné kresťanstvo nikdy poriadne nezakopli. Nuž a ĽSNS bude opäť v niečom prvá: bude mať v parlamente extrémne promiskuitnú bisexuálnu poslankyňu, ktorej pornografické videá a fotografie sa dodnes voľne povaľujú po internete, občianska kontrola členky NRSR bude tak zabezpečená skutočne dokonale a vo vysokom rozlíšení. Rovnako tak disponuje rozmanitou video a fotodokumentáciou aj množstvo jej sexuálnych partnerov, ktorých počas svojho experimentátorského obdobia stihla vystriedať. Vskutku tradičné, konzervatívne a národné.

Problémom samozrejme nie je jej sexuálna orientácia a aj nezvykle promiskuitný spôsob správania sa niektorých členov strany, či dokonca aj účasť na swingers párty je zvyčajne vecou navýsosť súkromnou. To všetko však platí iba do okamihu, kým sa ich skutočný život nelíši viac, ako závratne od toho, ktorým žijú navonok a ktorým sa pokúšajú oklamať svojich politických priaznivcov a voličov. A ešte menej je ich bisexualita a nesmierne liberálny spôsob života ich súkromnou vecou, ak sa vedome podieľajú na vyvolávaní nenávisti a podporujú svojich kumpánov v prenasledovaní ľudí, ktorí na rozdiel od nich dokážu riskovať a hovoriť pravdu.

A už aj regionálny politik, nieto ešte poslankyňa parlamentu by v prípade, že by tieto informácie ostali známe len úzkej skupinke ľudí boli extrémne ľahko vydierateľní.

PS: Všetky použité informácie, citácie, fotografie a videá boli získané legálnou cestou za využitia výhradne otvorených zdrojov. Akýkoľvek pokus zamiesť stopy a vyčistiť staré kontá nemá význam, pretože sme si všetko dôkladne zazálohovali aj pre prípad, že by sme boli vystavení pokusu o represiu, alebo čelili žalobe. V prípade záujmu o množstvo zaujímavého materiálu hľadajte po internete, ríchlo, kím to nesmažú! Použite pri vyhľadávaní nástroje schopné zobraziť zálohované staré obsahy a kľúčové slovo "jejdawau."

JEJDAWAU!

Ako vznikal tento článok a prečo si môžete byť istí, že je pravdivý: vo štvrtok po štvrtej hodine poobede obdržali tri stránky známe bojom proti kotlebovcom od neznámeho zdroja päť fotografií nahej ženy spojené so stručnou textovou informáciou, že ide údajne o kandidátku ĽSNS s číslom 8, ktorá mala v minulosti poskytovať sexuálne služby za peniaze. Išlo však iba o tvrdenie, ktoré anonymný zdroj z anonymného mailu nebol schopný podložiť ďalšími dôkazmi. Naopak, vytváral na nás stále väčší nátlak. Neexistoval žiaden spôsob, ako vylúčiť, že ide o riadenú provokáciu, a tak sme sa rozhodli nezverejniť z týchto informácií nič, čo nebudeme mať na 100% overené. Riziko, že sa nás niekto pokúša kompromitovať podstrčením fotografií, po ktorých zverejnení v časovej tiesni by sa naše výstupy ukázali ako nepravdivé bolo priveľké. ĽSNS by mohla túto situáciu využiť na našu reputačnú diskreditáciu a označiť nás za ľudí, ktorí sa šírením nepravdivých informácií pokúšajú vedome ovplyvniť voľby a poškodiť ich. Fotografie mohli byť buď ukradnuté zo súkromných archívov, alebo poskytnuté dobrovoľne v snahe hrať sa na obeť hackerského útoku. Z priebehu volebnej kampane jednoznačne vyplýva, že hra na nespravodlivo obvinenú obeť prináša najsilnejsie voličské sympatie a presun voličov od konkurencie. Nebolo možné vylúčiť, že sme sa mali stať nástrojom v tejto hre.

Od štvrtka večera až doteraz sme teda pokračovali v overovaní dát postupne vyťažovaných z nástrojov schopných skúmať staré obsahy internetu a v piatok poobede sme mali k dispozícii rozhodujúcu sumu informácií, z ktorých vyplývali nasledovné skutočnosti:

Na piatich fotografiách, ktoré sme obdržali bez zamazanej tváre sa skutočne nachádza kandidátka na poslankyňu ĽSNS číslo 8 v parlamentných voľbách 2020. Istotu sme získali porovnaním množstva nezameniteľných telesných znakov uvedenej osoby s jej verejne dostupnými fotografiami. Na významnej časti týchto fotografií sa nachádza aj nahá osoba mužského pohlavia, pri jej identifikácii sme postupovali rovnako porovnávaním s verejne dostupnými fotografiami.

Na viacerých slovenských a českých portáloch - niektoré z nich sú už dnes zaniknuté, alebo v ich aktuálnych verziách už nie je dostupný starší obsah - sa fotografie so zamazanou tvárou nachádzali v kontexte, z ktorého vyplývalo, že ide o dobrovoľne zverejnené fotografie a videá s explicitne sexuálnym obsahom. Na týchto portáloch sa nachádzajú ďalšie desiatky fotografií so zamazanou tvárou, resp. niektorými prvkami interiéru (fotografie na skrinke a pod.).

Z textov a komentárov k týmto videám a fotografiám zverejnených administrátorom profilov v rozmedzí rokov 2007, až 2015 vyplývalo, že sa žena, resp. žena a jej manžel pokúšajú nadviazať kontakt s osobami ochotnými podieľať sa na sexuálnych aktivitách v trojici, štvorici, alebo v rámci hromadného sexu. Explicitne označovali samých seba za čiastočne, resp. úplne bisexuálne orientovaných. Niektoré z inzerátov so sexuálnym podtextom vkladané administrátorom s nickom "jejdawau" dokonca vyjadrovali záujem o sexuálny kontakt so solventnými záujemcami.

Samotný článok vydávame v okamihu, keď namiesto odpovede na otázky, ktoré sme im zaslali začali dotknuté osoby náhle mazať, alebo meniť nastavenia súkromia príspevkov na svojich profiloch a panicky mazať príspevky a reakcie diskutérov, ktorí ich s podobnými otázkami v týchto chvíľach konfrontujú. Mazanie príspevkov z osobných profilov dotknutých osôb a tiež zo stránok ĽSNS už niekoľko hodín dokumentujeme prostredníctvom špeciálnej aplikácie.

Viac v článku TU.

Zdroj: topky.sk / branik.info


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti