Soros podľa Orbána svojimi peniazmi ovplyvňuje EÚ aj OSN

19.02.2018 | 13:20
  0
Predseda maďarskej vlády dodal, nebezpečenstvo pochádza priamo z Európskej únie.

Maďarský premiér Viktor Orbán sa znova obul do amerického miliardára Georgea Sorosa. Najnovšie ho obvinil z toho, že svoje fondy a finančné prostriedky využíva na ovplyvňovanie Bruselu a Organizácie spojených národov.

„Soros neútočil len proti nám, ale aj proti Anglicku, prezidentovi Trumpovi a Izraelu. Kdekoľvek sa bude snažiť prinútiť akceptovať migráciu, nebude to fungovať. Nie sme sami a budeme bojovať spoločne ... a nakoniec uspejeme,“ vyhlásil Orbán.

Ministerský predseda počas svojho výročného prejavu o stavu republiky varoval taktiež pred islamizáciou Európy. Dodal tiež , že „Európa si stále neuvedomuje, že bola napadnutá“.

Orbán je známy svojím tvrdým postojom ohľadne utečeneckej otázky. V tejto súvislosti pripomenul, že „kresťanstvo je pre Európu poslednou nádejou“. Poznamenal, že hrozba prichádza z vnútra Európskej únie.

„Nech to znie akokoľvek absurdne, nebezpečenstvo, ktorému čelíme pochádza zo Západu a predovšetkým od politikov z Bruselu, Berlína a Paríža. Samozrejme, že bojovať budeme aj naďalej za využitia všetkých zákonných prostriedkov. Prvým z nich je zákon Stop Sorosovi,“ zdôraznil Viktor Orbán.

Zdroj: sputniknews.com


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti