Štefan Harabin: Slovensko si berieme späť

20.01.2019 | 10:06
  0
Kandidát z vôle ľudu Štefan Harabin pre mesačník Extra plus zareagoval na kandidatúru Maroša Šefčoviča slovami, že programovo a ideovo je identický so Zuzanou Čaputovou a Robertom Mistríkom.

V rovnaký deň, ako oznámil kandidatúru Maroš Šefčovič, odovzdal sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin na pôde Národnej rady SR hárky s takmer 32-tisíc podpismi potrebnými na jeho prezidentskú kandidatúru.

Harabin podľa vlastných vyjadrení nemieni v prezidentskej kampani použiť ani jeden bilbord. „To bude najlacnejšia kampaň, aká kedy bola na Slovensku,“ uviedol s tým, že chce do nej investovať čo najmenej pomocou transparentného účtu. Zaručil sa, že ho oligarchovia financovať nebudú.

Harabin chce voľby vyhrať, a nie kupčiť s tým, či sa vzdá alebo nevzdá v prospech niekoho. Ostatných kandidátov označil ako tých, ktorí nemajú „ani atribúty na starostu najmenšej obce na Slovensku“. Taktiež zdôraznil, že je „občianskym kandidátom bez akéhokoľvek rokovania s politickými stranami“. Víta však podporu voličov všetkých politických strán. Do volieb ide „s víziou zachrániť štát, zachrániť kresťanskú slovenskú rodinu a zaviesť poriadok v štáte“. „Aby sa aj bežní občania dovolali práva a neboli šikanovaní svojvôľou ktoréhokoľvek štátneho úradníka,“ dodal.

Národný kandidát Harabin

Kandidát z vôle ľudu Štefan Harabin pre mesačník Extra plus zareagoval na kandidatúru Maroša Šefčoviča slovami, že programovo a ideovo je identický so Zuzanou Čaputovou a Robertom Mistríkom.

„Bolo by štandardné, keby sa Šefčovič uchádzal o post prezidenta Európskej únie, a nie prezidenta Slovenskej republiky. Považujem za schizofrenické, že chce robiť prezidenta národného štátu a zároveň pri oznámení kandidatúry uviedol, že bude Slovensko tlačiť do jadra EÚ. Tvrdé jadro EÚ znamená zánik národných štátov. Tvrdé jadro EÚ nepredpokladá Ústava SR ani zmluva o EÚ, respektíve jej konsolidované znenie, lebo nie je možné, aby jeden členský štát EÚ preniesol svoju suverenitu na druhý štát EÚ. V prípade tvrdého jadra by prenášalo svoju suverenitu na Francúzsko a Nemecko. Eurokomisára Maroša Šefčoviča sa treba opýtať, či by nám v rámci tvrdého jadra vyrokoval, že Francúzsko a Nemecko prenesú svoju suverenitu na Slovenskú republiku. Jeho prezidentskú schizofrenickú motiváciu vidím v tom, že sa chce stať prezidentom Slovenskej republiky, aby cez tento úrad zlikvidoval slovenskú samostatnosť a priviedol slovenskú štátnosť do zániku.

Šefčovič, Čaputová Mistrík – ideová partia

Vzhľadom na ideovú a programovú identitu Šefčoviča, Čaputovej a Mistríka nevylučujem, že Čaputová s Mistríkom sa môžu vzdať v prospech Šefčoviča, alebo Šefčovič, Mistrík v prospech Čaputovej, alebo Čaputová, Šefčovič v prospech Mistríka,“ uzavrel. Národný kandidát Štefan Harabin konštatuje, že tieto voľby budú patriť obyčajným ľuďom, ktorí už majú plné zuby nespravodlivosti, politickej svojvôle a arogancie vládnucich elít. „Budú patriť ľuďom, ktorí chcú zachovať zvyky a tradície stáročia pestované a zanechané nám našimi predkami. Tieto voľby nebudú patriť tým, ktorí chcú toto všetko zničiť. Dozrel čas, aby post prezidenta zastával vlastenec. Slovensko si berieme späť.

Nezabudnite, 16. marca 2019 máme šancu na veľkú zmenu. Túto šancu nesmieme premrhať, ďalšia už možno nebude,“ vyzýva voličov Štefan Harabin.

Zdroj: extraplus.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti