Taliansku herečku a vítačku migrantov brutálne napadol prisťahovalec z Maroka. Gloria Cuminetti pred tým kritizovala Salviniho migračnú politiku

17.09.2019 | 17:06
  9
Tieto náhodné útoky sú po celej Európe častejšie a častejšie. Agresívni migranti, ktorí sa nedokážu začleniť do spoločnosti útočia na nevinné obete často krát od chrbta.

Herečka Gloria Cuminetti sa preslávila aj svojím kritickým postojom k politike Mattea Salviniho. Herečka tiež podporovala migráciu do Európy a postavila sa aj za mimovládne organizácie, ktoré vozia Afričanov do Európy. Podporu vyjadrila aj kapitánke lode nemeckej mimovládky Carole Racketeovej, ktorá do Európy prevážala ilegálnych migrantov.

Migranti sa jej ale stali osudom, pretože v centre mesta Turín ju jeden z nich úplne bezdôvodne napadol. Maročan ju udrel do hlavy tupým predmetom a herečka si pamätá len to, ako sa preberá v bolestiach na zemi. Ostala hospitalizovaná v nemocnici, kde jej museli ošetriť rany po útoku agresívneho migranta.

Polícia agresívneho Maročana musela spacifikovať elektrickým paralyzátorom. Halim Ben Daoud má 34 rokov a v Taliansku má povolenie na prechodný pobyt.

Tieto náhodné útoky sú po celej Európe častejšie a častejšie. Agresívni migranti, ktorí sa nedokážu začleniť do spoločnosti útočia na nevinné obete často krát od chrbta. Posledný prípad hovorí aj o tom, že jeden z migrantov náhodne udieral päsťou ženy do tváre a niektorým vybil aj predné zuby.

Migranti nevedia fungovať v našej spoločnosti a liberálni aktivisti im dávajú falošné nádeje, ako im bude v Európe dobre. Končí to tak, že páchajú násilnosti a v najhorších prípadoch vraždia.

Články súvisiace s tematikou:

 

Zdroj: magazin1.sk / corriere.it / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti